3D nvidia cvike isplativost?

poruka: 7
|
čitano: 790
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
3D igranje ?

E ovako imam komp ( moj pc) i sad bi zelio npr europ truck simulator 2 sa cvikama igrat u 3D-u al ja nemam monitor 3d pa pitam sta trebam imat da bi mogao igrat u 3du i kako bi to izgledalo jer nisam upoznat sa time :S 

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 3D igranje ?
Damir1908 kaže...

E ovako imam komp ( moj pc) i sad bi zelio npr europ truck simulator 2 sa cvikama igrat u 3D-u al ja nemam monitor 3d pa pitam sta trebam imat da bi mogao igrat u 3du i kako bi to izgledalo jer nisam upoznat sa time :S

Ne isplati se. Taj 3D i nije tako fora kao što misliš. Treba ti nVidia grafička kartica, te 3D naočale i reciever, te monitor s 120 Hz refresh rate-om, ako se ne varam.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
Damir1908 kaže...

Ne isplati se. Taj 3D i nije tako fora kao što misliš. Treba ti nVidia grafička kartica, te 3D naočale i reciever, te monitor s 120 Hz refresh rate-om, ako se ne varam.

ne jer me zanima nesto sto mislim da je nemoguce a to je kad stavis cvike kad okrenses glavu ljevo-desno tako da se u kabini mice kad gledas retrovizore jer ovaj me mis ubi dok vozim xD... ne preostaje nista nego trii monitora uzet ? 

17 godina
Damir1908 kaže...
mind_challenge kaže...
Damir1908 kaže...

ne jer me zanima nesto sto mislim da je nemoguce a to je kad stavis cvike kad okrenses glavu ljevo-desno tako da se u kabini mice kad gledas retrovizore jer ovaj me mis ubi dok vozim xD... ne preostaje nista nego trii monitora uzet ?

Za to ti treba nešto poput TrackIR, a ne te 3D naočale.

13 godina
neaktivan

Di to ima kod nas za kupit i kolko dode?!?!?!? TO MORAM IMATTTT :DDDD

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: 3D nvidia cvike isplativost?
Damir1908 kaže...

Di to ima kod nas za kupit i kolko dode?!?!?!? TO MORAM IMATTTT :DDDD

Čini mi se da je netko tu u oglasniku prodavao, ako ne, pogledaj na drugim forumima i njuškalu.

13 godina
neaktivan

trazim, nema,oglas koji je neko bio stavio obrisan od strane buga kao i svi ostali..mozes li mi ti probat nac pls ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice