AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 671.619
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
AMD Radeon HD 7000

zasad je besmisleno kupovat hd7970 pokraj gtx580 koji je jeftiniji 1500 kn,ali neka se kupuje šta želi samo naprijed

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 17:43 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000
Pa o cemu ti pricas gtx 580 mozes naci po istoj cijeni kao 7970 a najveca razlika je do 1000 kuna. Pogledaj cijene u portia.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Vi što kupujete te skupe grafe jer to ljubav prema igrama ,prema hardweru ili da se može reć da se ima?

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

ma pusti ti portio koji mijenja cijenu svaki dan i čas je dobavljiva pa nije dobavljiva i njemu slične gdje neznaš na čemu si,gledaj adm i links

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

Ne kužim jednu stvar kod ljudi, pa mislim vama ni iz džepa ni u džep.. Zbog čeg se ne bi trebale kupovat?

Al da su skupe te 7970, skupe su, pa ko voli nek izvoli. Dal se kupuje zato kaj se nezna kud s lovom, dal se kupuje za preseravanje, ili radi igranja, opet je to njihova stvar..

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
Re: AMD Radeon HD 7000
dery kaže...

ma pusti ti portio koji mijenja cijenu svaki dan i čas je dobavljiva pa nije dobavljiva i njemu slične gdje neznaš na čemu si,gledaj adm i links

pa najbolje da tu cijelu tvrtku prekrižimo! ja sam zadnjih mjesec dana skoro svaki dan gledao cijene u portia i adm i linksa, i mogu ti reći da i ako bi bilo mjenjanja cijena to je bilo minimalno, za razliku od adm koji je zadnjih misec dana npr i7 2600k podignuo sa 2290 na 2440 kuna itd.

a šta se tiče dobavljivosti ako ima u linksa ima i u portia, jer im je links dobavljač!

16 godina
zvonac kaže...

Ne kužim jednu stvar kod ljudi, pa mislim vama ni iz džepa ni u džep.. Zbog čeg se ne bi trebale kupovat?

Al da su skupe te 7970, skupe su, pa ko voli nek izvoli. Dal se kupuje zato kaj se nezna kud s lovom, dal se kupuje za preseravanje, ili radi igranja, opet je to njihova stvar..

Mi samo ukazujemo na isplativost u odnosu cijene na performanse,pa sad nek na osnovu nekih smjernica sam odvagne,ne mislimo mu loše.

17 godina
zvonac kaže...

Ma sve to stoji, no samo je rijec o tome da je trenutno cijena nerealna, da bi trebala nakon ovog ponedjeljka biti ponuda ostalih proizvodjaca, a ne samo demo modeli od sapphirea. I vjerujem da ce uz tu prosirenu ponudu biti barem 500kn povoljnijih modela.
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Pa da jer ova cijena je nenormalna,trebala bi se kretat oko 4000 kn ili 550 eura.Treba to počekat još tjedan dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dery kaže...

Pa da jer ova cijena je nenormalna,trebala bi se kretat oko 4000 kn ili 550 eura.Treba to počekat još tjedan dana.

pa ova kartica još ni nije u službenoj prodaji jer počinje od 9.1, a ti spominješ gtx 580, karticu koja je stara više od godinu dana, koja je slabija od 7970 i koja je u najboljem rijetkom slučaju jeftinija maksimum maksimuma 1000 kuna. a većinom oko 500 a negdje i manje!

17 godina
overhaul kaže...
zvonac kaže...

Ma sve to stoji, no samo je rijec o tome da je trenutno cijena nerealna, da bi trebala nakon ovog ponedjeljka biti ponuda ostalih proizvodjaca, a ne samo demo modeli od sapphirea. I vjerujem da ce uz tu prosirenu ponudu biti barem 500kn povoljnijih modela.

Ma sve štima, neg ja sam se osvrnul na "one kaj upućuju ljude na pravi put",  predhodno ne gledajući sebe... Ovo neg se ne shvaća ko neki napad, neg čisto moje gledište na razvoj događaja..

Al cijene jesu bezobrazno visoke, i nadam se do izlaska keplera, da bu (sanjam soma kn:D ) opala dole... Samo kaj mi se čini da bumo se još načekali envidiju...

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 18:46 (zvonac).
16 godina
AMD Radeon HD 7000

Normalno da češ uzet novo ali nikad ne leti na prvu nego vidi kad bude puštena u prodaju šta će bit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
hrci24 kaže...
dery kaže...

pa najbolje da tu cijelu tvrtku prekrižimo! ja sam zadnjih mjesec dana skoro svaki dan gledao cijene u portia i adm i linksa, i mogu ti reći da i ako bi bilo mjenjanja cijena to je bilo minimalno, za razliku od adm koji je zadnjih misec dana npr i7 2600k podignuo sa 2290 na 2440 kuna itd.

a šta se tiče dobavljivosti ako ima u linksa ima i u portia, jer im je links dobavljač!

dolar je visok,na poskupljenja trgovci brzo reagiraju a kad treba nešto snizit onda ide sporo

novi Accelero Xtreme 7970

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:50 (M4X).
14 godina
AMD Radeon HD 7000

Nisam mogel vjerovat dok sam procital kolko links hoce za nju,fakat abnormalna cijena.

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

meni ej frend malo prije javio da cijelu novu high end konfu uzeo nakon 5 godina sa 7970 , jedva cekam da mi javi kak to sve sljaka ;) 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 19:50 (4mal).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000

Bogme za 5500 kn složiš neki strojček za igranje!

danas se plaća, a sutra sve džaba
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon HD 7000
A evo i ja sam u nedjelju naručija high end konfu sa 7970, dijelovi koje sam naručija iz adm danas stigli, a iz portia uključujući 7970 još nisu. vidit ćemo kada će stići
Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina
protjeran
mtopol kaže...

he he he, ja imam još uvjek HD4850 + 19" monitor (1280x1024) i sve igre do sada mogu igrati na max detaljima...

nonsense.. {#}

..onda ti nisi vidio u zivotu "max" detalje

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:52 (Budokai).
16 godina
neaktivan
hrci24 kaže...
A evo i ja sam u nedjelju naručija high end konfu sa 7970, dijelovi koje sam naručija iz adm danas stigli, a iz portia uključujući 7970 još nisu. vidit ćemo kada će stići

Bez veze si kupovao osim ako te jako ne svbi lova...

14 godina
hrci24 kaže...

koje su ostale komponente ako se smije znati?

15 godina
AMD Radeon HD 7000

već sam skupio lovu za konfu od kolege sa foruma, a on je morao odustat od prodaje, pa sam odlučio kupiti nešto novo i moćno za nekoliko godina. a da vidiš kako ta lova svrbi, hoće iskočiti iz džepa. :-)))

a ostale djelova već sam napisao stranicu ili dvije prije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 20:56 (hrci24).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

već sam skupio lovu za konfu od kolege sa foruma, a on je morao odustat od prodaje, pa sam odlučio kupiti nešto novo i moćno za nekoliko godina. a da vidiš kako ta lova svrbi, hoće iskočiti iz džepa. :-)))

a ostale djelova već sam napisao stranicu ili dvije prije.

ma daj nemoj se više opravdavati, ja bi ih poslo u krasan da mi kokodakaju tako jedan za drugim.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.1.2012 22:28 (ATiGamer).
15 godina
AMD Radeon HD 7000
pa najbolje da ću se ikom opravdavat! samo čovjeku lipo objasnim. mislim da je sve tu jasno. ako netko želi kupiti ovu karticu kupit će je, ako ne želi neće. besmisleno je daljnje raspravljanje o tome!
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Nije stvar u kupiti ili ne več kolika je isplativost te kartice, dali kupiti odma ili se strpit par dana jer možda prođeš jeftinije ili za iste pare dobiješ bolji model...itd. a to dali češ ti kupit ili ne nikog nije briga čak mislim i ovi koji govore da ju nekupiš ustvari se raduju tvojim dojmovima koje si obećo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

Zgodna mentalna vježba:

Ovaj tutać se nudi na oglasu za manje od 5000 kn ;)

Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
overhaul kaže...

Zgodna mentalna vježba:

Šta je sad ovo?

14 godina
neaktivan
Zekat kaže...
overhaul kaže...

Zgodna mentalna vježba:

Šta je sad ovo?

ti ti je cjena hd  7970 kartice,pa sad dali vrjedi toliko?

15 godina
AMD Radeon HD 7000
Ali 7970 ces moc voziti dulje od te krntije! Hehe
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

Zato za tu krntiju uvijek možeš zvati majstora Matu da ti ga overclocka - jer pazi sad - Mato zna clockati samo vozila.

15 godina
neaktivan
hrci24 kaže...

Krntiju uvijek možeš popravit, a grafa kad ti krepa možeš ju samo turnut u pećnicu i prekrižit se {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice