Upravo sam gledal Linksov cijenik pošto uzimam i7 platformu i kad u oko mi padne ovo:
Mislim stvarno je jeftina,a pogotovo kad uzmeš u obzir da GTX295 dođe 3800kn.
Ova je moja.
Upravo sam gledal Linksov cijenik pošto uzimam i7 platformu i kad u oko mi padne ovo:
Ova je moja.
Dobro su je smanjili
Da je besramno jeftina i nije, ipak je 2.8k kuna u igri
Sad definitivno predstavlja najbolji izbor u tom segmentu.Čak je i GTX285 skuplja od ove,a slabija.A GTX295 defenitivno nema šta radit pokraj ove kad je bolja samo za max10FPS-a,a skuplja čak 1000kn.Namijeravao sam uzet baš GTX295 ali kad vidih ovo odmah je zaboravi.
Svakako isplativije nego GTX 295, ali ne isplati se danas dati toliko novaca za graficku... Za manje od godinu dana ces imati jace grafe koje ce biti podosta jeftinije. Najbolje uzet si jednu 4870 pa poslije kada pojeftini uzeti jos jednu i upariti u crossfire (Iako nevidim ama bas nikakav razlog zasto bi nekome trebale danas toliko skupe graficke za igranje igrica)
Sad definitivno predstavlja najbolji izbor u tom segmentu.Čak je i GTX285 skuplja od ove,a slabija.A GTX295 defenitivno nema šta radit pokraj ove kad je bolja samo za max10FPS-a,a skuplja čak 1000kn.Namijeravao sam uzet baš GTX295 ali kad vidih ovo odmah je zaboravi.
˝Besramno jeftina˝?Da su cijene pale to da ali besramno i nije.To je necija placa.
pa bila je na akciji do nedavno za oko 2400. u ADM-u ako se ne varam?
microman sigurno radi u linksu
˝Besramno jeftina˝?Da su cijene pale to da ali besramno i nije.To je necija placa.
neki dan sam postao vlasnik jedne...graficka je stvarno i vise nego dobra...samo da se cijela iskoristi treba mrcinski procesor
Gledaj,to ti nije 10 FPS-a kako ti to vidis crno i bijelo iz neke tamo tablice i iz neke igre.GTX295 je brza do 25% u fluidnijem FPS-u.Znaci ima manji frejm drop od 4870X2.Kad uzmes to u obzir i da je brza 10-15 FPS-a,to ti je skoro i 30% vise.Dalje.4870X2 se grije ko pegla i vuce vise struje.Dalje.PhysX.Dalje.3D Vision.Dalje.Ati kartice se bas i ne slazu s novijim igrama,kao recimo GTA4 na kojima je bilo brdo gresaka s Atijem kad je izasla.Sad je manje vise ok.Ali ako volis cekati po par mjeseci da ati usavrsi drajvere sa igrom koju ti zelis igrati,onda samo naprijed.
Gledaj,to ti nije 10 FPS-a kako ti to vidis crno i bijelo iz neke tamo tablice i iz neke igre.GTX295 je brza do 25% u fluidnijem FPS-u.Znaci ima manji frejm drop od 4870X2.Kad uzmes to u obzir i da je brza 10-15 FPS-a,to ti je skoro i 30% vise.Dalje.4870X2 se grije ko pegla i vuce vise struje.Dalje.PhysX.Dalje.3D Vision.
Neki od vas imaju previše slobodnog vremena i taticu dubokog novčanika. 2800kn za grafičku koja za 4 mjeseca nece vrijediti 1000kn.
Tko se pali na x2, ima u diskontu24 4850x2 za 1500kn.
Stare igre ne rade sasvim dobro u skladu sa novijem hardweru to bi vec trebao i golub na grani znati
Neki od vas imaju previše slobodnog vremena i taticu dubokog novčanika. 2800kn za grafičku koja za 4 mjeseca nece vrijediti 1000kn.
2800 kn dat za graficku karticu je bacen novac u vjetar i to je tak to nema nikakvog smisla kad se za 1.500 kuna moze kupit graficka s kojom mozes igrat bez problema na 1680-1050 i nema frke onda a to se odnosi na normalnog korisnika zapravo igraca a to je vise nego dovoljno!
meni je dovoljna ova moja od 1000 kn...dobro ta je puno bolja ali je i skuplja...
Koliko para ,toliko muzike.
Nije to nikakvo bacanje novca .
A ovo "besramno" u naslovu je cak i razuman pridjev s obzirom da su do nedavno high end kartice kostale 4000 kn u vecini slucajeva.
Kao što se može vidit:Moj PC.Imam konfu koja i nije preskupa.I opčenito kad si slažem konfu gledam na balans preformanse/cijena.No evo ovaj mijesec me nešt piklo i uzet ču par komponentica koje su van mojeg pravila.A to je u prvom redu grafa.Ja sam prvo zabirijao na GTX295 no kad sam vidio cjenu XFX-ove HD4870x2 ušao sam u dilemu.Znam da Nvidia pruža stabilniji i jači FPS.Isto tako znam da je hladnija,štedljivija i tiša.No ova cijena od 1000kn više bi svakoga dovela u situaciju da se zapita dal je to vrijedno.
2800 kn dat za graficku karticu je bacen novac u vjetar i to je tak to nema nikakvog smisla kad se za 1.500 kuna moze kupit graficka s kojom mozes igrat bez problema na 1680-1050 i nema frke onda a to se odnosi na normalnog korisnika zapravo igraca a to je vise nego dovoljno!
Ova je moja.
...Ja sam prvo zabirijao na GTX295 no kad sam vidio cjenu XFX-ove HD4870x2 ušao sam u dilemu.Znam da Nvidia pruža stabilniji i jači FPS.Isto tako znam da je hladnija,štedljivija i tiša.No ova cijena od 1000kn više bi svakoga dovela u situaciju da se zapita dal je to vrijedno.