9800GTX+ AMP temperature

poruka: 3
|
čitano: 923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
9800GTX+ AMP temperature

Pozdrav, imam 9800GTX+ AMP2 Zotac verziju i temperature pod Furmarkom dostižu i do 75C. Skinuo sam MSI Afterburner i sa njime podesio brzinu ventilatora na 100% i sad je temp u idleu 44C, prije je bila oko 60C. Jel ovo normalno za ovakve kartice ili bi trebalo odvojit pa promjenit termalnu pastu? Isto tako, događa mi se da usred neke igrice (LoL ili L4D2, nebitno) mi se slika smrzne i zvuk mi se smrzne, i nemrem niš napravit nego moram restartat, čak mi nema ni BSOD-a. Jeli to zbog temperature?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: 9800GTX+ AMP temperature
.: R32LowRider kaže...

Pozdrav, imam 9800GTX+ AMP2 Zotac verziju i temperature pod Furmarkom dostižu i do 75C. Skinuo sam MSI Afterburner i sa njime podesio brzinu ventilatora na 100% i sad je temp u idleu 44C, prije je bila oko 60C. Jel ovo normalno za ovakve kartice ili bi trebalo odvojit pa promjenit termalnu pastu? Isto tako, događa mi se da usred neke igrice (LoL ili L4D2, nebitno) mi se slika smrzne i zvuk mi se smrzne, i nemrem niš napravit nego moram restartat, čak mi nema ni BSOD-a. Jeli to zbog temperature?

Pozzdrav kolega imao je moj frend navedenu grafu i temp su mu bile u redu al ne ko tvoje cak ni pod opterecenjem.

Svakako jos provjeri ostale temp.

Po mom misljenju bilo bi dobro zamjenit pastu i pocistit grafu (i ispod plastike se nakupi dosta prasine pa i tu baci pogled).

Regen Servis Reball Akcija 250kn
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 22:48 (Mezethys).
15 godina
Re: 9800GTX+ AMP temperature
.: R32LowRider kaže...

Temp. od 75 C pod Furmarkom ( opterecenjem ) i nije jos visoka , cak je u granicama normale pošto se i radi o starijoj grafi !

Eventualno ciscenje hladnjaka i promjena paste , osobito ako to dugo nije rađeno !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice