- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
O kojoj se igri radi? Kod nekih igara možeš promjeniti rezoluciju tako da izmjeniš jedan file od igre..
ak ti je spojen monitor na VGA nemože radit.
Dafuq??
MY NAME IS TOOOOOOOOOOOOOOM
In order to take advantage of GPU Scaling:
- A digital connection must be used between the graphics card and output display device:
- A DVI, HDMI or DisplayPort connection is required
- A VGA connection is not supported
Izvor : http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/UnableToSetGPUScaling.aspx

To i mene muči sa nekim starijim igrama koje nemaju widescreen support. Šta je najgore, imam neki debilni Samsungov 22' WS LCD monitor koji nema DVI utor, nego samo VGA. Inače rješenje većinom nalazim u windowed modu ali neke igre nemaju niti to.
Znači u igri promijeniš rezoluciju i ne prikazuje promjene?
Jesam dobro shvatio?
Ako jesam, da li to znači da ti promijeniš postavku i piše rezolucija koju namjestiš, a slika je drukčije prikazana, ili?
Ili mijenjaš rezoluciju iz ATi CCC-a (Catalyst Control Center - upravljački program za grafičku karticu)?
Posluži se utilityijem s ovog linka, kako se čini to je jedino rješenje. Prema onome što piše radi samo s digitalno spojenim monitorima. Tako su oni među vama s analognim monitorima vjerojatno izvisjeli 
Ja sam jedno vrijeme za analogni monitor koristio ovo:
ma samo promjeni ti rezoluciju van one nativne koju podrzava monitor i GPU scaling je moguce namjestit te vratis rezoluciju na nativnu
i to je to.
vec je bilo o tome govora na forumu....
P.S.
QL na 800*600?!??! ...uuuufffffff
Znači u igri promijeniš rezoluciju i ne prikazuje promjene?
Jesam dobro shvatio?
Ako jesam, da li to znači da ti promijeniš postavku i piše rezolucija koju namjestiš, a slika je drukčije prikazana, ili?
Ili mijenjaš rezoluciju iz ATi CCC-a (Catalyst Control Center - upravljački program za grafičku karticu)?
iz igre mijenjam naravno.. i koju god rezu stavim..skroz do fullhd reze, svaka je u 16:9 .. samo sto je naravno reza koja je 4:3 jako razvucena i deformirana u 16:9
ma samo promjeni ti rezoluciju van one nativne koju podrzava monitor i GPU scaling je moguce namjestit te vratis rezoluciju na nativnu
i to je to.
vec je bilo o tome govora na forumu....
P.S.
QL na 800*600?!??! ...uuuufffffff
pa kazem da sam to radio!!! znam to, da stavis manju rezu od nativne, onda imas opciju za scaling..al ne radi mi ..ocito mi je do confga nest.. da , ql 800x600 ;) .. ne igras tu zbog grafike... svi skoro koriste tu rezu. i svaki pro igrac.. necu valjda u fullhd