AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 676.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Pa bilo u Portiu 7950 za 2150, onda Links neku akciju napravio , isto spustio na 2150 i odjednom pocele ic cijene gore na 2300 i tu se ustabililo, ko je ubo grafu taj tjedan, dobro je proso...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
EpicFailGuy kaže...

Pa bilo u Portiu 7950 za 2150, onda Links neku akciju napravio , isto spustio na 2150 i odjednom pocele ic cijene gore na 2300 i tu se ustabililo, ko je ubo grafu taj tjedan, dobro je proso...

Cini mi se da cijene u Linksu uvijek idu gore kako zaliha pada, ili kad je namju na zalihi vise.

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Pozdrav ekipa, dal se netko možda želi rastat sa ovim kablom? Treba mi za eyefinity

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ipetrovs kaže...

Pozdrav ekipa, dal se netko možda želi rastat sa ovim kablom? Treba mi za eyefinity

Možda mogu ja :)

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila
14 godina
neaktivan
toxic kaže...
ipetrovs kaže...

Možda mogu ja :)

Evo ekspresno riješeno s kolegom

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Pripazi da je aktivan, inace nista od eyefinityja!

clock2much

1 0 hvala 1
17 godina
mate960 kaže...

Pripazi da je aktivan, inace nista od eyefinityja!

A došo je sa safirkom hd 7970 te sam ga ja korisito za eye mora biti akvitan :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.9.2012 14:29 (toxic).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Ih da mi je neki i7 sto bi ovo ludnica bila.

3DMark Vantage

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...

3DMark Vantage

Mislis? ne znam koliko bi vantage skuzio razliku izmedju 4 i 4/8, donijelo bi nesto mozda ali ne previse. svi oni samo jako pate na frekvenciju... 

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
Leopard_st kaže...

3DMark Vantage

Mislis? ne znam koliko bi vantage skuzio razliku izmedju 4 i 4/8, donijelo bi nesto mozda ali ne previse. svi oni samo jako pate na frekvenciju... 

Vazne su threads za vantage, radio sam usporedbu i7 920 vs 970 sa GTX 570 SLI setupom, razlika je bila nebo-zemlja.

Vantage najbolje koristi dodatne jezgre i threadove od svih 3d markova.

Score je bio veci sa i7 970 na 3.2 GHz, nego i7 920 na 4.1 GHz, mislim i na GPU i CPU score i naravno ukupni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 10:43 (Leopard_st).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

a dobro, imas jos 2 fizicke jezgre vise, i 2 logicke, to je velika razlika...probaj QPI dosta dici kad clockas, barem je meni dosta pomoglo kad sam clockao, u Unigineu pogotovo...jednostavno su kartice bile prodisale, 300 bodova vise sam dobio

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Nema QPI i tih stvari na SB/IB.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

moj fail... XD nisam imao priliku probati, a ovaj nisam citao bas previse o tome jer bi me vuklo da kupim novi proc. Ali na 2011 platformi ima, zar ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xyan kaže...

moj fail... XD nisam imao priliku probati, a ovaj nisam citao bas previse o tome jer bi me vuklo da kupim novi proc. Ali na 2011 platformi ima, zar ne?

Nema ni na 2011.

15 godina
neaktivan
Leopard_st kaže...
xyan kaže...

Nema ni na 2011.

nista, natrag na 1366 onda :D

17 godina
xyan kaže...
Leopard_st kaže...
xyan kaže...

Nema ni na 2011.

nista, natrag na 1366 onda :D

najbolja platforma koju sam imao prilike isprobati. doduše imao sam samo i7 920 na toj platformi ali...

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Evo, eyefinity proradio. Reza 3872*1920. Namjestio ga u ccc-u za 3 minute. Hd7950 klokovan na 1100 mhz vrti heaven na maksimalnim postavkama na 29 frejmova po sekundi... on topic-na socketu 1366 sam od kad je izašao i meni je fenomenalan

Moj PC  
13 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ipetrovs kaže...

Evo, eyefinity proradio. Reza 3872*1920. Namjestio ga u ccc-u za 3 minute. Hd7950 klokovan na 1100 mhz vrti heaven na maksimalnim postavkama na 29 frejmova po sekundi... on topic-na socketu 1366 sam od kad je izašao i meni je fenomenalan

Svaka cast, lijepo je to, al jel ti stvarno ne smetaju rubovi između 1. i 2. i 2. i 3. ekrana ?

Sometimes I feel like a prophet, misunderstood and under gun like a new disease disease disease
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ahhh, vjerujem da svakog smetaju, ali trenutno to nije moguce drugacije izvesti. MIslim, moguce je ako imas 8k dolaresa pa kupis od NEC-a monitor XD

http://www.engadget.com/2008/01/09/nec-has-their-own-2880x900-curved-gaming-display/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Pa primijećujem ih, al nije da mi smetaju. Ak mi je nekaj iza letvice sam pomaknem miš i vidim. Čak mi ne smeta i kad filmove gledam

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
ipetrovs kaže...

Pa primijećujem ih, al nije da mi smetaju. Ak mi je nekaj iza letvice sam pomaknem miš i vidim. Čak mi ne smeta i kad filmove gledam

Drago mi je kolega da si ostao na i7 970. Moja namjera je i bila da te prisilim u razmisljanju da ostanes na njemu, jer jednostavno kraj takvog procesora nema potrebe ici naprijed.

14 godina
neaktivan
xyan kaže...
ipetrovs kaže...

Drago mi je kolega da si ostao na i7 970. Moja namjera je i bila da te prisilim u razmisljanju da ostanes na njemu, jer jednostavno kraj takvog procesora nema potrebe ici naprijed.

Slažem se, procesor je prebrutalan. Htio sam prijeć na s. 2011 zbog mogućnosti adresiranja 64gb rama. Mislio napraviti Ram disk i ubaciti cijeli sustav na njega, ali s onom ponudom si me stvarno motivirao da ostanem na s. 1366 {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.9.2012 22:10 (ipetrovs).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

A hebiga, znam i sam da taj procesor vrijedi, ko i mnoge druge stvari. Ali tesko je dobiti za njih onu pravu realnu vriejdnost.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
xyan kaže...

ahhh, vjerujem da svakog smetaju, ali trenutno to nije moguce drugacije izvesti. MIslim, moguce je ako imas 8k dolaresa pa kupis od NEC-a monitor XD

http://www.engadget.com/2008/01/09/nec-has-their-own-2880x900-curved-gaming-display/

E to je posao, a ne ovo sa sastavljanjem monitora {#}.

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Već odavno sumjam o pouzdanosti reviewa, pogotovo techpowerup: 

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/8.html

http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_devil_13/7.htm

Rezultati su čudni. Jel to zbog drajvera pošto je tek izašla?

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 9:37 (mp93).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Samo jedno brzo pitanje da ne otvaram novu temu bezveze...

Je li normalna temperatura za MSI HD 7950 TF3 u igri do 60C uz 50% vrtnje ventilatora?S tim da je u kučištu jedva oko 15C

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mp93 kaže...

Već odavno sumjam o pouzdanosti reviewa, pogotovo techpowerup: 

http://www.techpowerup.com/reviews/Powercolor/HD_7990_Devil_13/8.html

http://www.overclockersclub.com/reviews/powercolor_devil_13/7.htm

Ništa mi nije jasno.

Ja odavno ne gledam reviewe, pogotovo grafi, jer iskustvo je pokazalo da je druga prica kada kuci doneses produkt, pogledam tu i tamo neki review kao referencu.

IVOX kaže...

Samo jedno brzo pitanje da ne otvaram novu temu bezveze...

Je li normalna temperatura za MSI HD 7950 TF3 u igri do 60C uz 50% vrtnje ventilatora?S tim da je u kučištu jedva oko 15C

Da, iako bi mozda trebalo biti malo nize jer je niska temp u kucistu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.9.2012 9:39 (Leopard_st).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Da to i ja mislim zbog temp. kucista...Grafa je nova nema 10 dana.

Never let a computer know you're in a hurry.

0 0 hvala 0
17 godina
Leopard_st kaže...

nebi vjerovao što mi se desilo kada sam nabavio direct cu II..

testam 3dmark 11 i dobijem identican score kako je bilo na guru3d sa tom grafom :)

prvi puta mi se to desilo i od sada pa na dalje vjerujem samo guru3d :)

hihhi

15 godina
neaktivan
toxic kaže...
Leopard_st kaže...

nebi vjerovao što mi se desilo kada sam nabavio direct cu II..

testam 3dmark 11 i dobijem identican score kako je bilo na guru3d sa tom grafom :)

prvi puta mi se to desilo i od sada pa na dalje vjerujem samo guru3d :)

hihhi

meni se opcenito njihovi reviewovi najvise svidjaju. u velikoj vecini slucajeva imju usporedbe i sa starijim grafama, u svim mogucim kombinacijama, a to je super kada trazis novi komad hardvera, vidis koliko mozes dobiti u odnosu na svoj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice