Ati X5730 hd

poruka: 7
|
čitano: 2.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Ati X5730 hd

pozz!

kakva je ovo grafička po performansama? (ne mogu ju nigdje naći) koja je sličnost/razlika s ATI mobility radeon hd 5730?

inače, to je grafa za lap

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Ati X5730 hd

Mislim da je to samo greska, jer ta graficka ne postoji (99,99% siguran), To je sigurno bas ta Ati Mobility Radeon HD5730, sto bi ujedno znacilo da je to ta i da nema razlike

Greska je vjerojatno nastala kad je netko pisao specifikacije tog laptopa (neznam o kojem laptopu pricamo, pliz link) se prisjetio starijih generacija ATIjevih grafickih (kao moja na laptopu = X700), jer su nekad bile sve s prefixom "X", danas je taj prefix u novijim grafuljama zamijenjen s "HD", bar u novijim serijama (3xxx, 4xxx, 5xxx-ta), koliko znam danas se vise ni ne prodaju laptopi serije X, iako su to bile po meni vraski dobre grafe, iako je Mobility Radeon HD5730 jaci od bilo koje iz te serije (i to ne malo), donoseci puuuuno novih stvari (GDDR3,4,5 , SM5, SM4, DX11 itd.) i puno bolje performanse s manjom potrosnjom i zagrijavanjem

Pozdrav ;)

Kad narastem bit ću Bill Gates, A'k ne narastem bit ću Steve Jobs
15 godina
Mojpismonosa kaže...

Mislim da je to samo greska, jer ta graficka ne postoji (99,99% siguran), To je sigurno bas ta Ati Mobility Radeon HD5730, sto bi ujedno znacilo da je to ta i da nema razlike

Greska je vjerojatno nastala kad je netko pisao specifikacije tog laptopa (neznam o kojem laptopu pricamo, pliz link) se prisjetio starijih generacija ATIjevih grafickih (kao moja na laptopu = X700), jer su nekad bile sve s prefixom "X", danas je taj prefix u novijim grafuljama zamijenjen s "HD", bar u novijim serijama (3xxx, 4xxx, 5xxx-ta), koliko znam danas se vise ni ne prodaju laptopi serije X, iako su to bile po meni vraski dobre grafe, iako je Mobility Radeon HD5730 jaci od bilo koje iz te serije (i to ne malo), donoseci puuuuno novih stvari (GDDR3,4,5 , SM5, SM4, DX11 itd.) i puno bolje performanse s manjom potrosnjom i zagrijavanjem

Pozdrav ;)

http://www.magazinrs.hr//artikl.asp?code=N52DA-EX017

17 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Pozdrav ;)

Postoji ta grafa, ali samo mobility verzija.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 0:15 (luka_cro).
16 godina
neaktivan
Ati X5730 hd

Daj link onda link....X5370 koliko ja znam ne postoji ALI postoji Ati Mobility Radeon HD5370

Inace mogo sam i pretopstavit...To JEST greska....isti laptop ovdje http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=6047

Inace dobar je tajs Phenomom.....Cini mi se najbolji za tu cijenu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mojpismonosa kaže...

Daj link onda link....X5370 koliko ja znam ne postoji ALI postoji Ati Mobility Radeon HD5370

Inace mogo sam i pretopstavit...To JEST greska....isti laptop ovdje http://www.arhiteh.hr/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_196_202&products_id=6047

Inace dobar je tajs Phenomom.....Cini mi se najbolji za tu cijenu

Ili ne trba brzat pa malo provjerit po benchovima itd ;).....Budem sutra ako neko ne posta prije mene

16 godina
neaktivan
Ati X5730 hd

Ups ministar, upravo sam nabio limit slanja pm-ova pa ti nisam mogo poslat zadnji nastavak onog o procovima, daj mi svoj mail na pm pliz ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice