ATI Tray Tools

poruka: 14
|
čitano: 3.676
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATI Tray Tools

Imam ovaj gore program i molim Vas da mi kažete gdje i kako mogu regulirati brzinu venta,hvala unaprijed!

AC Milan
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2009 22:06 (emerik).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: ATI Tray Tools

Na toj grafičkoj niti ne možeš regulirati vent

fotoforum.forumotion.net
17 godina
Oly_E3 kaže...

Na toj grafičkoj niti ne možeš regulirati vent

A,dobro,hvala.Ali gde se inače može regulirati brzina?
AC Milan
17 godina
neaktivan
grafa je turbo stara,boijm se da nema programa za kontrlou venta na njoj
eXtreme overclocker
16 godina
neaktivan

CCC-u. Ja nisam mogao regulirati niti na X650/X1950, a kamo li ti na 9600. Jedino sam mogao na 3650 i naravno na ovoj sada. Probaj sa Riva Tunerom

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
Oly_E3 kaže...

CCC-u. Ja nisam mogao regulirati niti na X650/X1950, a kamo li ti na 9600. Jedino sam mogao na 3650 i naravno na ovoj sada. Probaj sa Riva Tunerom

zar riva tuner nije samo za navidu???
16 godina
neaktivan

O pa ja sam 4870 naganjao do 840MHz sa njime, pa mislim da je univerzalni, samo što malo reklamira nvidiu

fotoforum.forumotion.net
16 godina
neaktivan
ATI Tray Tools

Nemožeš regulirati vent na toj grafulji, imam ja isto 9600 seriju pa nemogu

Nemam još inspiracije za potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATI Tray Tools

Pa zašto nenamontiraš pasivno hlađenje na tu? Meni je FX5200 pasivno hlađena sa nekim malim pasivčićem i stavio sam taj pasivčić na 9550 pro i radi. Grafička se uopće negrije tj. ni 9550 pro ni fx5200.

Sumnjam da se 9600 nešto više grije.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hyperion kaže...

Pa zašto nenamontiraš pasivno hlađenje na tu? Meni je FX5200 pasivno hlađena sa nekim malim pasivčićem i stavio sam taj pasivčić na 9550 pro i radi. Grafička se uopće negrije tj. ni 9550 pro ni fx5200.

Ma nije to zbog toga,nego sam samo htel videti gde se to može narihtati.A da imam neku drugu grafu,gde bi inače narihtal?
AC Milan
17 godina
emerik kaže...
Hyperion kaže...

Ma nije to zbog toga,nego sam samo htel videti gde se to može narihtati.A da imam neku drugu grafu,gde bi inače narihtal?
 U desnom doljnjem kutu desni klik na ATT ikonicu, i odeš na display -> overclocking (mislim da tak ide) i odes pod tab od vent-a. (neznam točno jer nisam na compu svom)
Ili jednostavnije -> Ati control panel -> overdrive -> otključaš i vidit ćeš kontrolu ventilatora.

Trebaš imat drivere 8.11 ili 8.12 jer tek od njih je uvedena brzina kontrole ventilatora.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
Hyperion kaže...
emerik kaže...
Hyperion kaže...

U desnom doljnjem kutu desni klik na ATT ikonicu, i odeš na display -> overclocking (mislim da tak ide) i odes pod tab od vent-a. (neznam točno jer nisam na compu svom)
Ili jednostavnije -> Ati control panel -> overdrive -> otključaš i vidit ćeš kontrolu ventilatora.

Trebaš imat drivere 8.11 ili 8.12 jer tek od njih je uvedena brzina kontrole ventilatora.
 Našel sam,hvala i piše da ne mogu regulirati.
AC Milan
16 godina
neaktivan
ATI Tray Tools

A šta sam ti ja rekao  Cool

Nemam još inspiracije za potpis!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATI Tray Tools

Jel se preko tog programa može podesiti slika na LCDu (spojeno s compa hdmi kablom)?
U CCCu nema nikakvih opcija za fino podešavanje slike na LCDu i imam velikih problema sa razvlačenjem slike po cijelom LCDu (skoro svaki prog treba posebno podesiti).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice