Dal se s njom more igrat COD4?
Ja sam ga frendu instalirao na 2.0ghz,512 rama i ta graficka.Radilo je na rezi 1024x768 sa postavkama na minimum.
ja imam 3ghz, 512 ram i 9550 i znaci bu mi delalo.
HVALA
Stavi si još možda još 1gb rama ako ti nije problem jer košta simješnih 70kn..
nije 70 kn ovo je ddr i on je skuplji di god sam gleda cjena mu je od 180 do 220kn za 1 gb
ja imam DDR SDRAM 512mb.
gde mogu nbaviti 1gb?
pogledaj u vemila i hg spota u njih ima
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=21676
Jel ovo dobro
Dobro je.
može samo još ppogledaj jel ti može gb rama na matičnu
Meni radi. Ali imam 1 gb rama memorije (ne na grafi, nego matičnoj). I to čak negdje na medium postavkama (a neke na high)
Ma s tom grafom nemoš igrat Cod2 na dx 9 a kud COD4, možda na low i na jadnoj rezi sa samo 20fps-a, nema smisla tako igrat.
Ma s tom grafom nemoš igrat Cod2 na dx 9 a kud COD4, možda na low i na jadnoj rezi sa samo 20fps-a, nema smisla tako igrat.
Po meni ne isplati se vise ulagat u taj komp ,DDR je mrtav(3-ca ce za godinu dana bit standard) ,agp je mrtav ....
robson,
ako si na 9600 igrao crysis i cod4 onda ocito nisi normalan, tebe baš toliko patilo što to nemoš igrat?! koliko si imao fps-a 3-7 ? 
jel se vidila puški ili se vidilo nešto kao da držiš držalo pokidane metle?
nemote decku davat lazne nade ako ste vi jedva nekako to uspjeli pokrenit pa morali brisat, ne vrijedi nimalo truda ni novaca.
To je grafa za igre do Cod2 i recimo doom3/quake 4..
znam šta govorim , imam R 9600xt 256 vec duže vrijeme i znam koliko može potegnit, a 9550 je još slabija
jel mi mozete reci na kakve postavke igrate sims 3 sa ovom grafuljom
pozz svima
da ne otvaram novu temu dali bi mogao igrat cod4 na starom kompu:
Intel Celeron @2.2GHz
768MB RAM
Radeon 9200 128mb
mislim da nemogu i koju grafu da kupim do nekih 250-300kn?
pozz svima
Intel Celeron @2.2GHz
768MB RAM
Radeon 9200 128mb
Mislim da nemožeš,da.Ali neisplativo je kupovat novu AGP grafu,ali za pci-e trebaš i novu matičnu i proc i rame i sve onda.....
Ja bi ti preporučio ovu
Istina da je 500 kn ali ako ne misliš kupovat novi komp još 2-3 god onda je to super!
I valjalo bi staviti još barem 256 mb rama...
pozz svima
Intel Celeron @2.2GHz
768MB RAM
Radeon 9200 128mb
Mislim da nemožeš,da.Ali neisplativo je kupovat novu AGP grafu,ali za pci-e trebaš i novu matičnu i proc i rame i sve onda.....
Ja bi ti preporučio ovu
Istina da je 500 kn ali ako ne misliš kupovat novi komp još 2-3 god onda je to super!
a gle ja komp kupujem za godinu dana ili na božić pa nebi previše para ulagao u stari (ipak ima 7 god
) pa sam malo gledo i našao OVO
što misliš kako bi igrao s ovom grafom?
a gle ja komp kupujem za godinu dana ili na božić pa nebi previše para ulagao u stari (ipak ima 7 god
Stavi si još barem 256 mb rama,malo oc-aj proc ak znaš i uzmi ovu grafu i igraj novije igre na minimalnim postavkama,ali možeš i tu pošto je jeftina grafa iako je dosta slabija od hd 3650...
Ja bi ti preporučio ovu
ja takvu platia 750kn u 1 mis u splitu, nigdi nije blo agp grafullja
jedino u procesora i tu su me gadno očerupali... al istina odigra sam assassin's creed
i prince of persia te DMC4, samo zato se i isplatilo
Stavi si još barem 256 mb rama,malo oc-aj proc ak znaš i uzmi ovu grafu i igraj novije igre na minimalnim postavkama,ali možeš i tu pošto je jeftina grafa iako je dosta slabija od hd 3650...
onda dakle kupujem HD2400 jer će mi komp služit samo za cod2 i cod4 a i neda mi se davat pare na skuplje
na kojim bi postavkama mogao cod4 (igram na 1024x768 rezi) ako znate
hvala puno pomogli ste mi
onda dakle kupujem HD2400 jer će mi komp služit samo za cod2 i cod4 a i neda mi se davat pare na skuplje
na kojim bi postavkama mogao cod4 (igram na 1024x768 rezi) ako znate
hvala puno pomogli ste mi
A čuj,ja sam igrao sa sempronom 1.8 ghz(koji je u rangu tvog celerona) i radeonkom 9550 na 800x600 bez laga ali je bilo low/medium kombinacija,ali ti sebi stavi na 1024 x768 sve na low da ti ne šteka,a čak i onda če ti grafika bit predobra
Ajde izmjeri ovdje pa javi rezultat
problem riješen, može loCK
To je najbolje za uzeti, jača je od 2400pro, slabija od HD 3650 (i jeftinija) koju mnogi jednojezgreni procesori u kombinaciji s manje od 2GB ram ne mogu dobro iskoristiti.
I da, tehnološki je naprednija od HD 2600 iako mislim da je mrvu slabija.
aha a kolko košta
EDIT: pogledao sam na nabavi 335kn + dostava to je oko 385kn
probat ću negdje nać polovnu ako ne onda ću hd2400 ili hd3450
soz jer sam reko da može lock došao je još jedan odgovor
A kak sam ja onda igral Cod4 s procom na 2.6GhZ,768 MB rama i 9600pro na low?
EDIT:HD 3450 možeš kupiti u adm-u za 300-tinjak kuna