AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 676.802
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
MrXleader kaže...
hrci24 kaže...
Sa sapphire hd 7970 ne dolazi nikakva igra ni ikakv kod za igru.

odi na stranicu sapphire-a provjerit mislim da sa serijskim kodom grafe dobis,uglavnom bolje provjerit :)

Pa hrci ima tu grafu, valjda on zna da li je sto dobia s njom?

Ofc.
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ali velim samo neka na stranici proizvodaca provjeri

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
thedream kaže...

Gledano na relative performance, čudi me to da je GTX 590 bolja od HD 6990 ili se varam?

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

pogle rezoluciju

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
www.key-storm.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
thedream kaže...

samo šta kod nas uopće više nema powercolor-a

evo nekih problema sa XFX DD 7950 grafama

http://www.overclock.net/t/1200211/stay-away-from-xfx-7970-black-edition-design-flaw

http://hardforum.com/showthread.php?t=1666378&page=1

http://www.tomshardware.co.uk/forum/340559-15-7970-problem-reference

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4215399&postcount=141

izgleda da taj Double Disipation i nije nešto osim šta grafička efektno izgleda

da je AMD napravio za HD 7950 isto hlađenje kao i za HD 7970(turbinsko) zna se da bi popušio određene novce jer je to hlađenje jako dobro i još se da poboljšat,jer to je pravo hlađenje gdje ti topao zrak izlazi iz kućišta van

ovako je pustio slobodu proizvođačima da rade aftermarket kulere koji su ustvari jeftini(komadi plastike i malo bakra i aluminija) a to odgovara i amd-u i proizvođačima

normalno cijene takvih grafa su prenapuhane jer super izgledaju,dva ventilatora...bla bla a na kraju se ispostavi da su za ku***

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 18:44 (M4X).
15 godina
Ne dobijes nikakvu igru jos jednom ponavljam!
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
thedream kaže...

samo šta kod nas uopće više nema powercolor-a

evo nekih problema sa XFX DD 7950 grafama

http://www.overclock.net/t/1200211/stay-away-from-xfx-7970-black-edition-design-flaw

http://hardforum.com/showthread.php?t=1666378&page=1

http://www.tomshardware.co.uk/forum/340559-15-7970-problem-reference

http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=4215399&postcount=141

da je AMD napravio za HD 7950 isto hlađenje kao i za HD 7970(turbinsko) zna se da bi popušio određene novce jer je to hlađenje jako dobro i još se da poboljšat,jer to je pravo hlađenje gdje ti topao zrak izlazi iz kućišta van

ovako je pustio slobodu proizvođačima da rade aftermarket kulere koji su ustvari jeftini(komadi plastike i malo bakra i aluminija) a to odgovara i amd-u i proizvođačima

normalno cijene takvih grafa su prenapuhane jer super izgledaju,dva ventilatora...bla bla a na kraju se ispostavi da su za ku***

osim onog komentara:temperature ne znace nista ako su na razlicitoj brzini ventovi,a i ovaj e OC-ana tvornicki tako da je po meni normalno da se i vise grije

Xc
16 godina
M4X kaže...

Ne virujen da ne valjaju ove sa dva coolera,to ne može pogriješit jer hladi cijeli pcb,pa svi rewievi kažu da je dd verzija hladnija od obične,po tome onda i ove sve dosadašnje koje god marke bili a ima ih brdo sa dva coolera ne valjaju.Osobno iskustvo sa hd6870 xfx dd potvrđuje da je to dobro hlađenje.

Ne bi se bunija da mi neko pokloni jednu xfx dd 79xx

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 20:31 (dery).
17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
Taj se problem odnosi samo na 7950 ili još i na 7970?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

najhladnija i najtiša je zasad hd7950 saphire dual fantras

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.2.2012 12:44 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
M4X kaže...

Po techpowerup!-u je hladnija i osjetno tiša od referentne 7950. Meni dovoljno.

Cemetary gates
14 godina
protjeran

Da li je moguce da ce ovi da prodaju karte po 550-600e i da ih Kepler ugazi i onda za 6 meseci naprave reviziju tj seriju 8000 tj ovu 7970 naklokovanu i da joj nakace sve problemime koji su isli uz serriju 6xxx, naprave grejalicu da parira kepleru koji ima 1GB manje memorije, manje klokove,...

Ako tako bude otisli su u tri lepe i Radeon i AMD ostadose i u GPU sto i u CPU delu. Mada ja sumnjam. I dalje mislim da ce najaci kepler kasniti jos i biti samo 20% jaci. 

Ako bude vise od toga tesko. Vise mislim da ce biti jaci od 7970 kao GTX580 od 6970. Uglavnom AMD je tako poleto sa cenama mozda i znajuci sta ce se desiti.

Videcemo ali Nvidia je krenula da ih gazi stazama Intela izgleda. Svake godine razlika je sve veca. 

Pa da sve preko 20% je sramota za AMD i znaci da ce Nvidia i sa drugom kartom ugroziti AMD prvu.

Oni najavljuju nekih 45% jace sto je znate sta je to.

To je 5870>GTX580. Da kazemo da moja daje 4500 u 3D Mark 11 a GTX580 6000 i vise to je to otprilike.

Moja prema GTX580 to je surova razlika.

http://youtu.be/0LQWJxav7z0
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 7:09 (Vlada011).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Naručen XFX 7970. Javim iskustva. {#}

Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

mamicu vam pa kaj se djeli negjde 7970 svako malo je  netko  kupuje

ajde budem je i ja ubo reda radi iako mi netreba lol :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 16:46 (4mal).
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Nadam se da mi referentna 7970 nebude baš prebučna, budući da sam do sad imao 5870 vapor-x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
TonyKTM kaže...

Nadam se da mi referentna 7970 nebude baš prebučna, budući da sam do sad imao 5870 vapor-x.

Na kojoj rezi igraš? Ta verzija se super OCa, klokneš je ko blesavu i baš me zanima kaj to neće letit sa možda  pokojim smanjenim filtrom na full HDu.

Čisto da kažem, evidentno je da ljudi sve više kupuju bijesan hardver iako im realno ni ne treba.

Fino je Don rekao i pogodio baš u srž, sve do 1.5K je best-buy, a sve ostalo bilo bi zgodno, ali nije potrebno.

'''Čovjek što može živjeti sam je ili zvijer ili Bog.'' Aristotel
17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
TonyKTM kaže...

Na kojoj rezi igraš? Ta verzija se super OCa, klokneš je ko blesavu i baš me zanima kaj to neće letit sa možda  pokojim smanjenim filtrom na full HDu.

Čisto da kažem, evidentno je da ljudi sve više kupuju bijesan hardver iako im realno ni ne treba.

Fino je Don rekao i pogodio baš u srž, sve do 1.5K je best-buy, a sve ostalo bilo bi zgodno, ali nije potrebno.

Moja je bila tvornički OC pa nisam imao potrebe za još nekim OC...

14 godina
AMD Radeon HD 7000

Ima odlican cooler,baci se u OC.Podignes joj napon i frekve jezgre i memorije i imas jos jacu karticu.HD 5870 je "stara" ali jako jako zilava kao i HD 5850.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Ima odlican cooler,baci se u OC.Podignes joj napon i frekve jezgre i memorije i imas jos jacu karticu.HD 5870 je "stara" ali jako jako zilava kao i HD 5850.

Sada je gotovo. Riješio sam je se. {#}

14 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

evo vam onda accelero extreme ako ce vam biti prebucna referentna {#} da vidite malo a i uskoro ce slijedit video stavljanja coolera tako da :stay tuned

Xc
17 godina
Vlada011 kaže...

Da li je moguce da ce ovi da prodaju karte po 550-600e i da ih Kepler ugazi i onda za 6 meseci naprave reviziju tj seriju 8000 tj ovu 7970 naklokovanu i da joj nakace sve problemime koji su isli uz serriju 6xxx, naprave grejalicu da parira kepleru koji ima 1GB manje memorije, manje klokove,...

Ako tako bude otisli su u tri lepe i Radeon i AMD ostadose i u GPU sto i u CPU delu. Mada ja sumnjam. I dalje mislim da ce najaci kepler kasniti jos i biti samo 20% jaci. 

Ako bude vise od toga tesko. Vise mislim da ce biti jaci od 7970 kao GTX580 od 6970. Uglavnom AMD je tako poleto sa cenama mozda i znajuci sta ce se desiti.

Videcemo ali Nvidia je krenula da ih gazi stazama Intela izgleda. Svake godine razlika je sve veca. 

Pa da sve preko 20% je sramota za AMD i znaci da ce Nvidia i sa drugom kartom ugroziti AMD prvu.

Oni najavljuju nekih 45% jace sto je znate sta je to.

To je 5870>GTX580. Da kazemo da moja daje 4500 u 3D Mark 11 a GTX580 6000 i vise to je to otprilike.

Moja prema GTX580 to je surova razlika.

mislim čemu uspoređivati uopće te 2 kartice? kad je koja izašla lol. a mislim da se većina forumaša slaže da je 5870 i dalje odlična kartica posebno kada se uzme u obzir kad je izašla.

lol a dok zeleni tim izbacio svoju karticu ljudi će se već naigrati na HD7xxx seriji i tu ti usporedba pada u vodu. recimo da je situacija obrnuta nvidija izbacila sad 580 tku a amd za 3-4 mjeseca izbaci svog konja za utrku koji je pregazi, onda bi rekao  vidija je u banani amd izbacio jaču kartu 20%?

svi zaboravljaju da u biti nvidija kaska za atijem od serije HD5xxx jer su opako failali sa izbacivanjem DX11 karte i u biti pokušavaju amd sustići od serije 5. sutra će izaći kepler prekosutra 8xxx koji će vjerojatno biti jači od gtx6 i opet smo na početku.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
14 godina
AMD Radeon HD 7000

Ma sto pricate?To kaskanje nije dobra stvar za nas.Hebao vas i ATI i Nvidia,svi cete se opec ako ne bude konkurencije,odletit ce cijene u nebesa.Sto su oni konkurentniji nama su kartice pristupacnije.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ma to su se oni dogovorili tako da oboje zarade {#}

Xc
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

De su bre vise driveri????

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Neki ljudi ocigledno nisu svjesni svoje nesvjesti  {#}

ATI i nVidia mogu da deru ovako sve dokle im se hoce. Naizmjenicno pumpaju snagu svojih grafickih kartica malo po malo, cijene lete u nebo kao nenormalne, a zbog cega? Zato sto cijenjeni gejmeri smatraju da je odlicna samo ona graficka kartica koja na maks. rezolucijama gura svaki prokleti detalj na ultra. I onda nastaje tragedija ukoliko anti-aliasing mora da se smanjuje   {#}

Citam po netu da ljudi mjenjaju neke odlicne GPU kartice ili SLI/CF sisteme upravo iz ovih razloga. Te grafika nije dovoljno brza, te nedostaje VRAM memorije.. kapiram da neko ima kantu od graficke, i zeli kupiti zvijer za aktuelne i nadolazece naslove. Ali kad cujem da neko mjenja graficku jer ne zeli da igra na HIGH podesavanjima, vec iskljucivo sve na ULTRA... ph, dok je ovaca bice i novaca.

Inace smatram da iako nVidia kaska za ATI-jem, zbog toga nece trpjeti velike gubitke. Njihove high end kartice GTX5xx serije ce sigurno biti izbor vecine nVidia fanboys. GTX580 je dovoljan da pomete svaku igru na HD rezoluciji, za vise monitora SLI.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:58 (pharmakon).
Moj PC  
8 0 hvala 0
14 godina

Fino si to sročio {#}.

14 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

Evo kad se već pričao o testovima i tome, evo malo novi trinity apu kako ubija intela u 3d čmarku 

http://vr-zone.com/articles/amd-trinity-ulv-3dmark-scores-revealed/14742.html

i

http://www.tomshardware.com/news/AMD-ultrathin-Rory-Read-Intel-Medfield,14618.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2012 0:35 (Bulldozer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

Pozz narode,posto jedno 5 mjeseci nisam pratio hardware zamolio bi vas da me informisete malo o ovoj seriji samo me zanima u rangu koji kartica iz HD6000 i GTX500 su HD 7950 i HD 7970 samo me to interesuje i nista vise .

HVALA UNAPRIJED !

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice