AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 612.180
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
AMD Radeon 6xxx

neće bit zvijer,amd ide sa kajmanima da zaradi čim više...mislim da se u amd-u nisu ni nadali da će nvidia napravit dobre gtx 580 i 570

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
AMD Radeon 6xxx

A hebemti samo se zahebavo.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: AMD Radeon 6xxx
athlon64 kaže...

DAMN! i like this a lot , dakle kako sam shvatio ako je sklopka na low drzi karticu u urednoj potrosnji i unutar atx specifikacija u rangu sa gtx 570 a ako se sklopku stavi na hii kartici se podignu taktovi , ukljucuju se svi shaderi i kartica počne gutat vise od 300w ?? fucking awsome , to je odlicna mogucnost jer vecinu ljudi koji imaju pošteno napajanje nije briga koliko kartulja troši , ovo mi se jako svida.

Ne znam dal si ozbiljan il se zayebaješ, ali svakako pogledaj na linku kak taj drugi switch izgleda {#}

15 godina

---ah i ja glupan nasjedam na svakave gluposti---

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 16:39 (miki1981).
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Onaj mali prekidać je najvijerovatnije za OC kartice. No opet nađite mi tog pametnjakovića kojemu je lakše otvorit kantu i pomaknut taj gumbić ,umjesto pomaknut slidere u driverima ili afterburneru.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

omg tek sam sad vidio sliku, ovo je neka sprdnja hahaha.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon 6xxx

evo cijene,419 eura safirka 6970,ima crveni PCB{#}

http://img96.imageshack.us/img96/7590/image1qn.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
microman kaže...

Onaj mali prekidać je najvijerovatnije za OC kartice. No opet nađite mi tog pametnjakovića kojemu je lakše otvorit kantu i pomaknut taj gumbić ,umjesto pomaknut slidere u driverima ili afterburneru.

Dual BIOS, anti-brick idiot-proof {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 18:52 (stef).
17 godina
protjeran
AMD Radeon 6xxx
I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
3 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
microman kaže...

Netko sa Antec Skeletonom LOL. {#}{#}

Cemetary gates
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

evo ako neko nemoze docekat do sutra, moze vec sad kupiti 6970 u australiji za cca 3150kn....{#}

http://www.auspcmarket.com.au/products/1916/

Google is your friend
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

FAKE 100% Pogledaj FAKE rezultat sa stock taktovima na GTX580       KLIK

A sad pogledaj pravi rezultat GTX580 KLIK

Zanimljivo je da taj lik stavlja samo Heaven kojeg je toliko lagano lazirati, dok recimo 3D 11 ili Vantage nema.

I da je 7FPS-a HD6970 brža od GTX580 u Heavenu no fuck.ng Chance.

thedream kaže...
microman kaže...

Netko sa Antec Skeletonom LOL. {#}{#}

Korisnike Skeletona možeš nabrojati na prste.

I'll be back
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

http://www.fudzilla.com/graphics/item/21210-radeon-hd-6970-to-cost-275-euro

Ako su cijene zaista takve, 6970 je gotovo upola jeftinija od trenutne cijene GTX580. Ne znam šta im bi, ali svakako odlična vijest za kupce, bez obzira na performanse Caymana. Bez sumnje i cijene GF110 ići će dolje.

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
AMD Radeon 6xxx

Eto i jedan dio reviewa, ostatak ćemo vidjet nakon ponoći očito.

Mislim da je ovo prvi od onih vjerodostojnijih.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18217817

PS. HISovi modeli 6970 u OcUK su 280£, dok su 6950 220£. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 20:46 (mystik).
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Kao i kartice od 3500kn. Nisu svi bilion dollar babies.

Tko ima za takvu karticu, switch mu neće predstavljati problem već predmet qrčenja. Like always..

Cemetary gates
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ATiGamer kaže...

http://www.fudzilla.com/graphics/item/21210-radeon-hd-6970-to-cost-275-euro

Ako su cijene zaista takve, 6970 je gotovo upola jeftinija od trenutne cijene GTX580. Ne znam šta im bi, ali svakako odlična vijest za kupce, bez obzira na performanse Caymana. Bez sumnje i cijene GF110 ići će dolje.

Ovo sumnjam sam otako, pogotovo što su dali istu cijenu u eurima i u funtama. Tako da moguće, ali jako sumnjam, tj sve je to zbrčkano, i cijena će gotovo sigurno pratiti i rezulatate u odnosu na GTX-ice...ako to bude po ovim cijenama onda će i 6970 biti slabija od 570-ke.

Ako bude jača onda će i cijena biti "jača"

17 godina
odjavljen
mystik kaže...

Eto i jedan dio reviewa, ostatak ćemo vidjet nakon ponoći očito.

Mislim da je ovo prvi od onih vjerodostojnijih.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18217817

PS. HISovi modeli 6970 u OcUK su 280£, dok su 6950 220£. 

Power Consumption - The 6970 can draw a maximum of 250W, but it typically won't see over 200W consumption and at idle consumes as little as 20W, the fact we could run a Crossfire overclocked system setup with ease of an OCZ 700W was excellent.

Price - Sub £250 for a 6950 and sub £300 for a 6970 make these cards very competively priced----{#}

16 godina
neaktivan
thedream kaže...

Tko ima za takvu karticu, switch mu neće predstavljati problem već predmet qrčenja. Like always..

Haha LOL. Korištenje gumića za OC predstavlja predmet kur.enja? LOL još jednom. Da te ovo Jurky čuje.

Možeš se kur.it kad ti ručno dođeš do impresivnih rezultata, a ne neki OC od 100Mhz sa hebenim gumbićem.LOL

I skeleton je došao 1200kn,a ne 3500kn. U linksu su jedan komad prodavali pola godine da bi nakraju se našao kupac.

I evo jedan dio zaključka sa onog reviewa:

Neither of these cards can challenge the GTX 580 for outright power, but when overclocked they can come close, but they are considerably cheaper and the fact you can buy 2x 6950's for the price of one GTX 580 makes these mighty appealing.

Dakle čak i kad su OC-ane nemogu srediti GTX580 već samo se približiti. Jedino što trenutno predstavlja problem za GTX580 i GTX570 jesu njihove cijene, no to će Nvidia korigirati čim ove postanu masivno dostupne.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 20:55 (microman).
15 godina
AMD Radeon 6xxx

Gibbo sa overclockers.co.uk ima u zalihama "enormne" količine kartica. Tvrdi kako bi u siječnju cijene mogle gore i za 50 funti.

Trenutno je ovo kod njih odlična kupovina(to je otprilike 2k kuna za 6950 i 2,5k kuna za 6970).

Al u Hrvatskoj, vjerojatno će biti čista pljačke.

P.S microman.

Za nvidiju glavni problem predstavlja dostupnost njenih kartica. Pričaju da su u overclockersu dosad prodali 300 primjeraka od launcha, te su još prilično dugačke liste za čekanje svog modela. Dok su se sa Radeonkama osigurali sa po 1000 komada.

I da, ovaj review je još uvijek na starim driverima.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 21:02 (mystik).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
AMD Radeon 6xxx

pa dobro to sam već otkada predviđao da će nvidia bit najjača...ipak ona već dugo vremena radi grafičke koje kupuju samo najbogatiji,izbacuje male količine koje se odmah razgrabe i zadržava prestiž...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
microman kaže...
thedream kaže...

Haha LOL. Korištenje gumića za OC predstavlja predmet kur.enja? LOL još jednom. Da te ovo Jurky čuje.

Možeš se kur.it kad ti ručno dođeš do impresivnih rezultata, a ne neki OC od 100Mhz sa hebenim gumbićem.LOL

I skeleton je došao 1200kn,a ne 3500kn. U linksu su jedan komad prodavali pola godine da bi nakraju se našao kupac.

Smanji LOL-anje, mislim na karticu esse. Ona je 400 eura vani daklem cca. 3500kn u, kako to kažu ovdje na forumu - "normalnim" trgovinama kod nas. Da nije tipa webshop sa po 3mj. nedostupnim karticama i 20% nižom cijenom.

I šta bi bilo da me Jurky čuje? Osjećam se nekad, uz dužno poštovanje tebi - kao da čitam Mikijev almanah na ovoj temi. Kuiš moj frend kad bi te čuo, bilo bi ti eeeeeeeeeee LOOOOL, LMAO, ROFL i AFAIK u jednom. Mislim stvarno, 12- godišnjaci tako ne razgovaraju.

Nego, da se vratimo na karticu. Kao da ne znaš da će prodati muda pod bubrege pod fičr. I kao da je to nVidia jednom napravila sa idiotskim 3D naočalana još na Geforceu 2, kakve veze imaju 3D glavoboljček naočale i ovaj switch pitaš se? Ama baš nikakve, osim da su se oba nepotrebna - i da će se neovisno tome prodati.

Skeleton je došao koliko je došao, u to ne ulazim jer nije moj tip kućišta, ali opet - o ukusima se ne raspravlja.

Cemetary gates
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

U potpunosti se slažem da je HD6970 bolji izbor za običnog korisnika. Ipak 100$(Eura za Europu) nije malo. No kao što rekoh Nvidia će sigurno korigirat cijene nakon ovoga, a ostaje činjenica da se HD6970 teško sirovim preformansama može mijeriti sa GTX580. Dakle odnos jednak HD5870 i GTX480.

I'll be back
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
miki1981 kaže...

Ovo sumnjam sam otako, pogotovo što su dali istu cijenu u eurima i u funtama. Tako da moguće, ali jako sumnjam, tj sve je to zbrčkano, i cijena će gotovo sigurno pratiti i rezulatate u odnosu na GTX-ice...ako to bude po ovim cijenama onda će i 6970 biti slabija od 570-ke.

Ako bude jača onda će i cijena biti "jača"

I meni izgleda malo vjerojatno obzirom na cijene Fermija no koliko god Fudo gluposti pričao, ne vjerujem da je to tek tako rekao bez nekog pouzdanijeg izvora. U neku ruku to i ima smisla pošto ATI po čipu još uvijek zarađuje više od nVidije zbog većeg yielda i niže cijene izrade i time će samo dodatno otežati život Nvidiji. nVIDIA-in veliki problem je dostupnost GF110 primjeraka i oni si ne mogu dopustiti toliko rezanje poput ATi-a.

15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

cekaj jeli to sa tim gubicem za OC na kraju zahebancija ili stvarno postoji ???

jer to bi bila sprdancija svoje vrste

a sad svi pritisnite svoje gumbice i ........{#}

Google is your friend
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
thedream kaže...
microman kaže...

Smanji LOL-anje, mislim na karticu esse. Ona je 400 eura vani daklem cca. 3500kn u, kako to kažu ovdje na forumu - "normalnim" trgovinama kod nas. Da nije tipa webshop sa po 3mj. nedostupnim karticama i 20% nižom cijenom.

Išta bi bilo da me Jurky čuje? Osjećam se nekad, uz dužno poštovanje tebi - kao da čitam Mikijev almanah na ovoj temi. Kuiš moj frend kad bi te čuo, bilo bi ti eeeeeeeeeee LOOOOL, LMAO, ROFL i AFAIK u jednom. Mislim stvarno, 12- godišnjaci tako ne razgovaraju.

Nego, da se vratimo na karticu. Kao da ne znaš da će prodati muda pod bubrege pod fičr. I kao da je to nVidia jednom napravila sa idiotskim 3D naočalana još na Geforceu 2, kakve veze imaju 3D glavoboljček naočale i ovaj switch pitaš se? Ama baš nikakve, osim da su se oba nepotrebna - i da će se neovisno tome prodati.

Skeleton je došao koliko je došao, u to ne ulazim jer nije moj tip kućišta, ali opet - o ukusima se ne raspravlja.

Dakle ako ti AUTO overclockiranje putem gumbića smatraš predmetom kur-enja onda nemamo šta raspravljati, ja osobno ne smatram ni svjetske rekorde predmetom kur.enja jer ti ne nose ništa dobrog u vanjskome životu. Uostalom ti si napomenuo kur.enje tako da mi nemoj o razgovoru na razini 12-godišnjaka.

I to sa HD6970 sam očekivao. Dakle Konkuriranje Cijenom,a ne preformansama. Meni je samo smiješno kako su pojedini napuhanci sada došli na svoje.

I'll be back
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Hehe Jurky. Nadrapali smo,sredit će nas klinci sa gumbićima.{#}

I'll be back
16 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

GTX580 je već duže vremena vani samo što je dobavljvost opako mala. Tu dolazi ATi koji će tu rupu popuniti.

Primjer:

Dolazi klinjo u HGSpot, prvo užico staru (btw, čistačica, 2.5k plaće) da kupi GTX580.

Stara: Dobar dan, moj decko bi htio novu graficku, na ovoj sad mu ne radi neke njegove igre

Klinjo (ubaci se) : dada, ne radi mi onaj metro i krajsis. Moj prijatelj mi je preporučio najjaču moguću grafičku jer su te igre vrlo teške za hardver.

Prodavač: Uf, mogu vam ponuditi samo GTX580, koja iznosi 5800 kuna, ali trenutačno nije na lageru te bi je trebali čekati 20tak dana.

Klinjo (počinje plakat) : MAMA, MAMA, OĆU IGRAT.

Stara (klincu) : Bit će sve uredu, nemoj plakati.

Stara: Što imate slijedeće?

Prodavač: Jučer su nam došle HD6970, cijena 4200 kn, imamo paletu punu njih u skladištu.

Stara uzme HD6970, plati lijepo karticom na 48 rata. Klinac izlazi sretan iz trgovine.

*Svaka slučajnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna. Cijene su prilagođene standardu HGspota.

Moj PC  
16 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

Ako netko bude išao u Austriju po svoj primjerak 6970 i misli jasno odbijati porez 20% preko povrata gore i slično, nek me uzme u obzir. {#} Ima mi se 6970 za 300 eura. {#}{#}  I skrivena u H&M potkošulje. {#}

Cemetary gates
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
AMD Radeon 6xxx

HAhHAhaHA, koliko je današnji dan dosadan, da nema ove teme, umro bi od dosade i nasmijat bi me mogo jedino pervan na yubito. HAhHAhaHha

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jurky kaže...

Normalno da je zahebancija.

I ne kužim, zašto to nekom smeta? Sličnu stvar imamo kod svih novih matičnih i to nikome ne smeta. Ionako tu pravi OCeri ne koriste.

Btw, od OC se ne živi u Hrvatskoj.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice