4850 fatal fail

poruka: 36
|
čitano: 6.101
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
4850 fatal fail

niš stavio sam od frenda grafu i radi sve normalno , znaci moja je otišla što sam znao i bez toga , al bar sam siguran da maticnoj nije ništa   /:     nema smisla postat video , matična pišti dva put brzo i onda 8 puta za redom , što bi znacilo problem s grafičkom .

E sad sam se stvarno naslušo dovoljno toga koko sam hebo po upaljenom kompu , hvala svima na pomoci ,ne ljutim se na nikog al  nisam klinac i eto slucajno se dogodilo i što sad ... bar ce nekom drugom bit pouka da uci na tuđim greškama   ... , al ima li netko savjet koje komponente da ispitam , zašto ne dobiva dovoljno napona ( kondenzatori ?) , netko ko se razumije u arhitekturu  stavio sam slike par postova iznad  na što sumnjam da sam spojio kad mi je pala ta aluminijska plocica na grafu ,  tek na kraju cu ju palit na 200 rađije to nego prodat za nekih 100-200 novaca , lova za novu vec ceka sa strane , al mi je više kao neki izazov popravit ovu  , pa ako moze neko pomoc , bio bih zahvalan , ako ne , nek gospoda modovi budu slobodni zakljucat ovu temu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
4850 fatal fail

Mani se čorava posla,razočarat ćeš se u sebe. Nije vrijedna toga,ti se predobar za nju,samo je ona tvrdoglava.

091 518 1424
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
4850 fatal fail

ScarFace,jel ovaj post trebao završit u onoj temi "Kako zbarit curu"?{#}

Sorry za OT{#}

EDT: Mislio sam na ovu temu  http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/kako-ju-zbarim/135677.aspx?page=0&jumpto=2619874&sort=desc&view=flat

Old Insomniac
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2012 10:42 (fromcelltohell).
Moj PC  
7 0 hvala 1
16 godina
4850 fatal fail

@autor moze li video kako maticna pisti ako nije problem?

Nothing lasts forever
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
4850 fatal fail

dal bi pomogli novi kondenzatori , kako da ispitam karticu da provjerim koje su komponente otišle ?

Fake ,nisam ti sad u mogucnosti uploadat video  daj mi mail na pm , pa cu ti poslat video iako sam ti vec  napiso kakav zvuk ispušta maticna i što taj zvuk znaci ( greška na kartici 2 put bzzo beep , pa 8 puta za redom )

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2012 22:29 (Bubabug).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: 4850 fatal fail
Fake_Alert kaže...

@autor moze li video kako maticna pisti ako nije problem?

Fake_Alert kaže...

Jel moze video?

HVALA!!!

Nothing lasts forever
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice