AMD Radeon 6xxx

poruka: 4.994
|
čitano: 712.884
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
RE: ATI Radeon 6XXX
microman kaže...
DadoZG non-stop kupuje grafu,al nikak da ju kupi.Mislim da će on cekat i sljedeći Božić .No realno gledajući pametan covijek.

To sam mu toliko puta htio napisati, al ajd nek mu bude. Barem 20-30 puta u godini napiše da kupuje grafičku i sve uvijek padne u vodu jer GTX260 sve vrti, ali šta je tu je čovjek bome i je u pravu no sigurno ga duša boli gledat kak mi imamo DX11, nove feature, više fps-a itd. Znam kak je to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
15 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

pa sta, covjek ne zeli prdnuti na rosu, kako bi se to reklo...donirajte mu vi svoje {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
microman kaže...
DadoZG non-stop kupuje grafu,al nikak da ju kupi.Mislim da će on cekat i sljedeći Božić .No realno gledajući pametan covijek.

To sam mu toliko puta htio napisati, al ajd nek mu bude. Barem 20-30 puta u godini napiše da kupuje grafičku i sve uvijek padne u vodu jer GTX260 sve vrti, ali šta je tu je čovjek bome i je u pravu no sigurno ga duša boli gledat kak mi imamo DX11, nove feature, više fps-a itd. Znam kak je to.

ma kakav DX11, ma kakvi featuri, ma kakvi bolji fps-ovi... pa nije coviek mutav - vidi da mu sve leti i na "starudiji" a izgleda prakticki jednako, nek  priceka 28nm - to ce bit dernek, ovo generacija je samo za kupovanje vremena.

di mi nije pun kufer ovog TN monitora i ja bi jos gusta s mojim ljubljenim oldtimerom.

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
17 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

A šta ćete ekipa..  ja bi već neko vrijeme prešao na dx11 i jaču makinu, al živa istina da mi i trenutna karta sve vrti na max (full HD reza) pa imam još malo vremena pričekati nove modele i normalnije cijene (na žalost lova mi je dosta bitan faktor).

Uostalom sad će se situacija malo iskristalizirati oko Božića i Nove godine pa ću valjda uspjeti donjeti konačnu odluku {#}

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATI Radeon 6XXX

sa xtemesytemsa{#}

Do you feel lucky...punk? 

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 18:37 (dado8).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ATI Radeon 6XXX

dupli

EDIT: sta rec nego da se BOL i Chrom bas ne vole, a Bol-ov uploader ocito radi prema onoj komunsitickoj sabloni, parno-neparno{#}

glavno da nam web adminstratori iz update u update unaprijeduju smilice{#}

sa xtemesytemsa sa xtemesytemsa
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.12.2010 18:45 (dado8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dado8 kaže...

sa xtemesytemsa{#}

Do you feel lucky...punk? 

Romania,sve ti je jasno. Slika,rekli bi..govori više od 1000 riječi. {#}{#}

Cemetary gates
15 godina
ATI Radeon 6XXX

namjeravam kupiti HD 6850... e sad koja je bolja XFX, MSI, Sapphire, Gigabyte ili Sapphire TOXIC.. razlike u cijeni su dosta male tako da me zanima jedino to koja od ovih daje bolje rezultate... ova Sapphire TOXIC je najskuplja pa me zanima dali opravdava svoju cijenu u odnosu na XFX-ovu koja je 120 kn jeftinija u protisu...

btw. kolko mi se isplati uzimati takvu grafu s trenutnim monitorom... mislim da je šteta imati amd-ovku 6000 serije dok monitor ima max rezoluciju 1366x768... kupio bih neki monitor do 1500 kn... mozda npr ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=7232

pa je jos samo pitanje dal bi taj monitor mogao izvuci max iz grafe.. i kakva bi bila igrivost novijih igara kao što su gta4 i call of duty mw2... dal bi ih bilo moguce igrati na 1920x1080 sa very high details postavkama

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATI Radeon 6XXX

ova ti je naj klik

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
ATI Radeon 6XXX

Uf za 1580kn uzmeš osjetno jaču HD5850 u ADM-u ili druga opcija XFX HD5850 za 1585kn u H2 shopu uzimajući u obzir da se iskoristi kupon iz novog bug-a (-10%).

Ili  XFX HD6850 u H2 shopu sa kuponom (-10%) košta 1379kn.

BTW: Ta grafa če ti biti preslaba za neke igre na max tipa crysis, gta 4, arma II itd.

Mislim grafička je slabija od HD5850 s kojom ja jedva da igram crysis na very high na 1680x1050.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 16:52 (Hyperion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ATI Radeon 6XXX

Huh ona gore od deryja je naj jer je naj-jeftinija.. :D joke!

Inače ako je rekao 6850 ne 5850 neka si uzme tu sa discountom -10% u tom shopu.. To nije ništa novaca za takvu graf.

Sve u svemu ajd pls neka mi netko nabaci Crysis warhead ss na 1680/enthus/no AA/DX10 frost flythrough sa HD6850

može i clockirana jer mi ne da mira da je moja GTX460 bolja..

Rusted from the rain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

malo sam čitao ono 6850 vs 5850 i sapphire vs xfx... odlučio sam da je najboja Sapphire hd6850 koja kosta u protisu 1460kn..

17 godina
protjeran
Hyperion kaže...
microman kaže...

strasan je taj dx11 ....

16 godina
protjeran
stoncin3 kaže...

Huh ona gore od deryja je naj jer je naj-jeftinija.. :D joke!

Inače ako je rekao 6850 ne 5850 neka si uzme tu sa discountom -10% u tom shopu.. To nije ništa novaca za takvu graf.

Sve u svemu ajd pls neka mi netko nabaci Crysis warhead ss na 1680/enthus/no AA/DX10 frost flythrough sa HD6850

može i clockirana jer mi ne da mira da je moja GTX460 bolja..

vec postajes pomalo naporan, sjebo si sa prodajom HD5850 a tvoja sadasnja grafa je sporija od HD6850 sta god ti i kako mislio, da imas 1gb verziju jos bi se dalo raspravljat ovako 0 bodova, ionako usporedjivanje na kruskama i jabukama nema smisla

btw nove slikiceundefined

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 17:48 (dado8).
18 godina
nani_cropes kaže...

malo sam čitao ono 6850 vs 5850 i sapphire vs xfx... odlučio sam da je najboja Sapphire hd6850 koja kosta u protisu 1460kn..

Ti prolupao trenutačno najjeftinija HD6850 je ona XFX-ica u H2 shopu za 1380kn, naravno samo za one koji su kupili novi BUG :-)

Recimo ja ću u H2 shopu kupit x6 1075T za 1421kn to nema nigdje.

Fala novom BUG-u za to.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
16 godina
Hyperion kaže...
nani_cropes kaže...

Ti prolupao trenutačno najjeftinija HD6850 je ona XFX-ica u H2 shopu za 1380kn, naravno samo za one koji su kupili novi BUG :-)

Fala novom BUG-u za to.

hah , da , ja sam sebi trazio ekran gore na popustu , kad ono samo oni aoc ekrani lol.

16 godina
protjeran
ATI Radeon 6XXX

Kako gore nisam prokomentira,:

unatoc nastpisu na zadnjoj slici cini se da je rijec o inzinjerskom primjerku HD6950 (ATI logo) koji dolazi s 1GB memorije a napaja se preko 6+6 pin power konektora (visak pinova onemogucen) i ima 4 faznu regulaciji tj 4/6 (dva nefunkcionalna).

Unatoc nekim spekulacijmama sam chip u odnosu na onog kod direktne konkurencije izgleda jako sitno, priblizno je istih dimenzija kao i onaj kod HD58xx kartica - ne vjerujem da ide preko 370mm2.

Zakljucno izgleda da AMD nije mijenjao pobjednicku sweetspot strategiju - ovo je jako jeftino za proizvodnju pa cak i da perf. budu i nesto sporije (do 30%) u odnosu na Nvidijine pulene, Radeoni ce nastavit s dominacijom.

Eh da, mislim da postojanje 2 cf konektora nije potrebno sta dodatno komentirat. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:23 (dado8).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI Radeon 6XXX

HD6970 ima backplate, tako da ovo gore nije ta kartica.

Također su dečki iz Rumunjske već odavno dobili HD6970 i okačili su par slikica na XSu gdje se vidi da HD6970 ima backplate i 2 CF konektora.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:25 (franky).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
franky kaže...

sta ti u pojmu inzinjerski primjerak nije jasno?

17 godina
neaktivan
dado8 kaže...
franky kaže...

Ovo gore je HD6950, ne HD6970.

17 godina
odjavljen
ATI Radeon 6XXX

A kad će 6970 u prodaju, ja sam nestrpljiv!

0 0 hvala 0
18 godina
odjavljen
Hyperion kaže...
nani_cropes kaže...

Fala novom BUG-u za to.

jel ideš na potpuno novu konfu ili mijenjaš samo procesor?

18 godina
M4X kaže...
Hyperion kaže...
nani_cropes kaže...

Fala novom BUG-u za to.

jel ideš na potpuno novu konfu ili mijenjaš samo procesor?

Prodajem:

HD4870

ASRock 790GX

Phenom II x3 720

Uzimam:

Phenom II x6 1075T

Gigabyte 790FX-DS5

+

za mjesec-dva

HD5850

Bit će crossfire u pitanju (napokon) {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:45 (Hyperion).
16 godina
protjeran
franky kaže...
dado8 kaže...
franky kaže...

Ovo gore je HD6950, ne HD6970.

jos da tu informaciju u postu povise nisam spomenuo, svejedno chip je isti a ni ne vjerujem da ce se dizajn pcb-a kod jaceg modela sta previse razlikovat, dapace mislim da se iz ovog injzinjerskog primjerka HD6950 logicno namecu neki zakljuci za HD6970.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:46 (dado8).
18 godina
dado8 kaže...

jos da tu informacije u postu povise nisam spomenuo, svejedno chip je isti a ni ne vjerujem da ce se dizajn pcb-a sta previse razlikovat, dapace mislim da se iz ovog injzinjerskog primjerka HD6950 logicno namecu neki zakljuci za HD6970.

Rekli su da će se ploče za HD5850 i HD5870 moći koristiti i za HD6950/6970.

Doslovce će samo promijenit memorijske čipove i gpu jezgru.

16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
dado8 kaže...

jos da tu informacije u postu povise nisam spomenuo, svejedno chip je isti a ni ne vjerujem da ce se dizajn pcb-a sta previse razlikovat, dapace mislim da se iz ovog injzinjerskog primjerka HD6950 logicno namecu neki zakljuci za HD6970.

Rekli su da će se ploče za HD5850 i HD5870 moći koristiti i za HD6950/6970.

Doslovce će samo promijenit memorijske čipove i gpu jezgru.

ne koliko ja znam - pin kompatibilni su samo Cypress i Barts, Cayman je druga liga

18 godina
dado8 kaže...

ne koliko ja znam - pin kompatibilni su samo Cypress i Barts, Cayman je druga liga

Aha da, barts i cypress imaju iste ploče...

18 godina
protjeran
Hyperion kaže...

HD5850

jooooj nemoj opet 5850, neš imat onu teselarizaciju {#}

18 godina
odjavljen
Hyperion kaže...

Prodajem:

HD4870

ASRock 790GX

Phenom II x3 720

Uzimam:

Phenom II x6 1075T

Gigabyte 790FX-DS5

+

za mjesec-dva

HD5850

morat ćeš nabavit i novi monitor jer crossfire nema smisla na t220

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.12.2010 18:58 (M4X).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice