Zanima me kakva je ova graficka kartica,imam google,ali da li je neko imao ovu graficku karticu i kakvi su mu utisci.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Grafika za net, office i ništa drugo.
Ja u laptopu imam ati 3470, dobra je bila 2008 kad sam kupio laptop, danas služi samo za ofiice, internet i starije igrice. To grafička ti se odavno ne proizvodi, ako nemaš novca uzmi si neku najjeftiniju iz serije 5xxx, bolja ti je od 3450 svakako.
Ja u laptopu imam HD3430, nešto malo slabija od 3450..
Za igre 0 bodova.. ako je za to nemoj uziimat, ako je za net, multimediju i sl - poslužit će.
ljudi ja u starom PC-u imam ATI AH3450 i sad htio bih igrati ovu igricu MInecraft Beta 1.4 i sad kad je ja pokrenem piše Bad video card drivers i ja sam tražio drivere da ih nadogradim al nigdje nemrem nać pa ako mi možete pomoći??
Hvala!
ljudi ja u starom PC-u imam ATI AH3450 i sad htio bih igrati ovu igricu MInecraft Beta 1.4 i sad kad je ja pokrenem piše Bad video card drivers i ja sam tražio drivere da ih nadogradim al nigdje nemrem nać pa ako mi možete pomoći??
Hvala!
Izvoli: http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
Izaberi opcije i skini drivere.
Slaba grafa pravo.Nije ni za worda
LJUDI trebam pomoc!!!!!
imam ovu graficku karticu Ati redeon 3450 HD...
instaliram softvere preko CD i sve prodje normalno namjesti rezoluciju na 1440X900..
ali kada pokrenem igricu bilo koju u pola igrice samo se zacrni ekran..
nepojavi se ni ono plavo gdje pise greska nepojavi se nista...
samo bude crno i nemoze nista moram komp na restart....
da li neko moze da mi pomogne da mi kaze kako mogu to da popravim....
A odkad ti se to pocelo događat, mozda nakon instalacije tog softvera ?
nezzzz....
cim sam je stavio i instaliro pocelo je
Koja igra