dali je dosta napajanje corsair 450vx???
hvala
dali je dosta napajanje corsair 450vx???
hvala
Da, biti će dosta.
i previše
imam priliku uzeti jos jednu pa pitam..na sluzbenim stranicama preporucaju minimalno 550 w
Ja sam sa VX550W upogonio dvije 4870 kartice pa tako da ćeš ti sa svojim moći bez imalo muke dvije 4770 kartice
lijepo a sta pise koliko preporuca ati?
lijepo a sta pise koliko preporuca ati?
Evo vidi ovdje za ATI 4770, a za ATI 4870 preporuča 600W. I ovdje ti je jedan test gdje su dvije 4770 kartice u crossfireu i iznos koliko je trošila cijela konfiguracija.
hvala vam lijepa.
Oko 650W za CF 4870
Nema to veze. Kada sam stavio Raptoxxa, da vidim koliko troši (ima mali pokazivač na sebi) i najveći broj bio je oko 350W u 3D marku i Furmark testu stabilnosti. Nemaš brige, Corsair su napajanja koja mogu povuću, sada mi je žao što sam ostao na Raptoxxu, a da nisam ostavio Corsaira (iako Raptoxx ima 750W, Corsair je sve jedno jači)
moram se pohvalit sa crossfire club3d i xfx radeona 4770 radi kod mene na taganu 420w starom 3 godine..13300 3d mark vantage
e pozdrav imam ovu graficku (radeon 4770) i je li bolje kupiti jos jednu istu (pa da bude crossfire), ili ipak bolje kupiti neku dx11 kartu?
i ako imam dvije 4770 je li dobijam puno vise na performansama i u igrama?
pa gle ipak su izasle nove i bolje...no ja sam zadovoljan imam cca 50 fpsa u bfbc2 na full hd rezoluciji sa ukljucenim antialajzingom 16x te onaj drugi 4x...