460 GTX faila?

poruka: 9
|
čitano: 1.230
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
460 GTX faila?

Znaci jucer navecer, hocu igrat BF3 i sada mi prvo nece uci na server, dobro mislim si, probam jos par puta. Uđe u igru kad odjednom artefakti svuda i onda crash na desktop...

Probam Starcraft 2, uđe unutra, crne kocke se pojavljuju tu i tamo.

U nadi da nesto sa driverima nevalja stavim beta drivere, pa ih obrisem pa obicne ista stvar...

Formatiram PC firsko, stavim drivere i opet... probam malo lakse igre Victoria 2 tipa, crasha, BF3 opet isto, Anno 2070 isto, odem u steam probam DoW 2 Retribution... on iz nekog razloga radi?!

Predpostavljam da Vram ide u klinac.... ima neko mozda neke ideje kako se da grafa spasit? Iskreno nemam novaca za novu, a nemam ni zelju za novom jer je ovo taman perferktno za moj PC, jedino da cijeli PC promjenim bi se isplatilo imat neki 560 ili vise...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
460 GTX faila?

Garancija?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
15 godina
460 GTX faila?

probaj stavit druge drivere i odvrti 3dčmark i/ili recimo furmark da vidiš dal grafa puca pod opterečenjem...

nakon tog možeš ,ako imaš, nosit na garanciju ili probaj sa jačim fenom/ pečnicom...i ne zaboravi žlicu vegete :D

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: 460 GTX faila?
zoharbizo kaže...

Garancija?

Iskreno mislim da je prosla, kupljena u AMDu 31.8.2010... ali moram prokopat dokumente...

Nisam siguran jer 1 il 2 godine garancije dobila, jel zna iko mozda Gigabyte 460 GTX 1 GB koliko je imala kada smo vec tu dok ja idem trazit dokumentaciju...

17 godina
460 GTX faila?

gigabyte obično 24 mjeseca

koliki mi je da ga pola moran držat u živideru
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
460 GTX faila?

Odlicno 24 mjeseca je garancija, super!

Saljem u ponedeljak u ADM il di vec treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
460 GTX faila?

Da neotvaram novu temu, jel imao iko ovakav slucaj, jese sa garancije vratila ista 460 il su vam nudli 550 il cak 560ce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja mislim da bi trebao dobiti istu, a ako je više nemaju onda sigurno nećeš dobiti slabiju ! Obično daju jače modele(mom frendu krepala gtx470 pa je dobio gtx570). A 550 je slabija od 460 tako da ti nju vjerojatno neće nuditi.

15 godina
neaktivan
Master Z kaže...

Ja mislim da bi trebao dobiti istu, a ako je više nemaju onda sigurno nećeš dobiti slabiju ! Obično daju jače modele(mom frendu krepala gtx470 pa je dobio gtx570). A 550 je slabija od 460 tako da ti nju vjerojatno neće nuditi.

A koliko gledam na ADM stranici nemaju 460 a gledam po drugim trgovinama nisu bas svuda... nadam se da cu dobit 560 onda {#} Iako bi totalno bio zadovoljan sa 460

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice