Nikad te necemo zaboravit. R.I.P Steve Jobs!!
Sto se mislis,idi na CF 6870.Skaliraju jednako dobro kao i CF 6850 a jaci su CF.Svakako idi na 6870 opciju.Cisto informativno,o kojem se tocno modelu radi?Da nije dual fan XFX 6870?
Ako sam ti pomogao, stisni HVALA! =)
CF Dual Fan XFX 6870.Nemoj puno misliti.
ja bi definitivno uzeo HD 6870.
a zašto su crkle hd5830?
a zašto su crkle hd5830?
Da, to je i meni upalo u oko... Kako su ti baš oba dvije crkle?
Radeon 6870 kažu best buy, samo jedna kažu bez problema vrti BF3 na ultra, a šta će onda sa dvije. Rađe bi išao na 6870 zato jer su jače i garantiram ti da nećeš požaliti.
a zašto su crkle hd5830?
Da, to je i meni upalo u oko... Kako su ti baš oba dvije crkle?
samo je jedna crkla, a drugu sam ja malo svinuo i evo hladnog lema, jer znao sam da bu dobit novu a onda nemogu stavit HD 5830 i HD 6870 u CF :D
Radeon 6870 kažu best buy, samo jedna kažu bez problema vrti BF3 na ultra, a šta će onda sa dvije. Rađe bi išao na 6870 zato jer su jače i garantiram ti da nećeš požaliti.
Ja garantiram to, imam ju i sve ide super!
Ja garantiram to, imam ju i sve ide super!
Kolko se sjećam neki kažu da zna vritit jedna BF3 na ultra na 60 FPS jel tako? Onda mogu zamisliti šta će dvije, biti ćeš miran nekoliko godina sa grafičkim sustavom.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Ja isto imam jednu xfx 6870 dual fan i jako sam zadovoljan,sve igre jednostavno lete s tom grafom. Neznam šta bi bilo s dvije,mislim da bi komp poletio. 
Prevarantu! :)
Kako bih sada ukrao tvoje komponente
. Šalim se, znači sada ćeš imati 60 FPS u svakom modernom naslovu bez problema.
danas kad dodem doma budem ga stavio na 4,5 i spustit cu voltazu( mislim da to nije opterecenje za njega :D ) jos jednom hvala svima :))
6870XFX
danas kad dodem doma budem ga stavio na 4,5 i spustit cu voltazu( mislim da to nije opterecenje za njega :D ) jos jednom hvala svima :))
naravno da nije i sam sam imao 4.8 , 5.0 ali nema potrebe ga tako forsat za 24/7 use , na 4.4 jede sve kartice ... ;) bdw dobar CF !
Taj CPU nije botlneck ni na sotck taktu za HD 6870CF.
i ne samo on nego i i5-750 nije BN na stocku za taj cf pa cak i CF 6950, ! no dobro je uvijek imat kloknut oko 4.0 radi stabilnijeg frame dropa, zato ekipa ih kloka oko tih vrijednosti :)
Ekipa ih clocka radi toga što može i radi toga što im je zanimljivo
. Koristi na 1080p gamingu od više g takta sa takvim odličnim procesorima imaš isto koliko i krokodil leti
. Odvrti 5 bencheva u igrama sa svojim procesorom na 3.0 Ghz i na recimo 4,0ghz ili 4.5Ghz pa ćeš vidjet razlike
.
znam to ali ti mene nepali sintetika , u igrama nema previse razlike u fpsima, tako da nema potrebe ocat bilo koji i5 proc ;)
znam to ali ti mene nepali sintetika , u igrama nema previse razlike u fpsima, tako da nema potrebe ocat bilo koji i5 proc ;)
Upravo tako
.
OC-anje se radi radi zabave i opsesije, ali po pitanju framerate-a nećeš dobiti NIŠTA!
http://www.bug.hr/forum/user/nodiggity/36358.aspx kaj sam krivo rekao i cemu TD o0 ?