AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 606.478
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Stigao je troll i u ovu temu -.-''

8 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: AMD Radeon 6xxx

Great. btw Pa zar P II 965 može se unlokati u hexacore..:O?

Radije GTX570 onda. Nego HD6950 ili druge 6000 AMD-a su ti novije pa je i zato ti kažem eto

radije na njih nego te HD5870. Ne kažem niš, ne fali niti 5870 niš još je ful jeftina sad kako hoćeš.{#}

sell the kids for food-weather changes moods
14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Zamolio bih ljubomornog kolegu imbu da se mani suvišnih i blesavih komentara...jer jedini troll je ovdje on sto se vidi po tome sto bez veze posta kao neka budala.
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Dok čovjek ne stavi koju sliku konfiguracije iz moj pc stavite ga na ignore slobodno, jel naum mu je očit :)

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Ja sam čuo da je moguće na toj ploči 4-jezgreni proc otkljucati da ima 6 jezgara, hocu li to zaista moci sa phenomo 965, nisam 100% siguran, mislim da hocu. Između ovih dviju (xfx 5870-2485kn i sapphire 6950-2785kn) koja se vise isplati uzeti i nisi mi jos odgovorio koja je jača? Mozes li potkrijepiti nekim reviewom koja je jača kartica? znam da sam dosadan i sorry zbog toga, ali zaista mi je bitno, ne bih htio da se zeznem...
Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
Ma ovo sta sad imam cu prodati za koji dan jer mi ne treba, uzet ću phenom 965, asrockovu 890gx extreme3 ploču pa ću kasnije otkljucati jos 2 jezgre, sad se dvoumim između 5870 i 6950 jer cu kasnije radit cf. uzeo bih gtx 570 , ali ne mogu radit sli na toj ploči tako da samo ati/amd kartice dolaze u obzir .

a glej, ako si se odlucio za amd- idi all the way... 6950 ti je onda izbor. samo pricekaj da padne cijena, jer je kod nas nerealno visoka, barem 500kn previse dodje. i idi na phenome x6 jer se 965 ne moze otkljucati koliko ja znam

17 godina
protjeran

Heh matična ploča ti podržava hexa coreove samo taj 965 nema tih dvije jezgri{#}

14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Ma čuo sam ovdje na forumu od nekog mentalista da šestojezgreni procesori nisu bas prednost za normalan rad. Zar ne bi mogao phenom 965 duze vrijeme biti odličan i dovoljno brz, ovako za igre?
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Caesar et Brutus kaže...
Ma čuo sam ovdje na forumu od nekog mentalista da šestojezgreni procesori nisu bas prednost za normalan rad. Zar ne bi mogao phenom 965 duze vrijeme biti odličan i dovoljno brz, ovako za igre?

Bolje ti je x6 1055T uzet i poštenu matičnu.

"x6 procesori nisu baš prednost za normalan rad." {#}

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

intel pojede amd-e u igricama....evo ti review, na 3dčmark 11, a onda si gore prešaltaj i procitaj od pocetka

http://www.overclockersclub.com/reviews/amd_hd6970_hd6950_review/15.htm

17 godina
Caesar et Brutus kaže...
Ja sam čuo da je moguće na toj ploči 4-jezgreni proc otkljucati da ima 6 jezgara, hocu li to zaista moci sa phenomo 965, nisam 100% siguran, mislim da hocu. Između ovih dviju (xfx 5870-2485kn i sapphire 6950-2785kn) koja se vise isplati uzeti i nisi mi jos odgovorio koja je jača? Mozes li potkrijepiti nekim reviewom koja je jača kartica? znam da sam dosadan i sorry zbog toga, ali zaista mi je bitno, ne bih htio da se zeznem...

Imas gdje slike tog racunala? Ono bas me zanima kak izgledatak skupo racunalo, malo da mojim ocim bude ugodnije... A i ne znam zas si ga kupio i ako jesi jer vidim da ne znas bas neke najosnovnije stvari (ne znam ni ja puno, ali znam da ploca ne moze stvoriti jos dvije jezgre na procesoru)

a ako stvarno to kupujes, procitaj malo sta ima u ovoj temi

17 godina
protjeran

Ti kažem idi na quada šta će ti još dvije jezgre. Pa quad coreovi tek počinju dolaziti do izražaja.

Stariji jesu, ali nez gdje bi ti ih trebalo 6 jezgri? 90% igri ne koriste 4 jezgre još uvijek.

Inače dakle na 955 BE jer se isplati za 1050 kuna. Ima OC potencijal dobar a ionako je već postavljen na 3.00GHz

17 godina
stoncin3 kaže...

Ti kažem idi na quada šta će ti još dvije jezgre. Pa quad coreovi tek počinju dolaziti do izražaja.

Stariji jesu, ali nez gdje bi ti ih trebalo 6 jezgri? 90% igri ne koriste 4 jezgre još uvijek.

Inače dakle na 955 BE jer se isplati za 1050 kuna. Ima OC potencijal dobar a ionako je već postavljen na 3.00GHz

X6 1055T dođe 1200kn i ima 2.8GHz i 2 jezgre viška te se da super clockat.

Mislim za 150kn dobiješ 2 jezgre, kad tad će zatrebat, a uostalom može ih disable-at anytime.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
15 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Jel možeš samo koji bench odvrtit s tom konfiguracijom koju sad imaš ? Nemoraš slikat komp, daj sam par bencheva odvrti da vidimo ss. Lp

17 godina
AMD Radeon 6xxx

mislim da bi najbolje bilo da otvori novu temu jer ovo je tema o 6xxx grafickama i vec je zaspamana poprilicno

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...

mislim da bi najbolje bilo da otvori novu temu jer ovo je tema o 6xxx grafickama i vec je zaspamana poprilicno

kad ti kupujes 69xx karticu? nisi li rekao da to cekas tamo negdje davno prije, na 80 i nekoj  str?

17 godina
xyan kaže...
ShadoW kaže...

kad ti kupujes 69xx karticu? nisi li rekao da to cekas tamo negdje davno prije, na 80 i nekoj  str?

jos cekam... inace da, jesam... prodao sam je u 9. mjesecu za 1900kn i cekam dobar deal... i da, sad sigurno necu kupiti 69xx jer su preskupe, mozda 6870 ili gtx 570 jos cu se odlucit...

da ne ispadne da lazem... prva je samo moja grafa, a druga slika je kad se druze moja i bratova...

15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

kad bi pojeftinila na normalnu cijenu best buy kod amd-a bi bila 6950. inace sa trenutnim cijenama nekaju kaj traziti u konkurenciji sa 480/570....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Dakle, bolje da uzmem gtx 570 za te pare i neki hexacore (1055t)? mislio sam phenom 965, 890gx ex3, radeon 6950.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Taj 6 jezgri nije loš odabir dok GTX570 ja mislim da je puno bolje nego HD6950.

U stvari neznam sada sam vidio cijenu mislio sam da je jeftinija..

EDIT evo upravo gledam malo neke recenzije i ta GTX570 je ovdje jača od HD6950 što si

ti htio za CFX dok je u nekim drugim AMD jači

Mislim da je pametno još ne uzimati ništa od najnovijega samo zato što mogu i cijene ići

dolje kasnije iako čisto sumnjam ranije jer je eto već Božić i popusti

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:32 (stoncin3).
15 godina
neaktivan
ShadoW kaže...
...da ne ispadne da lazem... prva je samo moja grafa, a druga slika je kad se druze moja i bratova...

Zašto svi imaju te lijepe crvene ati grafe jedino ja dobija onu kratku, plavu I ruznu s velikim ventom??? 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:35 (razorst3).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Inače, ovdje piše da ploča omogućuje da se x4 procesor otključa u x6. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme3
Iskreno, mislim da mi jos ne treba 6 jezgri :/, a koliko sam cuo, izgleda d aje 570 u rangu 6970...
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
stoncin3 kaže...

Taj 6 jezgri nije loš odabir dok GTX570 ja mislim da je puno bolje nego HD6950.

U stvari neznam sada sam vidio cijenu mislio sam da je jeftinija..

EDIT evo upravo gledam malo neke recenzije i ta GTX570 je ovdje jača od HD6950 što si

ti htio za CFX dok je u nekim drugim AMD jači

Mislim da je pametno još ne uzimati ništa od najnovijega samo zato što mogu i cijene ići

dolje kasnije iako čisto sumnjam ranije jer je eto već Božić i popusti

inace je gtx 570 u rangu sa 6970, a 6950 sporija.

Caesar et Brutus kaže...
Inače, ovdje piše da ploča omogućuje da se x4 procesor otključa u x6. http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=890GX%20Extreme3
Iskreno, mislim da mi jos ne treba 6 jezgri :/, a koliko sam cuo, izgleda d aje 570 u rangu 6970...

mogu se neki, pogledaj u onu temu sto sam ti dao link!!!! taj procesor ce tek doci u hr...

@razorst: hehehe, i ne mozes mjenjat voltazu? jel tak? ali zato imas bolje hladenje, sta ne? inace prve verzije su bile sa AMD stock coolerom a kasnije su ih mjenjali, ja sam svoju kupio krajem 2009 za 2000kn

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 18:46 (ShadoW).
17 godina
protjeran

citiram sa stranica:

• Phenom II X6 6-Core CPU Ready
  • Supports UCC feature (Unlock CPU Core)
  •  

da podržava taj tvoj CPU 6 jezgri prvo

i da je moguće otključati dodatne jezgre ako to CPU podržava tj ako ih ima lockane{#}

i ne bi dalje u OT:\

14 godina
    neaktivan
    AMD Radeon 6xxx
    molim samo jos jedno pitanje! dali postoji matična sa amd chipsetom da podrzava hexacore i sli? sorry zbog offtopica!!!
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    AMD Radeon 6xxx

u linksa hd6950 košta 2800 kn hahhaha

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    dery kaže...

u linksa hd6950 košta 2800 kn hahhaha

epic :((

16 godina
    Caesar et Brutus kaže...
    Ma čuo sam ovdje na forumu od nekog mentalistada šestojezgreni procesori nisu bas prednost za normalan rad. Zar ne bi mogao phenom 965 duze vrijeme biti odličan i dovoljno brz, ovako za igre?

A od kog drugog bi ovo mogao čut?! (ŠALA)

Nije Ivsa, nego bi treblo biti; Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
    14 godina
    neaktivan
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    protjeran
    Caesar et Brutus kaže...
    molim samo jos jedno pitanje! dali postoji matična sa amd chipsetom da podrzava hexacore i sli? sorry zbog offtopica!!!

{#}

http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=1g8o5Sh3csqM5M8u

Ima. Samo nisam našao kod nas gdje možeš ju kupiti?

E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice