AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 603.303
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: AMD Radeon 6xxx
DomagojX kaže...

da nam PDV nije 23% neko ko u drugim normalnim državama 10% pa nadalje naravno da bi cijene bile drugačije i puno isplativije

Nije li austij 20%? Ja bi rekao da je to do onih sviih gluposti koje jos moras platit pri uvozu (ne znam kako se zovu) i pohlepnosti nasih trgovca i njihovoj nadi da se obogate preko noci...

17 godina

jooj evo moje ljubavi u prodaji vec,nije ni skupa previse,bit ce nesto do proljeca,lol

http://www.hoh.de/PC-Komponenten/Grafikkarten/ATI/PCIe/HD6950/Sapphire-HD-6950-2048MB-GDDR5-PCIe_i10825_125830.htm

darkness is my friend
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Eto kako naši talentirani trgovci znadu od odlične grafe sa super odličnim omijerom preformance/price napravit totalni faill.

PRVI PRIMJER

DRUGI PRIMJER

Isus miki a šta će onda biti tek Links i ADM. Oh Bože dragi oprosti im jer neznaju šta čine{#}

I'll be back
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
microman kaže...

Eto kako naši talentirani trgovci znadu od odlične grafe sa super odličnim omijerom preformance/price napravit totalni faill.

PRVI PRIMJER

DRUGI PRIMJER

Isus miki a šta će onda biti tek Links i ADM. Oh Bože dragi oprosti im jer neznaju šta čine{#}

cjene su stvarno svjetske,nema sta.

darkness is my friend
16 godina
AMD Radeon 6xxx

Pa valjda će biti 6950 sa gigom rama ...pričekajmo koji tjedan da ponuda poraste i vjerujem da će ove sa manje rama koštati daleko manje .

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
forumaš kaže...

Pa valjda će biti 6950 sa gigom rama ...pričekajmo koji tjedan da ponuda poraste i vjerujem da će ove sa manje rama koštati daleko manje .

I da kostaju, ako omjer cijene i performasni (opreme i ostalog) bude kao i kod 6970 onda ce biti katastrofa i neisplative...

17 godina
odjavljen
AMD Radeon 6xxx

baš gledam i imam više bodova od 6970 u 3dmarku 11 sa ocanom 5850 grafičkom

stvarno je amd podbacio

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

baš idem gledat cijene u Njemačkoj da vidim koliko tamo košta.. Samo tražim neki dućan koji ima svoju stranicu :D

http://gtabalkan.com | http://www.webosfera.net
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
joze kaže...

baš idem gledat cijene u Njemačkoj da vidim koliko tamo košta.. Samo tražim neki dućan koji ima svoju stranicu :D

pogledaj moj link gore,sigurno ce ti se svidjat.

darkness is my friend
16 godina
neaktivan
ljubo2mad kaže...
joze kaže...

pogledaj moj link gore,sigurno ce ti se svidjat.

uuuu nice.. Taman imam gore vezu :D

17 godina
microman kaže...
A sta nisu stigle u Microline? cele je dao cijene, a hvala Bogu cele itekako zna kako se kreće cijena. Isto tako ako u Microline-u dođe 3300kn u ADM-u ista će doći oko 3400-3500 , a o Linksu ne treba ni pričati. Ono sto je još gore ako Nvidia će i dalje imat dosta slabu količinu raspolozivih cipova AMD bi mogao i dignuti Cijene

Jučer su krenule u prodaju i nisu ni stigle na online cjenik već su nestale, i 6970 i 6950, ne znam koja količina je u pitanju... Slijedeća tura 6950 i 6970 stiže u ponedjeljak i već je rezervirana...

Možemo mi pričat što oćemo ali činjenica: MSI GTX 580 jedan jedini primjerak su imali 10 dana na lageru, dvije ture 6950 i 6970 su prodali prije nego su ih stavili na cjenik...

Dok se budu prodavale prije nego li uopće fizički uđu u HR a istovremeno nvidia grafičke stoje na lageru teško da će se spustit cijene

clock2much
17 godina
Cele303 kaže...

Jučer su krenule u prodaju i nisu ni stigle na online cjenik već su nestale, i 6970 i 6950, ne znam koja količina je u pitanju... Slijedeća tura 6950 i 6970 stiže u ponedjeljak i već je rezervirana...

Možemo mi pričat što oćemo ali činjenica: MSI GTX 580 jedan jedini primjerak su imali 10 dana na lageru, dvije ture 6950 i 6970 su prodali prije nego su ih stavili na cjenik...

Dok se budu prodavale prije nego li uopće fizički uđu u HR a istovremeno nvidia grafičke stoje na lageru teško da će se spustit cijene

Da mi je znat ko to kupuje, mislim znam da ima naivih, ali nisam bas vjerovao da ih ima toliko.... Izgleda da cu ja ili na 6850cf ili na gtx 570

16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

i kako će sad amd izbacivat bolje grafe?? Sad će izbacivat low end grafe i trebat ćemo čekat 7xxx seriju??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Cele303 kaže...

Jučer sam zvao Microline i rečeno mi je da su kartice u prodaji tek danas ujutro. Također me je pitano dali želim rezervirat jednu za sebe.

Cijena kartice uz popust i pdv je 3400kn. To mi je rečeno direktno na nekom telefonu zaduženo za to (valjda prodaja ili šta), gdje me je prespojilo nakon što sam nazvao Microline.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 11:55 (zabranjeniples).
17 godina
joze kaže...

i kako će sad amd izbacivat bolje grafe?? Sad će izbacivat low end grafe i trebat ćemo čekat 7xxx seriju??

Ne kuzim, ali ako se odnosi na cijenu, onda moras znat da mi nismo ni 2% trzista svijeta (broj sam bubnio, ali tek otprilike radi usporedbe) tako da ne ovisi bas o nama sta ce AMD radit...

17 godina

dolazi još high-end 6990

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
zabranjeniples kaže...
Cele303 kaže...

Jučer sam zvao Microline i rečeno mi je da su kartice u prodaji tek danas ujutro. Također me je pitano dali želim rezervirat jednu za sebe.

Cijena kartice uz popust i pdv je 3400kn. To mi je rečeno direktno na nekom telefonu zaduženo za to (valjda prodaja ili šta), gdje me je prespojilo nakon što sam nazvao Microline.

Danas ujutro je pisalo stižu za 3 dana i nisam mogao rezervirat jednu za ponedjeljak, sad pogledam ima ih na lageru, 5 komada 6950 i 15 6970, bit će zanimljivo usporedit koliko će trebat da ih prodaju svih 15

clock2much
16 godina
Cele303 kaže...

Danas ujutro je pisalo stižu za 3 dana i nisam mogao rezervirat jednu za ponedjeljak, sad pogledam ima ih na lageru, 5 komada 6950 i 15 6970, bit će zanimljivo usporedit koliko će trebat da ih prodaju svih 15

Po meni, zaista treba bit budala za kupit navedeno ovdje u HR po takvim cijenama.

Možda jedino neki fanatici koji to moraju imat. Ili lovci na bencheve.

Cele, bez uvrijede {#}.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 12:23 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Dobro... i jel dosada prodana ijedna  {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cele303 kaže...
microman kaže...
A sta nisu stigle u Microline? cele je dao cijene, a hvala Bogu cele itekako zna kako se kreće cijena. Isto tako ako u Microline-u dođe 3300kn u ADM-u ista će doći oko 3400-3500 , a o Linksu ne treba ni pričati. Ono sto je još gore ako Nvidia će i dalje imat dosta slabu količinu raspolozivih cipova AMD bi mogao i dignuti Cijene

Mislim da je i prva pošiljka GTX 580 bila rezervirana za Testove i marketing, ja sam svoju jedvice uspio izvuć van. Dok je druga pošiljka več vila OK.

Na GTX570 ionako ne treba spuštat cijene, u ADM-u za 2800Kn,

Opet sa druge strane to ne govori da je AMD bolji, več da su ljudi Ovce i bitno je da je samo gore logo njihovog proizvođaća, a u Hrvatskoj je AMD odavno zastupljeniji nego Nvidia.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 13:43 (microman).
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

meni je 6870 najbolja

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 14:07 (DyerMaker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
AMD Radeon 6xxx

AMD & Nvidia rules {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Evo ih i u ADM-u:

Sapphire HD 6950, 2GB GDDR5 - 2785 kuna

Sapphire HD 6970, 2GB GDDR5 - 3400 kuna

0 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx
Sad još samo cekajte Links.LOL
I'll be back
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
klimama kaže...

Evo ih i u ADM-u:

Sapphire HD 6950, 2GB GDDR5 - 2785 kuna

Sapphire HD 6970, 2GB GDDR5 - 3400 kuna

a gdje je kakav dodatak ili igra? dobiš retail šipak{#}

16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Skoro 1000 kuna skuplja nego vani i to u jednom od jeftinijih dučana u HR !

BEZOBRAZNO

http://www.alternate.at/html/product/Grafikkarten_AMD_Radeon_HD_6000/SAPPHIRE/Radeon_HD_6970/499739/?tn=HARDWARE&l1=Grafikkarten&l2=PCIe-Karten+ATI%2FAMD&l3=Radeon+HD6000

mala nadopuna:

Nvidia 580 GTX je i u Austriji bezobrazno skupa

http://www.alternate.at/html/product/Grafikkarten_NVIDIA_GeForce_GTX/ASUS/ENGTX580-2DI/490294/?tn=HARDWARE&l1=Grafikkarten&l2=PCIe-Karten+NVIDIA&l3=GeForce+GTX

i uopče ne opravdava toliku razliku u cijeni u odnosu na Radeon6970 barem što se tiče performansi u igrama (u CF čak ponegdje i vodi u odnosu na SLI), a o nekom osobnom dojmu nemogu pričati jer imam premalo iskustva i novaca na računu pa grafe osobno nikada neću isprobati.

Nadam se da će Microman uskoro izači sa testom 6970.

http://www.anandtech.com/show/4061/amds-radeon-hd-6970-radeon-hd-6950/15

baster
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 20:32 (baster177).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

lol pa nvidija može ići ispod cijene grafama čisto zato jer ih gotovo niti ne izbacuje van lol dok ati ih štanca ko lud i razlika je ići ispod cijene na 579 komada ili na 10 000 komada lol... pa ti konkuriraj količinom i cjenom proizvodu kojeg nema na tržištu naravno mislim za široke mase.

Velika, jaka, brza ko Jeti svi su čuli za njega ali ga nitko nije vidio{#}

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.12.2010 17:26 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Dobrodošli u Sanaderovu Hrvatsku :) Yuuuhuuu :D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

heh kad imamo uvoznika informatičke opreme lol na sve strane...jednostavno nema konkurancije... a ako uvoznik nabije cijene i maloprodaja će.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
16 godina
AMD Radeon 6xxx

to su vam božićne cijene pa uživajte

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice