Kakva je situacija kod vas sa spajanjem te grafe na LCD i kvalitetom slike?
Kad gledam nešto s compa na LCDu (spojeno sa HDMI) preko xbmc-a slika je perfektna, a kad gledam nešto sa satelita ili tv kartice slika nije baš najbolja, totalno je neprirodna...
Si probo sa drugim codecima.
Si probo sa drugim codecima.
...jesam i nama nikakvih pomaka u kvaliteti
pozzz imam imam novu grafu vtx 5670 512mb ..dakle problem je sljedeci igram igru i zasteka mi pojave se crte okomite ....?
pozzz imam imam novu grafu vtx 5670 512mb ..dakle problem je sljedeci igram igru i zasteka mi pojave se crte okomite ....?
Promjeni verziju drivera i provjeri temperature graficke.
mozes mi pojasniti kako da promjenim drajvere kad god skidam uvjek mi skine zadnju verziju ....
mozes mi pojasniti kako da promjenim drajvere kad god skidam uvjek mi skine zadnju verziju ....
Odes ovdje http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.1&product=2.4.1.3.43&contentType=GPU+Download+Detail ispunis ovo sto ti se trazi (gpu desktop, hd5000 series i odaberes windowse koje imas) i nakon toga ce ti se otvoriti lista drivera skini neke starije i probaj ih instalirat.
Koju si grafu imao prije ove? Jesi pobrisao sve stare drivere i onda instalirao nove?
pobrisao sam sve i instalirao i opet isto..imao sam ati 3650 ddr2 512mb 128 bita
pobrisao sam sve i instalirao i opet isto..imao sam ati 3650 ddr2 512mb 128 bita
Jesi obrisao pomocu driver sweepera ili nekog slicnog alata ili samo u control panelu? Ako si samo u control panelu, onda pobrisi i s driver sweeperom/cleanerom i onda lijepo instaliraj neku stariju verziju drivera.
Skini gpu-z i pogledaj temperature graficke.
obrisao sam i temp mi je 50.00
obrisao sam i temp mi je 50.00
Pa jesi probao stariju verziju drivera? Ako jesi i dalje isti problem, onda je najvjerojatnije defektna graficka. Jesi je kupio novu iz ducana ili polovnu?
nism sada cu probati samo ako uspiejm naci sta starije vec sam par skinuo stalno skine jedno te isto ..skinuo sam i onaj ako autodetect pa onda mogu duze igrati ali opet izbaci ...moja je pregorila pa sam ovu dobio na garanciju
za sad radi ...i da jel znas mozda zasto mi torkira u igrici nfs mos wanted 2 a sve je na min..
za sad radi ...i da jel znas mozda zasto mi torkira u igrici nfs mos wanted 2 a sve je na min..
Koja rezolucija? Koje su ti ostale komponente?
4 gb ddr2 rama , phenom 9550 Quad -core 2.20 Ghz
4 gb ddr2 rama , phenom 9550 Quad -core 2.20 Ghz
nosi to nazad na garanciju
zasto ?
mislis da nema neko drugo rijesenje *?
A si probao s drugim igrama ? Most wanted 2 je sam po sebi neoptimiziran !
na euro truck simulator 2 isto mi se desilo da je izbacio te okomite crte..to jest slika stane i onda izbaci okomite crte i to je to..
Isprobaj grafu u drugom kompu , npr. kod frenda ! Ak su okomite crte i dalje prisutne onda je najvjerojatnije grafa problem !
probao sam i kod njega isto nako određenog vremena
Onda reklamiraj !
i to samo u igri ovako sve je normalno
znaci nije do drivera ?
i to samo u igri ovako sve je normalno
Šta ti nije jasno? Nosi tu karticu na reklamaciju, neispravna je. Kada koristi 3D taktove imaš ertifakte po slici, tipičan znak neispravnosti grafičke.
sve jasno ..jbg nova je pa mi zato nije jasno ..ali ok tnx na pomoći...
Vidis da ima problema na visokim taktovima , tj. pod opterecenjem ! Reklamiraj !
To sto je nova ne umanjuje mogucnost da se moze radit o tvornicki defektnoj grafi !
o tome nisam ni razmisljo....to onda poslje nove god poslati nezz bas sad zbog blagdana