2600XT TV Out

poruka: 8
|
čitano: 1.772
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
2600XT TV Out

pozz

frend mi ima tu karticu i 17" CRT monitor - znaci 1024x768 rez na 85Hz. spojen je na TV preko TV Out. problem je sto ne moze napraviti clone ili extend vec samo zamijeniti monitore (da jedan radi, drugi ne). ima win 7 x86. promjenio vec par drivera i nista. probao ATT, ali nigdje ne nalazim opciju za rihtanje display-a. moze pomoc?!

Kupujem neispravan Logitech Rumblepad 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: 2600XT TV Out
Nista se tu nemoze.

Analogni izlazi su na jednom "kontroleru".
AMD Ax2 6400+ 3.5GHz | 4GB 800MHz | Gainward 8800GT 1024MB | 250GB HDD | ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless | Samsung 203B
17 godina
protjeran
2600XT TV Out

Ja imam 9550 i kad je bio spojen na TV normalo sam mogo extend napravit

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
pinkskin kaže...

9550 nije 2600XT

Volim jabuke :)
16 godina

imao sam ja 9600 pa spojen isto tako VGA na monitor i TV out pa na tv. moglo se radit kak si htel...

17 godina
protjeran
power_user kaže...
pinkskin kaže...

9550 nije 2600XT

Joj, ja samo preletio pa mi se učinilo da piše 9600, ali svjedno bi ti trebalo radit.

I don't need sex, T-com fucks me every day
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

pozz

frend mi ima tu karticu i 17" CRT monitor - znaci 1024x768 rez na 85Hz. spojen je na TV preko TV Out. problem je sto ne moze napraviti clone ili extend vec samo zamijeniti monitore (da jedan radi, drugi ne). ima win 7 x86. promjenio vec par drivera i nista. probao ATT, ali nigdje ne nalazim opciju za rihtanje display-a. moze pomoc?!

Probaj spojiti monitor na drugi izlaz. Problem je kod nekih kartica (vjerojatno i te tvoje) što kartica ima dva DAC-a, na jednom je jedan izlaz (DVI ili VGA, koji već imaš), a na drugom su zajedno drugi izlaz i TV-Out. Budući da ne mogu dva monitora raditi u isto vrijeme na jednom DAC-u imaš tu situaciju da može raditi jedan ili drugi.

16 godina
Mirko935 kaže...
Idealist kaže...

pozz

Probaj spojiti monitor na drugi izlaz. Problem je kod nekih kartica (vjerojatno i te tvoje) što kartica ima dva DAC-a, na jednom je jedan izlaz (DVI ili VGA, koji već imaš), a na drugom su zajedno drugi izlaz i TV-Out. Budući da ne mogu dva monitora raditi u isto vrijeme na jednom DAC-u imaš tu situaciju da može raditi jedan ili drugi.

Funkcionira! HVALA!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice