ATI overdrive

poruka: 5
|
čitano: 2.563
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
ATI overdrive

jeli moguće da mi zbog mog slučajnog otključavanja opcije overdrive ne priznaju garanciju u servisu i jeli moguće ponovo to zaključati?

već sam je vraćao u servis jer sam imao nekih sitnih problema s njom al su mi rekli da je ispravna, da je problem u drugim komponentama...sad su ti problemi postali malo veći pa se razmišljam da je opet odnesem na servis...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: ATI overdrive

Ti to nosiš cijeli komp na servis ili što?

Nemoj reći ništa da si clockao i biti će ti priznata garancija.

Btw taj AMD Overdrive ne možeš ponovo zaključati. Trebaš reinstalirati drajver i CCC ponovoNamigiva

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
15 godina

ma ne nosim cijelu kantu...isprobao sam komp s drugom grafom i radi normalno tako da znam da je u njoj problem.

ma ja i nisam clockao, bzvz sam kliknuo na otključavanje a da nisam znao da se nemože ponovo zaključat.

znači samo reinstaliram i onda će bit zaključano?

17 godina
neaktivan
bradonja_85 kaže...

ma ne nosim cijelu kantu...isprobao sam komp s drugom grafom i radi normalno tako da znam da je u njoj problem.

ma ja i nisam clockao, bzvz sam kliknuo na otključavanje a da nisam znao da se nemože ponovo zaključat.

znači samo reinstaliram i onda će bit zaključano?

Ako nosis samo graficku uopce nije bitno da li ti je otkljucan overdrive ili nije, ako je budu testirali koristit ce

drugi kompjuter s naravno drugom kopijom drajvera, kartica ne pamti postavke.

Inace koristenje overdrive-a ti ne ponistava garanciju, osim u slucaju da overclockom ostetis karticu, ali to

de facto nije moguce pomocu overdrive-a jer kartice dolaze s predzadanim ogranicenjem maksimalnog takta

(u biosu) koji je moguce postaviti u overdrive-u.

Zapravo jedini nacin da trajno ostetis bi bio da je voltmodas sto vjerovatno nisi radio.

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
protjeran

Ne trebaš ništa reinstalirati. Samo ti nosi grafičku njima ako trebaš. Ako pitaju naravno nisi ništa otključavao. btw AMD Overdrive je relativno pouzdan alat za overclock grafičkih jer dopušta dizanje taktova u okviru sigurnosnih.

Tako da ono što tamo možeš postići ne bi trebalo oštetiti GPU. Inače imaš i dugme Test custom clocks pa obavi to nakon što dižeš takt.

i want u ugly i want u disease i want you everything as long as is free i want your love love love love i want your lovexD
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice