Pametni ljudi koriste multi-rail, naravno. Ovo što je eywa33 rekao, imaš na boljim Corsairima danas virtualni multi-rail gdje se kontrolira OCP putem postavki napajanja. Vege vuku dosta struje pa na fiksnom multi-railu koji po railu nije postavljen dovoljno visoko, mogu triggerati OCP, ali s druge strane, na single-railu može lakše doći do sranja. Zato na napajanjima ne štediš.
Na napajanjima i matičnim pločama se najviše i štedi kod nas. Ne daju dodatne performanse a ako rikne što, tu je i dalje garancija (barem prvih godina). Isprobao štednju i na jednom i na drugom, ne bi više hvala. Neznaš jel gore da crkne ili da ne crkne.

... Da, tražio sam hx1200i model i samo sa "i". Upravo da mogu u CLinku to podešavat kad želim. Iako ovaj hx1200 bez "i" ima fizički switch za single/multi rail, ipak je software zgodnije rješenje. Kad testiram bilo koji čmark koji mi potegne struje palim single rail. To sve preko profila rješavam, jako zgodna stvar... Inače, napajanje je zvjerka. Na pasivnom radi otkad sam ga uzeo. Probao zavrtit fan preko software-a na 80%, čuje se taman da znaš da je tu.

lp