Ovako,imam drivere verziju 9.12 i odlučim instalirati najnovije(10.4) ,skinem ih sa AMD-ove stranice,i krenem instalirati i sve super.No,kad se sve raspakira,kliknem na Install i onda se ništa ne dogodi.Molim Vas ako mi možete kako pomoći,hvala puno!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam imao istih problema sa driver-ima 10.3(potpuno ista stvar),ja sam vratio stare sa cd-a(lol mislim da su bili 7.13 driveri,izašli prije tri godine) i pričekao nove 10.4 koje mi sada rade.Probaj naći na net-u starije drivere(10.3,10.2...)pa instaliraj i sa vremenom kad izađe 10.5 probaj njih instalirati...
Ja sam imao istih problema sa driver-ima 10.3(potpuno ista stvar),ja sam vratio stare sa cd-a(lol mislim da su bili 7.13 driveri,izašli prije tri godine) i pričekao nove 10.4 koje mi sada rade.Probaj naći na net-u starije drivere(10.3,10.2...)pa instaliraj i sa vremenom kad izađe 10.5 probaj njih instalirati...
Hvala,budem probal.
Probal sam,ali opet ne radi,ne znam što da napravim.
Možda si promašio seriju kartice kod downloada drivera.
Ma nije sigurno,probao sam više puta.
Ljudi,dajte molim Vas pomozite...
Isti problem sam imao. Hteo sam preci sa 9.2v (valjda, ne secam se tacno koje) na 10.3v i isto izbaci gresku, ali sve sta sam uradio je da sam opet snimio drivere v 9.2 i radi normalno. Tako da pokusaj da se vratis na drivere koje si koristio do sada. Koju karticu imas?
Isti problem sam imao. Hteo sam preci sa 9.2v (valjda, ne secam se tacno koje) na 10.3v i isto izbaci gresku, ali sve sta sam uradio je da sam opet snimio drivere v 9.2 i radi normalno. Tako da pokusaj da se vratis na drivere koje si koristio do sada. Koju karticu imas?
pa četrdestosampedeset..
Probaj ih pokrenut kao Admin.
Prvo reinstaliraj stare drivere..Add or remove programs
skini Driver Sweeper, pokreni program, oznaci ATi i on ce pobrisati ostatke...
nabacis restart...onda skines najnovije i instaliras ^^
Meni je prijatelj imao isti problem s driverima s istom karticom
i jedini nacin da instaliramo drivere je bio rucno kroz device manager
i onda update driver i onda browse i nadjes gdje si raspakirao atijev
package s interneta, i tu ga nadjes i instaliras.
kasnije mu je kad je izasao 10.3 instaliralo bez problema