6970 1gb ?

poruka: 12
|
čitano: 1.302
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
6970 1GB ?? Postoji li?

Pomoć :D ...

Nigdje na netu ne mogu nać da postoji ova kartica od 1GB

A našao sam oglas gdje piše 6970 1Gb (pitao putem maila, kaže da, 1GB 6970)

Any idea??

Fala

P.s. Ne morate ni gledat ostatak oglasa, jer me samo zanimaju grafe ..

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:36 (domba_Os).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: 6970 1GB ?? Postoji li?
domba_Os kaže...

Pomoć :D ...

Nigdje na netu ne mogu nać da postoji ova kartica od 1GB

A našao sam oglas gdje piše 6970 1Gb (pitao putem maila, kaže da, 1GB 6970)

Any idea??

Fala

Fake.

Ofc.
14 godina
6970 1gb ???

Postoje verzije HD 6950 1GB koje se mogu flashati sa HD 6970 biosom i tako im otkljucas shadere sa 1408 na 1536 i dignes napon i frekvu,dakle imas HD 6970.To su verzije sa DUAL SWITCH biosom,rijetke su one sa 1 biosom koje to mogu uraditi.Kasnije su pustene u prodaju ali ih u nas nije bilo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 13:40 (zoharbizo).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
6970 1gb ???

vi to ozbiljno ?

6950 i 6970 su dobile i svoje 1GB verzije, tako da nije fake

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: 6970 1gb ???
ismar89 kaže...

vi to ozbiljno ?

6950 i 6970 su dobile i svoje 1GB verzije, tako da nije fake

Da,ali u nas ih nije bilo.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Postoje verzije HD 6950 1GB koje se mogu flashati sa HD 6970 biosom i tako im otkljucas shadere sa 1408 na 1536 i dignes napon i frekvu,dakle imas HD 6970.To su verzije sa DUAL SWITCH biosom,rijetke su one sa 1 biosom koje to mogu uraditi.Kasnije su pustene u prodaju ali ih u nas nije bilo.

Da, al imaš update te vijesti na ovo

Znam da se može flashat 2gb verzija, al nisam znao da se može i od 1gb , ugl ... pretpostavljao sam da je flashana ...

No vrlo brzo cu saznat sve točno kad nazovem.

Fala na odg

14 godina
6970 1gb ???

Nema na cemu.Ta kartica je ili flashana ili nabavljena van Hrvatske,to znam jer u nas nije bilo HD 6970 1GB u prodaji.I da,1GB verzije DUAL FAN Saphire se mogu flashati,imaju softwerski lockane shadere i to sam i ja prije par tjedana saznao.Vjerojatno ima i jos koji model drugog proizvodaca samo ja nisam naisao na njega.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
6970 1gb ?

[Riješeno]

Naravno> ima 6950 1 Gb, a nije cak ni flashana> nego covjek cisto nije ni znao da ima 6950 {#}

Može lock!

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...

Nema na cemu.Ta kartica je ili flashana ili nabavljena van Hrvatske,to znam jer u nas nije bilo HD 6970 1GB u prodaji.I da,1GB verzije DUAL FAN Saphire se mogu flashati,imaju softwerski lockane shadere i to sam i ja prije par tjedana saznao.Vjerojatno ima i jos koji model drugog proizvodaca samo ja nisam naisao na njega.

Ja sam čuo da sve verzije imaju zaključane shader-e, odnosno da nije bilo rezanja shader-a od strane AMD, odnosno da su samo softverski blokirani, vidio par Gigabyte-ica na stranim forumima da su uspjeli otključati shader-e na verziji od 1 Gb!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
14 godina
Ivsa kaže...
zoharbizo kaže...

Ja sam čuo da sve verzije imaju zaključane shader-e, odnosno da nije bilo rezanja shader-a od strane AMD, odnosno da su samo softverski blokirani, vidio par Gigabyte-ica na stranim forumima da su uspjeli otključati shader-e na verziji od 1 Gb!?

Ima ih sa hardwerski lockanima,jednostavno su im odrezani.Nemaju sve otkljucane shadere,da je to tako onda bi se svaka HD 6950 2GB otkljucavala kao i 1GB verzije a znamo da se nisu sve otkljucavale.

16 godina
neaktivan
6970 1gb ?

Ne znam, ja sam čuo drugačiju verziju, da nijedna nema odreza shader-e, samo su na nekim grafičkama i hardwerski blokirani, te se treba radi neka vrsta kratkog spoja na BIOS-u chipu da bi se omogućilo otključavanje shadera!?

Samo mislim da se verzije od 1 Gb ne mogu falshati s BIOS-ima od HD 6970, odnsosno, samo otključavanje shader-a donosi poboljšanje od oko 5% te taktovi od HD 6970 donose poboljšanje od oko 10%, znači sve skupa 15%, dok cjeli flash BIOS-a od 6970 donosi poboljšanje od oko 20-25%, navodno zbog neke optimizacije u latencijama memorije!?

Nije Ivsa, nego bi trebalo biti: Ivša (nisam siguran ko je u ovo slučaju bio glup, JA, pa stavio Ivsa i sad više ne mogu promjenit nadimak, ili BUG jer nije htjeo prihvatit slovo Š)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: 6970 1gb ?
Ivsa kaže...

Ne znam, ja sam čuo drugačiju verziju, da nijedna nema odreza shader-e, samo su na nekim grafičkama i hardwerski blokirani, te se treba radi neka vrsta kratkog spoja na BIOS-u chipu da bi se omogućilo otključavanje shadera!?

Samo mislim da se verzije od 1 Gb ne mogu falshati s BIOS-ima od HD 6970, odnsosno, samo otključavanje shader-a donosi poboljšanje od oko 5% te taktovi od HD 6970 donose poboljšanje od oko 10%, znači sve skupa 15%, dok cjeli flash BIOS-a od 6970 donosi poboljšanje od oko 20-25%, navodno zbog neke optimizacije u latencijama memorije!?

To podebljano nije istina.Kolega ATI Gamer je imao HD 6950 flashanu u HD 6970 sa HD 6970 biosom i razlike u rezultatima nije bilo.Inace postoje verzije sa softwerski lockanima i hardwerski lockanima,to jest odrezanima shaderima,to nije upitno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice