Ljudi pozzdrav svima!!!!!
Zanima me da li je (relativno) pametno kupiti hd 4650!iimam 2.4 intel pentium i 2 gb ddr!
Hvala na informacijama!!!
Zanima me da li je (relativno) pametno kupiti hd 4650!iimam 2.4 intel pentium i 2 gb ddr!
Koja ti je trenutna graficka?
nm
trenutno imam ati 9200 se.i imam pun problema samo zbog nje,a treba mi iskljucivo zbog cod-a i (ili) pes-a.a posto sam ostao bez posla financijsko stanje mi ne omogućava nesto drugo. a sto se tice moga posla nijem mi uopce problem odvojiti (kada dobijem posao ) 6000-7000 kn za novi komp. Ovo mi je privremeno rijesenje!!!!
prodajem ti ja agp grafu Ati 9600 Series / x1050 256mb za 100kn
prodajem ti ja agp grafu Ati 9600 Series / x1050 256mb za 100kn
ma daj pa pokloni covjeku karticu jebes 100 kn
ja da imam neku takvu starudiju ja bi mu poklonio
dobro se dobrim vraca 
http://www.hgspot.hr/43778/graficka-kartica-asus-asus-ah3450-di-512md2-lp-
Ovo mi se cini kao ok privremeno rijesenje ( samo zbog cod-a )!!!!
previše je to za karticu tog ranga..
stariji x1650pro ili neka 7600gt/gs su mu uvrh glave dosta za taj procesor. rabljenih ima i po 100kn..
Sviđa mi se i ta opcija!!!
Kolika je cijena nove!!! Ne bih htio kupiti mačka u vreči.
A pošto igram samo cod 2, iskljucivo me zanimaju fps-i, dok ne kupim novu zvijer.
te dvije se ne prodaju nove već par godina, jedino rabljeno.
nećeš imat bajan fps (jer ti ni ostatak kompa nije jak) al npr cod2 će radit jako dobro.
ak već želiš novo, onda uzimaj što jeftinije. jedino zaobiđi geforce 5200 i 6200, vidim da ih još ima za kupit.
Sviđa mi se i ta opcija!!!
Kolika je cijena nove!!! Ne bih htio kupiti mačka u vreči.
A pošto igram samo cod 2, iskljucivo me zanimaju fps-i, dok ne kupim novu zvijer.
Tesko da ces naci novu, a rabljeni 7600 GT ima po 100-150 kn pogledaj na njuskalu
Koliko bi u postotcima dobio na samoj kvaliteti
( vidio sam na youtubeu da likovi igraju cod 4 na x 1650 ,dok je meni to nemoguce
)!
A mnogo puta mi je na svakojakim igricama izbacilo error samo zbog graficke kartice.
ja sam na P4, 2.4ghz, 1gb ram i x1650 igrao cod4 na low (bez brige, i na low igra izgleda vrlo dobro) i radio je prakičtki bez trzanja.
kolko bi dobio.. u odnosu na 9200 bi dobio dosta.. to je 2 generacije novija kartica i još je mainstream, u odnosu na 9200 koji je bio low oduvijek.
prošvrljaj neke testove po netu, mogu se još uvijek naći..
Hvala vam svima!!!

Trenutno u ruci drzim x 1650 od 512 mb-a, zanima me kakav je to mali bijeli prikljucak desno gore od ventilatora.cemu sluzi i da li moram nesto ustekati tamo???
Trenutno u ruci drzim x 1650 od 512 mb-a, zanima me kakav je to mali bijeli prikljucak desno gore od ventilatora.cemu sluzi i da li moram nesto ustekati tamo???
Mozda napajanje ?
http://www.hisdigital.com/UserFiles/product/X1650ProF_1_1600.jpg
Evo pogledajte. gore desno sami rub.
Konektor za napajanje
Imam 2 problema. 1.)kada sam stavio grafu u maticnu namam nigdje jack za ukljuciti napajanje ( ono na postu prije), jedini koji mi odgovara je mali sa flopyja (sto cisto nevjerujem da ce ici)
2.) sve mi snjezi kakda upalim (mozda ima veze sa napajanjem iako ventilator radi)
please help!
Imam 2 problema. 1.)kada sam stavio grafu u maticnu namam nigdje jack za ukljuciti napajanje ( ono na postu prije), jedini koji mi odgovara je mali sa flopyja (sto cisto nevjerujem da ce ici)
2.) sve mi snjezi kakda upalim (mozda ima veze sa napajanjem iako ventilator radi)
please help!
zašto ne bi išlo..stavi taj!
please help!
Ustekaj, vidis da su isti...
Bez napajanja, naravno, nece raditi.
zašto ljudi imaju potrebu ponavljat?