94 C u loadu

poruka: 11
|
čitano: 1.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
94 C u loadu

ok ovo mi je jako čudno. pokrenuo sam OCCT da vidim jeli grafička stabilna prije nego je overclockiram. I piše temperatura. Nakon par minuta temp se popone do 94C! Vjerojatno bi išla i dalje,ali sam isključip OCCT da se ne pregrije i uništi.

U idleu je 50-51. jel to normalno da se tako zagrijava?

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
94 C u loadu

takve su i kod mene temp.. i nije joj nista

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
94 C u loadu

9800 GT - Idle - 62C

- Load ~95C* (u igrama, pod benchevima ide preko 100C i ugasi se sve -.-)

I nije jos nista nakon 2 godine :P; iako je to dosta puno, ako je stara ispusi je, promijeni pastu i ocisti, napravi dobar cable management, mozes vent stavit da na nju piri sa strane ili cak na nju stavit bolji

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.12.2010 23:19 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: 94 C u loadu
lzgr kaže...

ok ovo mi je jako čudno. pokrenuo sam OCCT da vidim jeli grafička stabilna prije nego je overclockiram. I piše temperatura. Nakon par minuta temp se popone do 94C! Vjerojatno bi išla i dalje,ali sam isključip OCCT da se ne pregrije i uništi.

s ovim češ joj olakšat dušu

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+SCYTHE+Musashi%2C+SCVMS-1000%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.142

16 godina
protjeran
94 C u loadu

Moja GeForce 6200 je isla i do 116C, bez problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

9800 GT - Idle - 62C

- Load ~85C (u igrama, pod benchevima ide preko 100C i ugasi se sve -.-)

I nije jos nista nakon 2 godine :P; iako je to dosta puno, ako je stara ispusi je, promijeni pastu i ocisti, napravi dobar cable management, mozes vent stavit da na nju piri sa strane ili cak na nju stavit bolji

hmm ok

giga kaže...
lzgr kaže...

s ovim češ joj olakšat dušu

http://www.links.hr/index.php?naziv=Hladnjak+SCYTHE+Musashi%2C+SCVMS-1000%2C+za+VGA&option=artikl&id_kategorija=05090909&id_artikl=050.909.142

ima'l nešta jeftinije,ovo mi malko preskupo?

Mentalist kaže...

Ti si htio skinut rekord ili?

A da je spržim i kupim novu?

Vama sam na raspolaganju. Ako me trebate nešto pitati,tražite pomoć itd. tu sam za vas. PP me!
15 godina
neaktivan
94 C u loadu

Radije je daj meni da probam u SLI xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
94 C u loadu

Dakle kao što su ti već rekli ispuši prašinu sa ventilatora i hladnjaka, stavi novu pastu i ako imaš mogućnost ugradnje ventilatora sa bočne strane, a bilo bi dobro i da imaš jedan naprijed za usis i jedan otraga za ispuh.

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
94 C u loadu
ma prasinu sam ispuhao.
Kupit cu neku pastu i jos 2 venta. Jedan za stranicu,a drugi za na grafu sa gornje strane.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
lzgr kaže...
Mentalist kaže...

http://www.bug.hr/forum/post/benchmark/temperature-vasih-pc-grijalica/1198089.aspx

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 14:11 (Mentalist).
15 godina
neaktivan
94 C u loadu

Jbg nece iznad 104C, kasnije cu je malo overclockat i stavit na Max postavke da probam do 120C doci

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 14:34 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice