Da i meni je guru3d ostao donekle najvjerodostojniji.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa kako moze temperatura u kucistu bit 15 stupnjeva, kako moze uopce biti niza od sobne? Mislim ja znam da klime mogu na 16 al to je kao da si u hladnjaci, mislim da je realno 25 (sto je dosta hladno cak na dodir ruke!) pa ti temperatura grafe ispada skroz normalna, imas li dobar airflow u odnosu na grafu?
Temp je bila uvecer na otvorenom prostoru u kucistu imam temp. senzore posvuda i na skoro svakom je bilo 15 C a vanjska oko 10C
Pa kako moze temperatura u kucistu bit 15 stupnjeva, kako moze uopce biti niza od sobne? Mislim ja znam da klime mogu na 16 al to je kao da si u hladnjaci, mislim da je realno 25 (sto je dosta hladno cak na dodir ruke!) pa ti temperatura grafe ispada skroz normalna, imas li dobar airflow u odnosu na grafu?
Moze ako je vanjska niza od sobne.
Moze ako je vanjska niza od sobne.
i ako si na sjevernom polu... ili na vrhu velebita u jesen s tim da ti je komp vani...lol

dosli su novi 12.9 beta driveri..
http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonaiw_vista64.aspx
Mozda i najbolja HD7970 asus Matrix Platinum
http://hardware.benchmark.rs/video_karte/test_asus_matrix_hd_7970_platinum
Bas i ne ostavlja takav dojam, po ovom review-u, barem meni...a uz nju dolazi i jako veliki price tag, a GHz edition nije slabija, mozda u domeni statisticke pogreske, a jeftinija je zasigurno
Zanimljivo ce biti vidjeti cjenu nesto se spominjalo oko 490$, meni je karta odlicna jedina mana ovaj oc potencijal gpu-a, memorija se odlicno pokazala mada ko zna kako su oni to testirali ili je bas zapao los primjerak.
Čitao sam recenziju o HD 7850 od Club 3D i super se clockala.
Pozdrav, pošto imam lcd tv 32"spojen prek hdmi-a, dal se da kak sredit da film gledam na lcd tv-u, a istovremeno na monitoru radim nekaj drugo npr. surfanje itd..?
Pozdrav, pošto imam lcd tv 32"spojen prek hdmi-a, dal se da kak sredit da film gledam na lcd tv-u, a istovremeno na monitoru radim nekaj drugo npr. surfanje itd..?
Da, to je jednostavno. Koristiš Extended desktop, kao primary staviš TV a secondary monitor. Video puštaš na TV-u onda a ostalo na monitoru.
Bolje mu je stavit monitor kao primary a telku kao secondary, upalit film, i sam ga draggat na tv, a na monitoru onda ima i taskbar i ikone koje su mu inace na desktopu....
Bolje mu je stavit monitor kao primary a telku kao secondary, upalit film, i sam ga draggat na tv, a na monitoru onda ima i taskbar i ikone koje su mu inace na desktopu....
Ovako ja koristim.
Ma složil sam, primary monitor, secondary-telka... Nisam obračao baš pažnju na tu opciju jer mi nije trebala, al dok žena oće surfat po netu, ja si pustim film, i oboje zadovoljni
Novi 12.11 driveri testirani. Sve kartice 7000 serije dobivaju nelos performance gain, al 7870 dobija najveci (10 je*enih posto)
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/Catalyst_12.11_Performance/23.html
Uz to što se najbolesnije kloka od cile 7000 serije, ovo je sad čini još brutalnijom kupnjom.
Novi 12.11 driveri testirani. Sve kartice 7000 serije dobivaju nelos performance gain, al 7870 dobija najveci (10 je*enih posto)
Uz to što se najbolesnije kloka od cile 7000 serije, ovo je sad čini još brutalnijom kupnjom.
Kada ce biti dostupni za download?
Ovaj tjedan kažu na legitreviews.com
kad će ta grafička sa dva GPU-a ?!
Kada ce biti dostupni za download?
Na stranim forumima kažu do kraja dana da će biti dostupni. Neki se drže broja 11 što znači najkasnije idući tjedan, jer druga brojka u 12.11 označava mjesec u godini.
kad dignem hd7870 sa 1050mhz na 1100mhz u bf3 mapa death waley na medium dobijem 20 fps-a više pa kako će tek onda bit jaka sa ovim driverom
Ogroman performance boost sa novim driverima,meni se sve više čini da je amd nadjačao nvidiu ove godine u svim segmentima.
A svi se stalno zale kako AMD ima uvijek lose drivere.
Ja ih koristim nekoliko godina i nikakvih problema nemam.
Steta sto nece biti poboljsanja za 6xxx seriju, ali eto bar da 7xxx vlasnici budu zadovoljni ako je istina ovo sto se pise.
Btw 1000 poruka, aja mislio da malo pisem po forumu
Pisalo je da izlaze u 15 sati u Americi
3pm monday afternoon, PT
Istestirani 12.11 beta i prvi put vidim ovako nešto,dobitak je točno onakav kako je amd rekao, meni je u bf3 dobitak čitavih 20% ne moreš bilivit!!! Nisu lagali svaka im čast izvrstan posal su napravili.Testirano na saphire hd7870 oc edition koja je ocana mrvicu na 1100mhz i 20% sam tu dobija.Sad bi se moga kladit da imam u bf3 fps-a poput gtx670.
Rekao je Zohar, kad se srede driveri oprati ce HD 7970 GTX680 :)