Koju od ove dvije grafe kupiti 6950 ili 7850? Ili neku treću do 2000kn?
THNX!
Koju od ove dvije grafe kupiti 6950 ili 7850? Ili neku treću do 2000kn?
THNX!
Battlelog ~ UrbanFsk
HD 7850 Apsolutno... sa malim overclockom moze ima perfomance slicne ko hd 6970 ;)
HD7850. S malo većim naponom dobri primjerci idu na razinu GTX580, hladna je, tiha, i superocabilna.
7850 mali avionn!!!!
7850 mali avionn!!!!
Možda VTX, ali Sapphire su, bar meni, super tihe.
7850 mali avionn!!!!
"bar tebi" ? imao si par komada 7850 pa znaš iz prve ruke?
7850 mali avionn!!!!
nisam citirao na buku vec brzinu
.. posto je kartica super hladna sumnjam da sa tim ima ikakvih problema.. 7850ftw!!!
Za VTX sam čitao review a Sapphire mi prijatelj ima.
Može link za review VTX 7850 ?
7850 Naravnoo.
Znači po svim postovima definitivno 7850. Ajde baš vam hvala puno!
Još jedno pitanje usput... Imam dual core procesor i 4GB RAM na 800MHz, da li bi trebao ići i na novi procesor, RAM pa i naravno matičnu ili mogu s 7850 ostati na ovoj konfiguraciji? Opet Hvala...
Nemas se sta misliti, novija kartic, odlican overkloker, jos ako kupis twinfrozrku naclockat ces je do gtx 580 sigurno.
Battlelog ~ UrbanFsk
Osobno nikad nisam vidio review VTX kartica! Možda je mislio na XFX, ali VTX - nikako!
Još jedno pitanje usput... Imam dual core procesor i 4GB RAM na 800MHz, da li bi trebao ići i na novi procesor, RAM pa i naravno matičnu ili mogu s 7850 ostati na ovoj konfiguraciji? Opet Hvala...
Ako je riječ o i3 procesoru onda nemoraš, ali čisto sumnjam da je do njega jer imaš DDR2 memu, a i3 ima 1333MHz kontroler!
Tako da ćeš morat mjenjat!
Battlelog ~ UrbanFsk
Da to i ja mislim da bih morao sve mijenjat. DDR2 je Kingmax na 800MHz, Intel core Duo 3GHz i stara grafa 9800 GT.
Bilo je tu pod Customers review, neznam zašto je maknuto, valjda će vratit
http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-005-VX&tool=3
Kad budes uzimo grafku uzmi si od XFX Dual fan kad bude dosla ;)
[IMG]http://i56.tinypic.com/2dhchao.png[/IMG]