Besramno jeftina HD4870X2 zaključana tema

poruka: 65
|
čitano: 9.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Besramno jeftina HD4870X2

i ovaj nick, Microman puno toga govoriNamigiva

17 godina
protjeran
Besramno jeftina HD4870X2

Meni je 4870 sama po sebi i previše nego dobra. Ne mjerim fps (frapse), ali igram sve nove naslove bez trzanja, uključujući Crysis i to na visokoj rezoluciji 1680, sa AA, AF i na Very High settings tako da... Ipak ako netko baš zabrije onda si lupi jednu 4870x2 koja je jaka k'o sam Vrag pa neka i nosi doma novu grafu bez 2800 kuna u džepu više. Ja da sam tajkun sigurno ne bih imao doma komp od 6000 nego 60000 kuna...Smijeh

They see it right, they see it well but they think this saves us from our hell
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
subabuse kaže...
Da ti marljivo radiš ne bi dao 1000 kn za slikica u sekundi....
 Ovo je totalno primitivno razmišljanje.Znači oni koji rade u uredima,ili netko sa večom pozicijom ne radi?Danas samo rade ljudi(Radnici)u pogonima i postrojenjima koji imaju plaču 2500kn?
Svi rade samo netko ima veču,a netko manju plaču.Naravno da nitko nije zaslužio imat 2500kn plaču.Ali za to nije nitko drugi kriv osim zakona i onih ljudi što su ga slagali.Ako imaš pare koupi što te volja,a nemoj jaukati zato što netko ima jaču konfu ili bolji auto.Ja volim raditi sa kompjuterima.Volim imati dobru konfu.A ono što volim to ču si priuštit.
M.C
Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2009 13:19 (microman).
16 godina
protjeran

microman ne znan ca radis ni kolko imas godina, iskreno me i ne zanima, ali tvoji postovi pare koda ih pise neki mulac od petnajes godin

nu, glamac, djava ga odnija
17 godina
neaktivan
Besramno jeftina HD4870X2

Sad   ste svi stvarno pretjerali. Čovjek je lijepo objasnio da je jeftina za high-end karticu. Pogledajte samo npr. 3 godine unazad kada je tadašnja high-end kartica (8800 Ultra) imala cijenu od gotovo 6000 KN.

A ova tema je svejedno izgubila bilo kakav smisao, tako da ide pod ključ.

When power leads men towards arrogance, poetry reminds him of his limitations...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice