javi tu kad stigne... Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
Očekuj iskorištenje HD 7770 negdje oko 30%.
javi tu kad stigne... Intel Core 2 Duo E6750 2.66 GHz
Neče ti baš na full loadu raditi kako spada kao i meni jer je moj proc samo malkoc jači od tvog
Malkoc postaješ smor s BN, pa može si čovjek 500Kn skupiti tokom ljeta i kupiti C2Q
a nisam nikad gledao kolko mi proc koristi grafe (iako znam da je već zastario još uvijek me dobro služi)... doduše nisam ni prezahtjevan, nit ganjam fps. bitno mi je da je dobra, hladna i da tjera ono što treba. inače imam već jednu al običnu safirku samo klokanu (tvornički), a sad ću joj pridodati još jednu al vapor x izdanje. nego sad kad već spominješ misliš da bi trebo nabavit malo noviji proc pošto će sad biti 2 u paru, da nebude usko grlo?!?
a nisam nikad gledao kolko mi proc koristi grafe (iako znam da je već zastario još uvijek me dobro služi)... doduše nisam ni prezahtjevan, nit ganjam fps. bitno mi je da je dobra, hladna i da tjera ono što treba. inače imam već jednu al običnu safirku samo klokanu, a sad ću joj pridodati još jednu al vapor x izdanje. nego sad kad već spominješ misliš da bi trebo nabavit malo noviji proc pošto će sad biti 2 u paru, da nebude usko grlo?!?
Ček ti planiraš Crossfire napraviti?
pa recimo da da, iako za nju ne treba mostić kao ni za 7750 ako se stavlja u paru
pa recimo da da, iako za nju ne treba mostić kao ni za 7750 ako se stavlja u paru
Otkažj narudžbu dok stigneš i kupi si Core 2 Quad Q8XXXX pod hitno!!!!!!!!!!!!!! Htino!!!!!!!!!!!! ni za Isusa CF dvije HD7770 na dulacu, kupi si taj procesro da prvo iskoristiš sapphirue HD7770 pa češ vidjeti razliku u peformancama
da...malo će bit kod mene da vidim jel sve štima i radi pa ću privremeno posudit frendu kojem je prošla dok si ne kupi (ako ne nabavi u međuvremenu il kad meni stigne s obzirom da su se mnogi žalili na dotični dućan u kojem sam naručio grafu) ...ako vidim da mi je preopterećenje za proc uvijek je dobro imat rezervu jer već sam i ja i neki moji frendovi imali problem s tim pa kad ti treba niko nema rezervnu il je nešto treće, s tim da u planu imam i nadogradnju postojećeg PC-a ali i posve novi al to je još daleko iako temeljito bilježim i mjenjam postavke na papiru
Otkažj narudžbu dok stigneš i kupi si Core 2 Quad Q8XXXX pod hitno!!!!!!!!!!!!!! Htino!!!!!!!!!!!! ni za Isusa CF dvije HD7770 na dulacu, kupi si taj procesro da prvo iskoristiš sapphirue HD7770 pa češ vidjeti razliku u peformancama
Ma lažu te neslušaj. Prodaj ovaj proc koji imas i uzmi neki jeftiniji, a za resto para ubodi jos jedan hd 7770 pa stavi tri u CF.
napisao sam gore da u planu imam i nadogradnju postojećeg PC-a, što sam i počeo radit, pa ne kupujem ju da bi gledao u nju il da mi skuplja prašinu, a nisam ni lud ni dovoljno bogat da radim sam sebi štetu
Ma lažu te neslušaj. Prodaj ovaj proc koji imas i uzmi neki jeftiniji, a za resto para ubodi jos jedan hd 7770 pa stavi tri u CF.
O čemu ti baljezgaš??
napisao sam gore da u planu imam i nadogradnju postojećeg PC-a, što sam i počeo radit, pa ne kupujem ju da bi gledao u nju il da mi skuplja prašinu, a nisam ni lud ni dovoljno bogat da radim sam sebi štetu
Onda ok, možeš ti i sada krnkuti CF ako ti to matična podržava ali neočekuj porast u peformancama((i da, mislim da ti treba mostć)) no. kakogo ako ostaneš na dualcu nepiše ti se dobro-možeš još jedino kupiti C2Q kojem se cijene kreču od 300-500Kn i mislim da ona čak nemoraš ni matičnu mjenjati nego on če te dvije grafe držati u CF ali opet ne na 100%
Za jednu 7770 treba barem četverojezgreni procesor na 3 ili više GHz.
Može i Sandy/Ivy/Haswell i3 (2 jezgre 4 threada).
Onda ok, možeš ti i sada krnkuti CF ako ti to matična podržava ali neočekuj porast u peformancama((i da, mislim da ti treba mostć)) no. kakogo ako ostaneš na dualcu nepiše ti se dobro-možeš još jedino kupiti C2Q kojem se cijene kreču od 300-500Kn i mislim da ona čak nemoraš ni matičnu mjenjati nego on če te dvije grafe držati u CF ali opet ne na 100%
ne očekujem povećanje preformansi, nit ih ganjam kao što rekoh nego eto nek mi se nađe, osim što planiram uzet i posve novi PC možda složim još jedan od raznih ostataka pa tu karticu mogu i tamo ubacit i stavit u apartman da se nađe... što se tiće mostića kolko sam ja pratio prije je trebo al više ne treba, a i nađe se ljudi po stranim forumima koji kažu to ali i da http://www.techpowerup.com/forums/threads/crossfire-enabled-with-a-non-crossfire-card-yes-its-wokring.183557/ ..uglavnom malo po malo, najprije treba zaradit pa onda to kupit i sprovest u plan
ne očekujem povećanje preformansi, nit ih ganjam kao što rekoh nego eto nek mi se nađe, osim što planiram uzet i posve novi PC možda složim još jedan od raznih ostataka pa tu karticu mogu i tamo ubacit i stavit u apartman da se nađe... što se tiće mostića kolko sam ja pratio prije je trebo al više ne treba, a i nađe se ljudi po stranim forumima koji kažu to ali i da http://www.techpowerup.com/forums/threads/crossfire-enabled-with-a-non-crossfire-card-yes-its-wokring.183557/ ..uglavnom malo po malo, najprije treba zaradit pa onda to kupit i sprovest u plan
Eto, to ti bude služilo ;)
Stigla jutros ...samo da kažem prva Sapphire HD 7770 GHz Edition OC nije imala mostić u pakovanju, a nema ni Sapphire HD 7770 GHz Edition OC Vapor X (ima samo 6-pin to molex 4-pin adapter, DVI to VGA, CD i dokumentacija) unutar kutije je i spužva radi bolje zaštite. HDMI kabel nisam dobio ni u jednom pakovanju. Što se tiče prve grafe u pakovanju je sve isto kao kod Vapor X-a osim što je 7770 GHz Edition OC došla sa mini-DP to full sized DisplayPort adapter-om i bez dodatne spužve. Oba pakovanja su visoka i tanka tj. druga serija (manjeg) pakovanja i naravno obe serije se kolko sam vidio po netu razlikuju po dodacima zavisi za koje su tržište, što u biti znači da bilo koju da uzmemo i bilo koji proizvođač uvijek platimo više a dobijemo manje - nažalost...neznam dokle će još ta praksa trajat (mpžda sada prestane pošto smo EU).
Jel radi? radi.... Nego meni je prije 2 dana došla i super sam zadovoljan
:D
Molio bih moderatore da u ime teme dodaju i R7 250X koja je u biti rebrand HD 7770 kartice.
Da se tema zove npr "AMD Radeon HD 7770 / R7 250X klub".
Molio bih moderatore da u ime teme dodaju i R7 250X koja je u biti rebrand HD 7770 kartice.
Da se tema zove npr "AMD Radeon HD 7770 / R7 250X klub".
ideja ti nije losa, no nazalost s novom serijom i njihovim prepoznavanjem i novim driverima dolaze i potpuno novi problemi koji nemaju uopce veze s 7770, no kao sto rekoh ni losa ideja! lp
Imam problem... Konfa je nova cila,kupljena ima 2 dana...baca artefacte i BSOD
sapphire 7770 ghz edition @ stock
athlon 750k BE
xfx 450w
asrock fm2a88m extreme4+
rez 1920x1080 (22")
Znaci, vrtila je prime95(15min) i futurmark(15min) bez problema...max temp na 70 C , 52% fan speed...cpu ima spire kepler,nije prisa 52C
Odvrtila te benchove bez problema... izasa iz benchova,usa u firefox, pocela bacat roze artefacte , rusit se,bsod, bile crte etc etc
Malo san gugla, mozda joj novi driveri nepasu
odavde su driveri http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88M%20Extreme4+/?cat=Download&os=Win764 windows 7, 64bitna
recite mi koje drivere skinit da su stabilni
moze i odavde http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1723&psn=&lid=1&leg=0
muka mi je vise od ovoga
edit: evo citam okolo preporucuju 13.4 drivere,da su najstabilniji za ovu graficku...nemrem to nac ,nekuzimse puno u to CCC i driveri,jel to isto ili zasebno...sta instalirat
Imam problem... Konfa je nova cila,kupljena ima 2 dana...baca artefacte i BSOD
sapphire 7770 ghz edition @ stock
athlon 750k BE
xfx 450w
asrock fm2a88m extreme4+
rez 1920x1080 (22")
Znaci, vrtila je prime95(15min) i futurmark(15min) bez problema...max temp na 70 C , 52% fan speed...cpu ima spire kepler,nije prisa 52C
Odvrtila te benchove bez problema... izasa iz benchova,usa u firefox, pocela bacat roze artefacte , rusit se,bsod, bile crte etc etc
Malo san gugla, mozda joj novi driveri nepasu
odavde su driveri http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A88M%20Extreme4+/?cat=Download&os=Win764 windows 7, 64bitna
recite mi koje drivere skinit da su stabilni
moze i odavde http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1723&psn=&lid=1&leg=0
muka mi je vise od ovoga
izvadi van tu grafiu i stavi na integriranu, malo se zahebavaj po kompu i reci dalio nda imaš artefakte?
ova MBo nema integriranu grafiku koliko ja vidim...pa se nemogu zajebavat:( a baca ugl rozi artefacti...citam malo po tomshardwareu,dosta ljudi ima sranja s tim pink
ova MBo nema integriranu grafiku koliko ja vidim...pa se nemogu zajebavat:( a baca ugl rozi artefacti...citam malo po tomshardwareu,dosta ljudi ima sranja s tim pink
Nabavi neku bzvz grafičku, samo da je ubodeš, najbolje posudi od prijatelja
Poštovani,
svoju 4850 karticu koja otkazuje poslušnost mislim zamjeniti sa 7770 ili 7750. Uz q8400 na 2.66, napajanje OCZ 500W i 22" 1680x1050 ima li šta pametnije/jeftinije uzeti osim navedenog? Eh da, ploča mi je samo PCI-E 2.0, nemam 3.0... hvala
Poštovani,
svoju 4850 karticu koja otkazuje poslušnost mislim zamjeniti sa 7770 ili 7750. Uz q8400 na 2.66, napajanje OCZ 500W i 22" 1680x1050 ima li šta pametnije/jeftinije uzeti osim navedenog? Eh da, ploča mi je samo PCI-E 2.0, nemam 3.0... hvala
nema veze sto nije 3.0, radice ona bez problema!
Bocni 7770 ili eventualno mozes r7 260x jer je razlika u cijeni nikakva a u perfomansama oko 30%
Ja imam Ati radeon hd 7770 powercolor ghz edition 1gb ddr5
ddr2 4gb rama ( 3gb iskoristivo)
amd athlon 64 LE1640 procesor
m2n-mx se plus maticna ploca
max rezolucija monitora : 1366x768
i fps na dayz arma 2 mi je 15, nekada do 20,
jeli razlog toga slab procesor ?
i imate li kakvu preporuku?
procesor je am2 socket, al valjda moze na maticnu i am2+
definitivno je procesor slab. a i am2 platforma nije više među živima.. al nekakav athlon x2 bi mogao nać i malo dat gasa toj grafici..
mislio sam uzeti x4 phenom am2+ socket