6850 ili 6870 hitno!

poruka: 63
|
čitano: 6.466
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
6850 ili 6870 hitno!

Da se mene to pitalo ja bih rekao jednu Sapphire HD 6850 i jednu XFX HD 6870.

Tako bih mogao porediti 6850, 6870 i imao cf tih dviju (što je u biti kao CF HD 6850).

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
6850 ili 6870 hitno!

oh Boze :D zakaj bi on ili bilo ko normalan ! ,  pristao na to , nema smisla {#} buahhahahahaha 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.2.2012 22:01 (4mal).
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
Re: 6850 ili 6870 hitno!
4mal kaže...

oh Boze :D zakaj bi on ili bilo ko normalan ! ,  pristao na to , nema smisla {#} buahhahahahaha 

Pa ko kaže da sam ja normalan... xD

Prodajem RAGE za PS3: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-accounti-igrama/prodaja-igra-rage-playstation-3/129629.aspx?page=0&jumpto=2529211&sort=asc&view=flat
14 godina
neaktivan
191x7 kaže...
4mal kaže...

Pa ko kaže da sam ja normalan... xD

CAR

Logika je najjednostavniji način da samouvjereno dođeš do krivog zaključka..
15 godina
Stolnik kaže...

samo je jedna crkla, a drugu sam ja malo svinuo i evo hladnog lema, jer znao sam da bu dobit novu a onda nemogu stavit HD 5830 i HD 6870 u CF :D

Glavno da je na forumu popularno prozivati (za kradju i kriminal) Sanadera, bivsu vlast, sadasnju vlast, EU, SAD, Sony, Svedsku... a kad sam clan foruma radi istu stvar (piratiziranje, pozivanje na ddosanje, namjerno ostecivanje hardvera u svrhu reklamacije, itd...) dobije tumbz up :)

14 godina
191x7 kaže...

Da se mene to pitalo ja bih rekao jednu Sapphire HD 6850 i jednu XFX HD 6870.

Tako bih mogao porediti 6850, 6870 i imao cf tih dviju (što je u biti kao CF HD 6850).

To sto pricas da kupi pored dvije dual fan HD 6870 je teska glupost.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
6850 ili 6870 hitno!
Neki ljudi ovdje ocito nemaju smisla za sarkazam i ironiju. BAZZINGA! xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Stolnik kaže...

samo je jedna crkla, a drugu sam ja malo svinuo i evo hladnog lema, jer znao sam da bu dobit novu a onda nemogu stavit HD 5830 i HD 6870 u CF :D

sutra cu poslati mail Linksu da ti ne daju zamjensku karticu.

sto mislis koliko je Links ovih dana dobio 5830 iz CF na reklamaciju i kome trebaju dati dvije 6870 umjesto 5830 !?

sigurno vas je preko nekoliko, odn. samo si TI, pa ce te lako detektirati. {#}

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
6850 ili 6870 hitno!

Imao je CF i jedna je riknula,ja bih uradio istu stvar.Kakvu korist ima od jedne HD 5830 i HD 6870.Nikakve,a od dvije HD 6870 vec ima koristi.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:07 (zoharbizo).

4 0 hvala 1
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Imao je CF i jedna je riknula,ja bih uradio istu stvar.Kakvu korist ima od jedne HD 5830 i HD 6870.Nikakve,a od dvije HD 6870 vec ima koristi.

a sto ti lupetas !?

ja pisem da je momak pocinio kazneno djelo prevare i time se hvali po forumu a ti mi pricas o "dvije 6870".

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
14 godina
6850 ili 6870 hitno!

Ma daj postenjacino ne pilaj ljude.Neka je uradio,i ja bih.On ih je platio masno i sada da nema CF jer je jedna riknula,ne ne.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 0:26 (zoharbizo).

8 0 hvala 1
14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

Ma daj postenjacino ne pilaj ljude.Neka je uradio,i ja bih.On ih je platio masno i sada da nema CF jer je jedna riknula,ne ne.

Links zaobilazim kad god mogu jer su preskupi, no nije uvijek bilo tako.

bilo je godina kad sam kupovao kod njih, kad su bili cijenovno poput nekadasnjeg sirokorasprostranjenog Ve-mila, Hg-spota i ostalih "pravih" trgovina inf. opreme.

korektno su mi prije 7-8 godina zamijenili neispravnu graficku, jedan hard disk, i jednu maticnu plocu koja je bila ispravna, no skidao sam pasivni hladnjak s chipseta i pukla je nozica.

no, korektno sam priznao sto sam napravio i svejedno sam dobio novu.

nije mi bila namjera nikome citati moralne lekcije no nije se momak morao pohvaliti time sto je napravio.

mogao je to jednostavno presutiti.

MARKOZD15 kaže...
@Budokai
Ne seri!

deckic, ti si premlad da budes tako nepristojan.

nedostaje ti kucnog odgoja al` virtualna hrabrost ti je na steroidima, koliko citam.

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 10:14 (Budokai).
15 godina
odjavljen
čovjek je puno platio kartice, zašto nebi dobio nove ako im garancija vrijedi!
14 godina
neaktivan
6850 ili 6870 hitno!

Ionako Links direktno nece pretrpiti nikakvu stetu.

Ofc.

7 0 hvala 1
14 godina
mate960 kaže...

tako je Links nece platit ni kunu, oni grafe salju dobavljacu, M-san il vec kojem, a dobavljaci imaju para ko blata i mislim da nije problem sad jedna HD 5830, a nama siromasnim ( konkretno sad meni ) puno znaci. Hvala na razumjevanju! EDIT: di se ja hvalim da sam sjebo grafu tj Links i dobavljace? Covjek me ljepo pitao i ja sam mu odgovorio, ja ne vidim problem tu ili neko hvalisanje kako sam nekog masno zajebo!
Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2012 10:33 (Stolnik).
14 godina
neaktivan
Stolnik kaže...
mate960 kaže...

tako je Links nece platit ni kunu, oni grafe salju dobavljacu, M-san il vec kojem, a dobavljaci imaju para ko blata i mislim da nije problem sad jedna HD 5830, a nama siromasnim ( konkretno sad meni ) puno znaci. Hvala na razumjevanju! EDIT: di se ja hvalim da sam sjebo grafu tj Links i dobavljace? Covjek me ljepo pitao i ja sam mu odgovorio, ja ne vidim problem tu ili neko hvalisanje kako sam nekog masno zajebo!

Ako je MSAN uvoznik, unisti jos koju za mene! {#}

Ofc.
15 godina
neaktivan
Nikakve stete nema niti m-san.
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
6850 ili 6870 hitno!

Budokai nadam se da si shvatio sto zelim reci.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
6850 ili 6870 hitno!

Zasto je autor dobia crveni?

Ofc.

2 0 hvala 0
14 godina

Zato što je sam rekao da je počinio prijevaru, pretpostavljam.

14 godina
neaktivan
6850 ili 6870 hitno!

necemo vise istinu govorit{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
6850 ili 6870 hitno!

ako je zbog ove teme dobio karton i suspenziju to bas nije u redu.

korektnije bi bilo suspendirat forumasa @MARKOZD15 koji drugom forumasu kaze "Ne seri" ili mu bar prilijepiti žuti.

no, taj djecak ne dobije karton, post mu pobrisu a ovaj nesretnik sto je prevario Links (sto opet nema veze s Bug-forumom) dobije suspenziju !?

kazem, ako je to razlog, a ne znam, onda s kriterijima moderature nesto nije u redu. {#}

ovu temu je trebalo pobrisati a forumasu dat bijeli karton na pm. (to je moje misljenje, ne petljam se u moderaturu, ali imam pravo na misljenje jer za moderatore ne postoji službeni  fakultet pa se ovakve pogreske mogu cesto dogoditi).

14 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Budokai kaže...

ako je zbog ove teme dobio karton i suspenziju to bas nije u redu.

korektnije bi bilo suspendirat forumasa @MARKOZD15 koji drugom forumasu kaze "Ne seri" ili mu bar prilijepiti žuti.

no, taj djecak ne dobije karton, post mu pobrisu a ovaj nesretnik sto je prevario Links (sto opet nema veze s Bug-forumom) dobije suspenziju !?

kazem, ako je to razlog, a ne znam, onda s kriterijima moderature nesto nije u redu. {#}

ovu temu je trebalo pobrisati a forumasu dat bijeli karton na pm. (to je moje misljenje, ne petljam se u moderaturu, ali imam pravo na misljenje jer za moderatore ne postoji službeni  fakultet pa se ovakve pogreske mogu cesto dogoditi).

Slobodno neka mi daju karton, zaslužio sam.

Prevladali me osjećaji, samo mislim da ako garancija traje da čovjek slobodno može dobiti zamjensku karticu.

17 godina
6850 ili 6870 hitno!

TU radi kolegijalnosti bravo :)

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Slobodno neka mi daju karton, zaslužio sam.

Prevladali me osjećaji, samo mislim da ako garancija traje da čovjek slobodno može dobiti zamjensku karticu

ispricao si se na pm sto je za pohvalu, no mogao si i javno, ne bi ostao kastriran odn. ne bi ti ego bio povrijedjen {#}

sve OK oko garancije i nitko ne govori da nema pravo na zamjenu !?

opet ja sumom, ti drumom {#}

rijec je o tome da je namjerno ostetio drugu karticu da ne bi bio na gubitku.

o tome cakula po forumu kao da je to najnormalnija stvar !?

mislis da nema zaposlenika Linksa na ovom forumu ?

...i kakvu to poruku saljemo Links servisu !?

moze se desiti da se slijedeci put tebi "regularno" pokvari kartica i ne priznaju ti reklamaciju, izmisle da si je sam pokvario ili da uopce nije pokvarena i tako te vozaju jedno 6 mjeseci.

sve zbog likova poput forumasa Stolnika.

neka je to i napravio, to je njegova stvar, no nije pametno JAVNO se hvaliti takvom radnjom, jer slijedeci put (opet kazem) moze netko od nas popusiti zbog takvih eskapada.

nisu ni u M-Sanu, Asbisu, blesavi pa da stalno puse te price o tome da su sve komponente riknule same od sebe !?

vjerojatno ima i zaposlenika tih dobavljackih firmi  ili djece nekih zaposlenika ovdje na forumu, pa taj Stolnik mozda nakon ovoga niti ne dobije zamjenske kartice.

tko im to moze zabraniti ?

...

Lp i tebi.

16 godina
neaktivan
6850 ili 6870 hitno!

Da sumiramo: Budokai FTW {#}

No matter where you go, there you are.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
6850 ili 6870 hitno!
stigle u srijedu dvije XFX HD 6870 Dual fan, danas stavljam slike u temu..,
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
Stolnik kaže...
stigle u srijedu dvije XFX HD 6870 Dual fan, danas stavljam slike u temu..,

Eto, i jos kazu da se kriminal ne isplati. Napravis kazneno djelo prevare, javno se pohvalis sa time, i jos dobijes novi hardver. I javno se pohvalis novim hardverom.

14 godina

I to ti je Hrvatska {#}.

14 godina
6850 ili 6870 hitno!

Evo zvercina {#}

next buy za komp je H 100 ovaj mjesec i onda sam miran neko vrijeme {#}

moj komp u moj PC ako nekoga zanima...

btw Scythe Ninja 3 je na prodaju, sva oprema, ko novo...kontakt na PM

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice