AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 676.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7000
ATiGamer kaže...
MrXleader kaže...

skoro pa ista sa hd 7970 1 fps samo gubi u BF 3 :))

Ma smiješni su mi ti njegovi testovi. Nema teorije da 7950 na 900MHz daje samo 1 FPS manje od HD7970, možda samo ako je koristio novije drivere na njoj ali onda mu usporedba pada u vodu.

ovo je oc verzija 7950 vs 7970 stock ako sam dobro skuzio.. {#}

xfact
15 godina
neaktivan
=xfact= kaže...

ovo je oc verzija 7950 vs 7970 stock ako sam dobro skuzio.. {#}

Je da, al 25MHz niži takt, par stotina shadera manje, TMU... neznam na koju foru može bit 1 FPS

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

vjerovatno razlike u driverima..

xfact
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

valjda se driver na nekim karticama pokaze bolje a i da to je stock pise Sapphire HD 7970 a ova je DD

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

Evo i u Portio stigla Sapphire HD 7950.

Cijena je zasad na 4.000kn.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

a negdje je 3500 :D

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

Na ovu nebulozu nemam komentara.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

ova je xfx ova je sapphire kaj je tu cudno? zato jer sapphire ima veci bundle (navodno i kod za igru)

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MrXleader kaže...

ova je xfx ova je sapphire kaj je tu cudno? zato jer sapphire ima veci bundle (navodno i kod za igru)

Jedna je 7950, a druga 7970 eto kaj je čudno {#}

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

znam ali su razliciti proizvodaci isuse kriste pa razlika je i u bundleu i s tim kaj dode sa kodom za DiRT 3 ja mislim sapphirka

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MrXleader kaže...

znam ali su razliciti proizvodaci isuse kriste pa razlika je i u bundleu i s tim kaj dode sa kodom za DiRT 3 ja mislim sapphirka

pa svejedno,malo je glupo da je slabija kartica skuplja od brže.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
odjavljen
MrXleader kaže...

ISUSE KRISTE!
Razlika je u par stotina Shadera i malo višim taktovima.

Proizvođač nema veze s ovime trenutno.

Bolja, a jeftinija.

16 godina
AMD Radeon HD 7000

Slabo će im ići po ovim cijenama,4000kn u linksa hd7950(piše da je akcija hahaha),pada to za koji tjedan na 3000kn u drugim dućanima,to ne važi za links naravno.Za ovo je kriva nvidia jer kasni.

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 10:17 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nvidia ne kasni prije bi se moglo reci da ceka... Ima vec sad dobru prodaju kartica... A vec dvije generacije ATI izbaci na trziste najjace kartice u klasi onda ih ovi pobjede sa par % svojima i to dobro naplacuju... Bas me zanima kakva ce biti 680... Po nekom pravilu od prije trebala bi biti bar 10 do 15 % brza xx70 serije...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
15 godina
ceco22 kaže...
Nvidia ne kasni prije bi se moglo reci da ceka... Ima vec sad dobru prodaju kartica... A vec dvije generacije ATI izbaci na trziste najjace kartice u klasi onda ih ovi pobjede sa par % svojima i to dobro naplacuju... Bas me zanima kakva ce biti 680... Po nekom pravilu od prije trebala bi biti bar 10 do 15 % brza xx70 serije...

mene zanimaju cijene i perfomanse GTX 660Ti u usporedbi sa HD 7950. Bilo bi super kad bi te 2 kartice bile oko 2500kn i sličnih perfomansi.

16 godina
ceco22 kaže...

ne virujen da čekaju,jer amd ovako izvuče dobru extra zaradu te stoga može dopustit spuštanje cijene niže od nvidie kad izađe i opet su na dobitku

14 godina
neaktivan
uglavnom ako 680... Bude dobra kao sto se prica najvjerojatnije odustajem od sli.... I cekam asus DC verziju, da je EVGA vise zastupljena u RH razmislio bi i o toj opciji ali ne zelim vise patnju po tom pitanju sa EVGA...
http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
16 godina
antimadridista kaže...

mene zanimaju cijene i perfomanse GTX 660Ti u usporedbi sa HD 7950. Bilo bi super kad bi te 2 kartice bile oko 2500kn i sličnih perfomansi.

tako će i bit ali i to je prevelika cijena,realna cijena je kao šta su sada gtx560ti i hd6950 jer ipak je to niži proces i treba bit jeftinije

17 godina
AMD Radeon HD 7000

Ko to prica o 680 ?! Dosad niti jedna konkretna stvar o 680 nije izasla,a prica se ? Prica se i da ce ove godine biti smak svijeta.

Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Romano kaže...

Ko to prica o 680 ?! Dosad niti jedna konkretna stvar o 680 nije izasla,a prica se ? Prica se i da ce ove godine biti smak svijeta.

660TI će bit kao hd 7950 ako ne i jača,gtx 670 kao hd 7970 ili jača a gtx 680 je priča za sebe sa cijenom od preko 5k kn

sad sve ovisi o tome da li će nvidia rezat ili će izbacit sve onako kako su planirali

15 godina
M4X kaže...
Romano kaže...

660TI će bit kao hd 7950 ako ne i jača,gtx 670 kao hd 7970 ili jača a gtx 680 je priča za sebe sa cijenom od preko 5k kn

sad sve ovisi o tome da li će nvidia rezat ili će izbacit sve onako kako su planirali

Još nitko ne zna ništa o nVidijinim karticama ali ti M4X sve znaš. Podijeli još koju s nama.

Nvidia accused of dirty tricks

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 12:23 (Switch).
14 godina
odjavljen
AMD Radeon HD 7000

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Switch kaže...
M4X kaže...
Romano kaže...

Još nitko ne zna ništa o nVidijinim karticama ali ti M4X sve znaš. Podijeli još koju s nama.

http://www.eteknix.com/news/nvidia-accused-of-dirty-tricks/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=nvidia-accused-of-dirty-tricks

ma pročitao sam to već,ništa čudno od nvidie,skloni su tome

nvidia će bez problema imat jače kartice,prebacivanje gtx 560ti u 660ti(28nm,veći takt,više memorije,više cuda jezgri) i već je kao hd 7950

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 12:32 (M4X).
15 godina
AMD Radeon HD 7000
Sa sapphire hd 7970 ne dolazi nikakva igra ni ikakv kod za igru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Svedno, kartica u većini igri daje cirka 5-10 FPS više, a iste pare!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

ma ove trenutne cijene ne treba ozbiljno shvatiti,doći će to na svoje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
M4X kaže...
Romano kaže...

Hahaha,ljudi imamo proroka na forumu.Ajd ako ti nije problem da mi kazes koji ce brojevi lota 7-39 biti izvuceni danas ?

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 13:27 (Romano).
16 godina
Romano kaže...

Hahaha,ljudi imamo proroka na forumu.Ajd ako ti nije problem da mi kazes koji ce brojevi lota 7-39 biti izvuceni danas ?

Nije prorok nego se hvata onoga šta je bilo do sada,znači srednji rang nove gen. preskače top rank trenutne,sada več 2 god. stare arhitekture.To je uvijek bilo tako i drugačije ne bi valjalo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 13:38 (dery).
14 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
Sa sapphire hd 7970 ne dolazi nikakva igra ni ikakv kod za igru.

odi na stranicu sapphire-a provjerit mislim da sa serijskim kodom grafe dobis,uglavnom bolje provjerit :)

Xc
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000
Cemetary gates
Poruka je uređivana zadnji put sri 1.2.2012 14:59 (thedream).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice