AMD Radeon HD 7000

poruka: 4.323
|
čitano: 676.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: AMD Radeon HD 7000
BMK kaže...

Realno,kartica od 4.5k na tu konfu je u najmanju ruku suluda.

Trebao si uzet u Portia GTX570 za 2200kn i uzivat like a boss,za full HD ti vise netreba.
Dat 4500kn za grafu,boze moj oprosti. 

Pa mogao sam, ali dvojba mi je bila između 6990 i 7970. izabrao sam ovu novu. već sam bio skupio lovu da kupim komp od kolege sa foruma njuškalo1983 ali on je nažalost morao odustati od prodaje, a ja sam već skupio lovu i odčio se kupiti novu konfu koje će držati godinama.

14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Realno,kartica od 4.5k na tu konfu je u najmanju ruku suluda.

Trebao si uzet u Portia GTX570 za 2200kn i uzivat like a boss,za full HD ti vise netreba.
Dat 4500kn za grafu,boze moj oprosti. 

Ako čovjek ima neka uzme ,ja osobno i da imam nebi uzeo jer 5000 kn za single gpu je previše a i kepler dolazi uskoro i cjene bi trebale past tako

da baš trenutačno 7970 je jako loša kupnja i bilo bi bolje da čovjek pričeka malo do izlazaka kepler čipa.

14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Ma sluzit ce te ko i svaka druga GTX580,bila je jedna phantomka za 2600kn na njuskalu,to je bio posao.

Ovo si dao 4500kn i za godinu dana neces moc dobit preko 2000-2500kn za nju.

Napravio si glupost,i to ogormnu,sto god ti neko rekao,nisi ju ni kupio vec si spusio velike novce.

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

Ma sluzit ce te ko i svaka druga GTX580,bila je jedna phantomka za 2600kn na njuskalu,to je bio posao.

Ovo si dao 4500kn i za godinu dana neces moc dobit preko 2000-2500kn za nju.

Napravio si glupost,i to ogormnu,sto god ti neko rekao,nisi ju ni kupio vec si spusio velike novce.

pa ne namjeravam je ja prodavat kada će trajati godinama. mogao sam ja uzet i 6950 ali želim ovu kada sada imam novce, da nemam uzeo bi neku drugu. a i još ću prodat stari komp pa ću i za njega dobiti neke novce. neželim raspravljat o tome jel to glupost ili njije. za mene nije i točka. ako netko ima novce za to neka kupi ako nema kupit će neku jeftiniju. a vidim da ti imaš asus maximus 4 extrame, mogao si i ti uzeti neku matičnu za oko 1000 kuna ili manje a ovu si platio oko 3000, svatko kupuje šta želi i u skladu sa mogućnostima. a kada je dobijem napravit ću mali review kako je jedan kolega forumaš tražio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 15:23 (hrci24).
15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Nije još, može se predomislit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

U danasnjem svijetu tehnologije ne postoji nesto sto traje 'godinama'.

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
BMK kaže...

U danasnjem svijetu tehnologije ne postoji nesto sto traje 'godinama'.

ma trajat će ona bar tri godine, ne brini za to.

16 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7000

Hrci pusti negativne komentare,ako si hardcore gamer koji želi najbolje i spreman si to platiti - svaka čast i čestitam,sad si miran bar dvije godine i pri tome mislim za max postavke u svakoj nadolazećoj igri pri 60 FPS.

Ne gubi vrijeme na forumu tražeći odobravanje tvoje investicije jer češ uglavnom naići na ljubomorne i zavidne ljude kojima je dosadno.

OT - flameate cijenu 7970 kod nas a po istoj cijeni se i dalje prodaje znatno slabiji i rastrošniji GTX 580,to vam ne smeta vidim.GG

Moj PC  
9 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...
M4X kaže...
hrci24 kaže...

jesi ih nazvao i pitao šta to oni muljaju?

vidi se da je referentna hd 7970 debelo preskupa,za 4500kn trebaš dobit WC školjku edition sa 1335MHz a ova obična bi trebala koštat oko 3500-3700

Ne može bit jeftinija jer je početna cijena 550 ojra, wc verzija će koštat 700 ojra,ja bi opalija cijenu 14000 kn dok ima takvih koji će je kupit.Šta veča cijena to se hardwarefilićari više pale.

početna cijena je 549$,odakle ti da WC dođe 700 ojra

šta se tiče nereferentnih zračnih hlađenja nije to uopće skupo,imaš blok od bakra i aluminija i neka dva ventilatora

šta imaš kod referentne? isto malo bakra i aluminija te ventilator i plastiku

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Ma tjerat će ona 2 godine sve na max do god ne iziđu next-gen konzole ali ipak mislim da trenutačno do te nove generacije konzola i naravno tu automatski dolazi i ta nova

generacija na pc, ipak mislim da ništa više od gtx 580 nije potrebno još ako je kloknete pošteno jede sve igre,evo moja već 2 god stara gtx 470 na 825 jezgri nadmašuje frendovu gtx 570

i još će da drži god dana sve igre  u 1080p rez bez AA u solidnih 40-60 fpsa,najbolje vam je sačuvat lovu za sada i pričekat neko vrjeme.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
floks kaže...

Ma tjerat će ona 2 godine sve na max do god ne iziđu next-gen konzole ali ipak mislim da trenutačno do te nove generacije konzola i naravno tu automatski dolazi i ta nova

generacija na pc, ipak mislim da ništa više od gtx 580 nije potrebno još ako je kloknete pošteno jede sve igre,evo moja već 2 god stara gtx 470 na 825 jezgri nadmašuje frendovu gtx 570

i još će da drži god dana sve igre  u 1080p rez bez AA u solidnih 40-60 fpsa,najbolje vam je sačuvat lovu za sada i pričekat neko vrjeme.

kako znaš da dolazi i za pc nova generacija kao i za konzole?

konzole će dobit novu grafičku koja opet neće bit ništa posebno u usporedbi sa bilo kojim današnjim grafama za pc

M4X @ 3.14zda GHz
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
floks kaže...

kako znaš da dolazi i za pc nova generacija kao i za konzole?

konzole će dobit novu grafičku koja opet neće bit ništa posebno u usporedbi sa bilo kojim današnjim grafama za pc

KAKO pa portaju se sve igre sa konzola na pc moj rođo,koja je to pc exclusiva sa extra grafikom najavljena za ovu ili 2013 god,witcher 2 je jedina pc  exclusiva sa super grafikom ove god. ako se ne varam

i teško da će mo dobit nešto spektakularno u narednih godinu i pol........

Sjeti se samo situacije kada je izašao xbox 360,pc-u je trebalo 2 god da sustigne zvjeri,budi siguran da će kada konzole izađu neki mid-rage pc vrjedni 7000 kuna kaskat za konzolama.

I shvati da primjer jedna hd 7970 u   konzoli je ko dvije na pc jer developeri puno više pažnje i truda ulažu u igre za konzole nego za pc a to je pokazala ova godina loših portova.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 17:41 (floks).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7000

Zasto bi netko bio ljubomoran sto on ima HD7970?

Zasto bi itko dao 4500kn na nesto sto mu zapravo ne treba?

Kupio je karticu da si kaze da ima najjacu karticu,a stvar broj 2 je ta da ionak nema igre za koju treba vise od GTX570 na FullHD.

Neka ti traje i 5g.,ali u ovom trenu je to jako glup potez,kroz mjesec dana ce joj past vrijednost za 500kn ili ces za iste pare moc dobit neku lightning verziju ili nesto opakije.

Ali opet,sretno,neka te dugo sluzi i napisi dobar review.

Zivio.

Moj PC  
9 1 hvala 0
17 godina
odjavljen
floks kaže...
M4X kaže...
floks kaže...

KAKO pa portaju se sve igre sa konzola na pc moj rođo,koja je to pc exclusiva sa extra grafikom najavljena za ovu ili 2013 god,witcher 2 je jedina pc  exclusiva sa super grafikom ove god. ako se ne varam

Sjeti se samo situacije kada je izašao xbox 360,pc-u je trebalo 2 god da sustigne zvjeri,budi siguran da će kada konzole izađu neki mid-rage pc vrjedni 7000 kuna kaskat za konzolama.

I shvati da primjer jedna hd 7970 u   konzoli je ko dvije na pc jer developeri puno više pažnje i truda ulažu u igre za konzole nego za pc a to je pokazala ova godina loših portova.

pa kad izađu nove konzole nemoguće da će imat grafiku jaču od 7970,neznam šta je bilo kad je izlazio xbox 360 ali čini se da bi novi xbox mogao imat amd gpu

M4X @ 3.14zda GHz
17 godina
QFlash kaže...

OT - flameate cijenu 7970 kod nas a po istoj cijeni se i dalje prodaje znatno slabiji i rastrošniji GTX 580,to vam ne smeta vidim.GG

Za tu cijenu nebih nikada kupio gtx580. Iako imam dvije, obje sam pričekao i kupio od "early adoptera"

(jedna naravno od člana Micromana, druga: Timmy) - tko ima gotovine i strpljenja koji mjesec... mnogi članovi

ovdje imaju tako sklopljen hardver, koji na papiru izgleda skuplje,

a biti je skupljen mudrim robno-novčanim kompenzacijama ;)

Stoga, a tko zna, ako nađem povoljno-možda upogonim hd7970.

Da je cijene kao prijašnji ati flagshipovi, kupio bih u dućanu, ali mi se nedaju novci koje traže linksovi i slični.

Radije kupim jacuzzi na akciji :P

17 godina
AMD Radeon HD 7000

kaj ga bzvz napadate ja sam  kupio 8800gtx cim je dosla pa sam je imao 4 godine i niko mi nije solio pamet kao vi tu pojedinci njemu ,ako moze i voli i toga zadovoljava neka , ljudi znaju trosit hrpu para na 1000 gluposti inache bdw.... 

ljudi take it easy 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:14 (4mal).
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
M4X kaže...
floks kaže...
M4X kaže...
floks kaže...

pa kad izađu nove konzole nemoguće da će imat grafiku jaču od 7970,neznam šta je bilo kad je izlazio xbox 360 ali čini se da bi novi xbox mogao imat amd gpu

Moguće i sigurno će i imat i jaču  jer do izlaska ima još dugo,samo na pc ćeš tada imat 8970 ako ne i generaciju ispred te.....

Nemoj me krivo shvatit pc se posere na konzole,da ne ispadenm neki konzolaš koji trola po temi o snazi novih konzola

14 godina
neaktivan
BMK kaže...

Zasto bi netko bio ljubomoran sto on ima HD7970?

Zasto bi itko dao 4500kn na nesto sto mu zapravo ne treba?

Kupio je karticu da si kaze da ima najjacu karticu,a stvar broj 2 je ta da ionak nema igre za koju treba vise od GTX570 na FullHD.

Neka ti traje i 5g.,ali u ovom trenu je to jako glup potez,kroz mjesec dana ce joj past vrijednost za 500kn ili ces za iste pare moc dobit neku lightning verziju ili nesto opakije.

Ali opet,sretno,neka te dugo sluzi i napisi dobar review.

Zivio.

U jednu ruku imaš pravo u drugu ne jer ako lik ima para na bacanje neka kupi,ja da imam plaću redovnu  15000kn,uzeo bi dvije odma u startu.

17 godina
AMD Radeon HD 7000

ukratko hrci uzivaj u novoj grafi i ocemo do sitnih detalja opis istog kad je istestiras  {#} 

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:51 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon HD 7000

ne vidim da ima jeftinije hd7970 od one iz adm-a za 5000kn(đaba),otkud vam cijena od 4500kn

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:43 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

portio ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
dery kaže...

ne vidim da ima jeftinije hd7970 od one iz adm-a za 5000kn,otkud vam cijena od 4500kn

bila je u portiu oko 4500kn,tu je hrci naručio

sve su to zasad predbilježbe po meni,njemu su rekli za 3-5 dana šta se poklapa sa 9.1. kad je službeno

M4X @ 3.14zda GHz
16 godina
AMD Radeon HD 7000

u portia 5371 kn tako da ne virujen baš u to

okvirne cijene slabijih modela možda

7950 -4000

7870 -3000 

7850 -2000 ćuna

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:49 (dery).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon HD 7000

krajem 2 mj ce 7970 biti 3.5k kn garant {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 18:55 (4mal).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
4mal kaže...

Klasa optimist je izumrla u Hrvatskoj,nema razloga za pojeftinjenje jer joj nema konkurencije.

17 godina
dery kaže...
4mal kaže...

Klasa optimist je izumrla u Hrvatskoj,nema razloga za pojeftinjenje jer joj nema konkurencije.

Donekle si u pravu, jer kodnas kad dućani nešto nabave po nekoj cijeni, ako se ne prodaje i ne naručuje novo,

onda ovo staro zjapi sa tom cijenom dok se ne raspadne od starosti (ili neko mukne iz skladišta;) )

Tako znam da se još negdje da naći ona asus rog ares/mars hd5970 za 10 000 kn, a i defaultna evo

se kočoperi u opskurnim šopovima za 5500 kn, sada već preko 2 godine stara... puno joe to prašine

i hrđe na polici skupilo ;)

No, mogle bi pojeftiniti gtx590, ili i gtx580 3GB, sve to bi itekako rado poželio bilo koji gamer sa

ovog foruma u svojoj konfiguraciji, jeltako? Da ne spominjem vlastite modele, hd6990 pa hd6970/50

i slične u cf kombinacijama, koje bi mogli povoljnije ponuditi da riješe zalihe.

14 godina
neaktivan
dery kaže...

u portia 5371 kn tako da ne virujen baš u to

okvirne cijene slabijih modela možda

7950 -4000

7870 -3000 

7850 -2000 ćuna

7950 cjena katastrofa,cjene su previsoke dabog da ih kepler pregazi sa performansama pa da budu prisiljeni spustit cjene ,ako kepler podbaci cjene neće past.

14 godina
thedream kaže...
Leopard_st kaže...

HD 7970 CFX. Super perfomanse.

Test

Konačno blizu 2x

Kao da HD 6XXX nije bila blizu 2X.Pa CF 6850/70 je imao skaliranje u CF-u od 1,9X.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
AMD Radeon HD 7000

mali ot dali se tko sjeca kada je Jelc sa PCE ubo 5850 prije 2 godine po 1500kn ? za tj dana je bilo 2400 hmmm ? lucky bastard zasto sad tak nitko od prodavatalja neisfura u trgovinama hehe {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.1.2012 20:07 (4mal).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
4mal kaže...

mali ot dali se tko sjeca kada je Jelc sa PCE ubo 5850 prije 2 godine po 1500kn ? za tj dana je bilo 2400 hmmm ? lucky bastard zasto sad tak nitko od prodavatalja neisfura u trgovinama hehe {#}

bilo ih je i na ovom forumu,stoncin npr.

ja sam je po 1900 čini mi se,imam doma hladnjak od 5850 neznam za šta da ga iskoristim

M4X @ 3.14zda GHz
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice