ATI Catalyst 10.4

poruka: 11
|
čitano: 3.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
ATI Catalyst 10.4

ATI je izdao nove Catalyst 10.4 drivere. Mogu se skinuti sa slijedećih stranica:

- Catalyst 10.4 WHQL (Windows XP 32bit) 
- Catalyst 10.4 WHQL (Windows XP 64bit)
- Catalyst 10.4 WHQL (Windows 7/Vista 32bit)
- Catalyst 10.4 WHQL (Windows 7/Vista 64bit)

Novi driveri donose povećanje performansi u S.T.A.L.K.E.R. od 3% za HD 5700 i 5800 seriju do 6% za HD 5970.

ATI Video converter je sada dostupan u ATI Catalyst Control Center i u naprednom načinu rada (advanced view).

Nova mogućnost u   ATI Catalyst Control Center - uključivanje/isključivanje hardverske akceleracije.

Poboljšana podrška za Windows 7 Drag and Drop video converter.

I još nekoliko poboljšanja u vezi videa.

7 0 hvala 6
17 godina
ATI Catalyst 10.4

upravo instalirao

avc radi napokon kako spada :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.4.2010 22:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATI Catalyst 10.4

Da li se isplati update drivera sa 10.3? Čisto pitam jer sa ovim još nisam imao nikakvih problema. Igram Metro 2033, GTA IV, Crysis, NFS Shift i Resident Evil 5!Neodlučan

sticky boredom with a book:S
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATI Catalyst 10.4

Kad izlaze 10.5? Ima li netko da preporuči betu ako je dobra?Mršti se

free speech for the dumbxD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 10.4

Mislim da se sada ATI trudi svakog mjeseca izdati nove drivere, pa će novi najvjerojatnije izaći krajem ovog ili početkom slijedećeg mjeseca.

Strpi se malo :D

0 0 hvala 0
15 godina
ATI Catalyst 10.4

Gasenje i paljenje hardverske akceleracije?- nikad mi nije bilo jasno sto to znaci, sto se dobije time i sto je hardverska akceleracija ????? SRY NA OFFTOPIC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: ATI Catalyst 10.4

To ti se najčešće koristi za dekodiranje HD videa na mašinama koji nemaju dovoljno procesorske snage za taj zadatak, pa stvar preuzima GPU.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
17 godina
athlon64 kaže...

Gasenje i paljenje hardverske akceleracije?- nikad mi nije bilo jasno sto to znaci, sto se dobije time i sto je hardverska akceleracija ????? SRY NA OFFTOPIC.

kod h264 dxva videa, profesionalnih programa koji podržavaju akceleraciju...

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
ATI Catalyst 10.4

ugl na mom athlonu 3000 i radeonu hd 4670 gasenje i paljenje za igre nebi nista znacilo???

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Za igre - ne.

Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec)
16 godina
neaktivan
ATI Catalyst 10.4

Ja dugo nisam bio mijenjao drivere,jesam ali sam vrati na 9.12 i neki dan stavim ove 10.4 i extrica,temperatura mi pala za 6 stupnjeva nema pucketanja,buke....,prezadovoljan!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice