AMD Radeon HD 7770 klub

poruka: 535
|
čitano: 104.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: AMD Radeon HD 7770 klub
Jack Sparrow kaže...
Strm kaže...

planiram uzet HD7770 i zapela mi je za oko najjeftinija verzija Sapphire OC pa ako mi netko može dat par slika da vidim? Također očel moje napajanje naviaTec Ml500W držati par mjeseci HD7770? i Zadnje dali je moguče da dobijem nekih 10FPS-a?

Ma trebalo bi. Ova grafička tolko slabo troši da bi mogao i bez napajanja biti :P

Hvala! :D Kake mogu peformance očekivati s obzirom da prjelazim s HD7750?

Strm
17 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

S 7750 na 7770? 

http://www.anandtech.com/bench/product/535?vs=536

Dakle nije neki drastičan pomak, ali je osjetan.

A PII x4 955 u paru s dvije 7770?

Pa, baš i nije, jedva je dostatan za jednu...

Twitter: @191x7
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

ne uzimaj 7770 idi na r7 260x, cijena je poprilicno ista a ovo je brze za nekih 20% + dobijes true audio od AMD.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

ne uzimaj 7770 idi na r7 260x, cijena je poprilicno ista a ovo je brze za nekih 20% + dobijes true audio od AMD.

Ma znam,i ja bi volio ali nemam toliko para...Aj mi smo reci ako planiram uzeti Sapphire HD7770 i dođe 800Kn,dali mi se isplati dodati još 100Kn i za 900Kn uzeti Asus HD7770?

Strm
12 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

A 900 kn i je 260x

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
hrčak kaže...

A 900 kn i je 260x

Znam,budem i nju još razmatrao ;)

I nadodajmo tome da imam G2020 koji je dualac

Strm
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 23:20 (Strm).
13 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

pa sta ako bude bottlenecka malo, skupices love do ljeta i uzeti neki quad sebi, a kartica ako bude radila pod btlneck opet ce fino raditi i gurati igre.

7770 je odlicna kartica, imao sam je ali se ne isplati danas kupovati pored R7 260x!

asus je najbolji brend naravno, ali je i najskuplji! Razlika u perfomansama je nikakva a 7770 se i ne grije previse ~60*C najvise

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

pa sta ako bude bottlenecka malo, skupices love do ljeta i uzeti neki quad sebi, a kartica ako bude radila pod btlneck opet ce fino raditi i gurati igre.

7770 je odlicna kartica, imao sam je ali se ne isplati danas kupovati pored R7 260x!

asus je najbolji brend naravno, ali je i najskuplji! Razlika u perfomansama je nikakva a 7770 se i ne grije previse ~60*C najvise

Okej,ali hebiga,ljubav na prvi pogled{#}

Sapphire Vapor-X

Strm
13 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

ko jos gleda u komponente kad ih ugradi {#}

nek su ruzne i odvratne al nek rade :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

ko jos gleda u komponente kad ih ugradi {#}

nek su ruzne i odvratne al nek rade :D

Ja gledam xD Čistit ču jesvaki dan,mazit ču je,pazit ču je,je...... Ovaj ništa xD

Strm
14 godina
Strm kaže...

Ja gledam xD Čistit ču jesvaki dan,mazit ču je,pazit ču je,je...... Ovaj ništa xD

Dok i nju ne sjeb.. {#}

14 godina
vrinho kaže...
Strm kaže...

Dok i nju ne sjeb.. {#}

Nju se neču ni usuditi dirat s ikakvim alatom,samo mojim nježnim rukicama xDDD

Strm
14 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

Baš me zanima koliko vremena će proći a da ne vidim neku tvoju novu temu vezanu za problem s grafičkom {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
vrinho kaže...

Baš me zanima koliko vremena će proći a da ne vidim neku tvoju novu temu vezanu za problem s grafičkom {#}

Nadajmo se dugo :D

Strm
14 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

Koliko se može HD7770 OC-at? I zanima me dali je to nešta jako opsano za grafu s obziron da neplaniram dizat voltažu? Radi se o Sapphite Vapor-X kartici pa kad je dobiem bilo bi šteta takvog hladnjaka na noj da niš pametno neradi xD

Strm
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

tako dugo dok ne diras voltazu, ne moze se dogoditi nista kartici.

Steam: charmander2005 || Origin: Bassotronic || Xfire: charmander1 || Skype: thebass999

0 0 hvala 0
14 godina
Bass kaže...

tako dugo dok ne diras voltazu, ne moze se dogoditi nista kartici.

TNX, a dali znaš koliko bi se odprilike dala diči?

Strm
13 godina
Strm kaže...

Koliko se može HD7770 OC-at? I zanima me dali je to nešta jako opsano za grafu s obziron da neplaniram dizat voltažu? Radi se o Sapphite Vapor-X kartici pa kad je dobiem bilo bi šteta takvog hladnjaka na noj da niš pametno neradi xD

Clockaj gpu dokle ide, recimo 10% bez problema, mozda i 15% sigurno a vec sa memorijom pazi :P

Tu ide dok ide, kad ne ide resetace se komp :D

14 godina
chaselol kaže...
Strm kaže...

Clockaj gpu dokle ide, recimo 10% bez problema, mozda i 15% sigurno a vec sa memorijom pazi :P

Tu ide dok ide, kad ne ide resetace se komp :D

MA znam,moj osobni rekord je bio +30MHz na HD7750,staviš na 31Mhz u Furmarku se ruši čim ga otvoriš,a na 30Mhz radi ko' po loju-furmark 2.5H xD

Strm
13 godina
AMD Radeon HD 7770 klub

kao prvo lud si sto si narucio/kupio tu karticu jer si mogao uzeti 260x za iste pare a skoro 30% jacu

a kao drugo, nemas potrebe da je clockas uopste, kartica je dovoljno brza na fabrickim podesavanjima

a kao trece i zadnje, bice belaja ne diraj nista {#}

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
chaselol kaže...

kao prvo lud si sto si narucio/kupio tu karticu jer si mogao uzeti 260x za iste pare a skoro 30% jacu

a kao drugo, nemas potrebe da je clockas uopste, kartica je dovoljno brza na fabrickim podesavanjima

a kao trece i zadnje, bice belaja ne diraj nista {#}

sad sam e i ja sjetio:

a kao cetvrto i zadnje i ovako imam BN pošto imam dual core xD

Strm
12 godina
neaktivan
Strm kaže...

Okej,ali hebiga,ljubav na prvi pogled{#}

Sapphire Vapor-X

Nedavno sam među ostalim domaćim šopovima gledao tu (krajem prošle god.) i pisalo je - Nije raspoloživo! Više ne distribuiramo taj proizvod (zajedno sa nekim datumom prestanka). Ali drago mi je da ga opet imaju, jer ju tražim a kod nas je nema nigdje čak ni na njuškalu, a na ebay-u najjeftinija je iz SAD-a 85 £ ali poštarina je 43 £ dok su ove ostale uglavnom iz GB, D i ITA sa rasponom cijena od 92 do 136 £ (bez poštarine) što je bezobrazno skupo i neisplativo...iako je prvotni plan bio kupit vani (bio sam u Austriji - Beč nedavno u Mediamarkt-u i Saturn-u i ne da nemaju tu već nemaju nikakvu ponudu grafičkih te firme....tj. jedna ima 3 komada Palita - neki low end, a druga 2 vrste čini mi se low enda grafa al zaboravih marke), (u Sloveniji od nekoliko trgovina našao sam ju u jednoj i tamo je par eura skuplja nego dotična kod nas isto bez poštarine), čini se da ću lovu na kraju potrošiti u HR (a kao mislio sam uštedit ako kupim vani) {#}

Sacrifice is a choice you make. Loss is a choice made for you.
14 godina
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

ja ju danas naručujem...trebala bi stić kroz 1-3 dana po njihovom ako je na skladištu, i 6-8 dana ako je van HR

0 0 hvala 0
14 godina
9090 kaže...

ja ju danas naručujem...trebala bi stić kroz 1-3 dana po njihovom ako je na skladištu, i 6-8 dana ako je van HR

Računaj ako imaš sreće tjedan dana ako je na skladištu, a ako je van HR 1 mj ako imaš sreče... 1.5-2mj. ako nemaš sreče... Ili ako imaš hebene sreče dobiješ je za 3 dana-meni je došao monitor od njih za 4 dana a s obzirom na moje iskustvo mnogo ih je negativnih i problematični su kod reklamacije-no,to je hebena grafa za te pare pa mislim da se isplati malo čekati-moja ide iz Italije za 800Kn

Strm
12 godina
neaktivan

Računaj ako imaš sreće tjedan dana ako je na skladištu, a ako je van HR 1 mj ako imaš sreče... 1.5-2mj. ako nemaš sreče... Ili ako imaš hebene sreče dobiješ je za 3 dana-meni je došao monitor od njih za 4 dana a s obzirom na moje iskustvo mnogo ih je negativnih i problematični su kod reklamacije-no,to je hebena grafa za te pare pa mislim da se isplati malo čekati-moja ide iz Italije za 800Kn

Hmm...nespominju nigdje te mjesece u dostavi samo ono što sam napisao gore ....sad si mi poljuljao povjerenje (nisam dosada kupovao od njih) ...što se tiče talijana najjeftinija je 93 funte = 853 kn + 30 funti poštarina, a za sve grafe iz italije poštarina je 26-30 funti  = 238/275 kn

pa me zanima di si uzeo...može link?

14 godina
9090 kaže...

Hmm...nespominju nigdje te mjesece u dostavi samo ono što sam napisao gore ....sad si mi poljuljao povjerenje (nisam dosada kupovao od njih) ...što se tiče talijana najjeftinija je 93 funte = 853 kn + 30 funti poštarina, a za sve grafe iz italije poštarina je 26-30 funti  = 238/275 kn

pa me zanima di si uzeo...može link?

Prijatelj se bavi time pa sam preko njih kupio zadnji primjerak, uzmi slobnodno u tom shopu-samo kažem da iako tam su sve stvari barem stotinjak kn jeftinije malo znaju zahebavat

Strm
12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

a tako će na kraju i biti jer nisam nigdje našao jeftinije

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7770 klub

danas napokon naručio pa sad ćemo vidit kolko su ažurni...inače dobio sam ih iz prvog pokušaja (čito sam tu po forumu da se ne javljaju i da ih je teško dobiti, među inim stvarima), ili imam sreće što se javila žena za koju sam čuo da je ok, iako je djelovala pomalo uspavano u razgovoru ...javim detalje kad stigne!

zaboravio napomenut da mi je rekla da im je to zadnja te kolko vidim promjenili su na svojim stranicama stanje sa na zalihi, na nije raspoloživo!

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.1.2014 18:36 (9090).

0 0 hvala 0
14 godina
9090 kaže...

danas napokon naručio pa sad ćemo vidit kolko su ažurni...inače dobio sam ih iz prvog pokušaja (čito sam tu po forumu da se ne javljaju i da ih je teško dobiti, među inim stvarima), ili imam sreće što se javila žena za koju sam čuo da je ok, iako je djelovala pomalo uspavano u razgovoru ...javim detalje kad stigne!

Baš me zanima oče li prije tebi ili meni stiči...Koji CPU imaš? Ja Intel G2020 2.9Ghz Dual core

Strm
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice