Agp garficka

poruka: 22
|
čitano: 4.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Agp

Ljudi pozzdrav svima!!!!!

Zanima me da li je (relativno) pametno kupiti hd 4650!iimam 2.4 intel pentium i 2 gb ddr!

Hvala na informacijama!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Agp garficka

Koja ti je trenutna graficka?

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Agp
CoolM kaže...

Ljudi pozzdrav svima!!!!!

Zanima me da li je (relativno) pametno kupiti hd 4650!iimam 2.4 intel pentium i 2 gb ddr!

Hvala na informacijama!!!

nm

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.1.2011 12:51 (Puls3).
15 godina
neaktivan
Agp garficka

trenutno imam ati 9200 se.i imam pun problema samo zbog nje,a treba mi iskljucivo zbog cod-a i (ili) pes-a.a posto sam ostao bez posla financijsko stanje mi ne omogućava nesto drugo. a sto se tice moga posla nijem mi uopce problem odvojiti (kada dobijem posao ) 6000-7000 kn za novi komp. Ovo mi je privremeno rijesenje!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Agp garficka

prodajem ti ja agp grafu Ati 9600 Series / x1050 256mb za 100kn

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Agp garficka
rebelsy kaže...

prodajem ti ja agp grafu Ati 9600 Series / x1050 256mb za 100kn

ma daj pa pokloni covjeku karticu jebes 100 kn

ja da imam neku takvu starudiju ja bi mu poklonio

dobro se dobrim vraca {#}

15 godina
neaktivan
Agp garficka

http://www.hgspot.hr/43778/graficka-kartica-asus-asus-ah3450-di-512md2-lp-

Ovo mi se cini kao ok privremeno rijesenje ( samo zbog cod-a )!!!!

0 0 hvala 0
18 godina

previše je to za karticu tog ranga..

stariji x1650pro ili neka 7600gt/gs su mu uvrh glave dosta za taj procesor. rabljenih ima i po 100kn..

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.1.2011 17:31 (nixass).
15 godina
neaktivan
Agp garficka

Sviđa mi se i ta opcija!!!{#}

Kolika je cijena nove!!! Ne bih htio kupiti mačka u vreči.{#}

A pošto igram samo cod 2, iskljucivo me zanimaju fps-i, dok ne kupim novu zvijer.{#}

0 0 hvala 0
18 godina

te dvije se ne prodaju nove već par godina, jedino rabljeno.

nećeš imat bajan fps (jer ti ni ostatak kompa nije jak) al npr cod2 će radit jako dobro.

ak već želiš novo, onda uzimaj što jeftinije. jedino zaobiđi geforce 5200 i 6200, vidim da ih još ima za kupit.

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
15 godina
neaktivan
CoolM kaže...

Sviđa mi se i ta opcija!!!{#}

Kolika je cijena nove!!! Ne bih htio kupiti mačka u vreči.{#}

A pošto igram samo cod 2, iskljucivo me zanimaju fps-i, dok ne kupim novu zvijer.{#}

Tesko da ces naci novu, a rabljeni 7600 GT ima po 100-150 kn pogledaj na njuskalu

15 godina
neaktivan
Agp garficka

Koliko bi u postotcima dobio na samoj kvaliteti{#}( vidio sam na youtubeu da likovi igraju cod 4 na x 1650 ,dok je meni to nemoguce{#})!

A mnogo puta mi je na svakojakim igricama izbacilo error samo zbog graficke kartice.{#}

0 0 hvala 0
18 godina

ja sam na P4, 2.4ghz, 1gb ram i x1650 igrao cod4 na low (bez brige, i na low igra izgleda vrlo dobro) i radio je prakičtki bez trzanja.

kolko bi dobio.. u odnosu na 9200 bi dobio dosta.. to je 2 generacije novija kartica i još je mainstream, u odnosu na 9200 koji je bio low oduvijek.

prošvrljaj neke testove po netu, mogu se još uvijek naći..

15 godina
neaktivan
Agp garficka

Hvala vam svima!!!{#}{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Agp garficka

Trenutno u ruci drzim x 1650 od 512 mb-a, zanima me kakav je to mali bijeli prikljucak desno gore od ventilatora.cemu sluzi i da li moram nesto ustekati tamo???{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoolM kaže...

Trenutno u ruci drzim x 1650 od 512 mb-a, zanima me kakav je to mali bijeli prikljucak desno gore od ventilatora.cemu sluzi i da li moram nesto ustekati tamo???{#}

Mozda napajanje ?

15 godina
neaktivan
Agp garficka

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Agp garficka

Konektor za napajanje

Cogito Ergo Sum
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Agp garficka

Imam 2 problema. 1.)kada sam stavio grafu u maticnu namam nigdje jack za ukljuciti napajanje ( ono na postu prije), jedini koji mi odgovara je mali sa flopyja (sto cisto nevjerujem da ce ici)

2.) sve mi snjezi kakda upalim (mozda ima veze sa napajanjem iako ventilator radi)

please help!{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
CoolM kaže...

Imam 2 problema. 1.)kada sam stavio grafu u maticnu namam nigdje jack za ukljuciti napajanje ( ono na postu prije), jedini koji mi odgovara je mali sa flopyja (sto cisto nevjerujem da ce ici)

2.) sve mi snjezi kakda upalim (mozda ima veze sa napajanjem iako ventilator radi)

please help!{#}

zašto ne bi išlo..stavi taj!

16 godina
protjeran
CoolM kaže...

please help!{#}

Ustekaj, vidis da su isti...

Bez napajanja, naravno, nece raditi.

Polako, ali sigurno, BUG postaje trash. (uzdah)
15 godina
neaktivan
Agp garficka

zašto ljudi imaju potrebu ponavljat?{#}

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice