2 way CF

poruka: 14
|
čitano: 1.390
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
2 way CF

Upomoć... G1 sniper x88 v3 gigabyte,a6 6600k amd,2x msi r7 250 oc. Poanta,ploča i grafulje podržavaju 2 way cross.Međutim i jedna i druga grafulja prepoznate,rade,najnoviji driveri ali nema opcuje za paljenje/gašenje crossfire.U čemu je fazon? Svaka pomoć je dobro došla ako treba nešto uštimavat naknadno.

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
2 way CF

1. Zašto si uopće kupovao dvije takve slabe grafe?

2. Spojeno sve CF mostom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 way CF

2 way..preko ploče ide,nisam toliki entuzijasta da mi treba nešto jače.i to slabo će biti taman kad prokljuvim kako naterat pojavljivanje paljenja/gašenja crossfire-a u Katalistu.A toga nemam.

Schiljak
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 18:07 (Igor150).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
2 way CF

Ako ti te opcije nema znači da grafe ne rade u cf-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 way CF

Problem je što treba naknadno uštimavati u control panelu a neznam šta i još mimo klasičnih drivera još nešto bacit.Provjereno od strane proizvođača kako podržavaju cross,ali je problem što su izbacili iz drivera ati dotičnu postacku.

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
2 way CF

Imao sam 6870 cf i uredno sam imao postavku da uključim/isključim cf

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 way CF

U tom i jeste poanta,pojedinci imaju iati problem i sa nekim r9 grafuljama te sa nekin hd 7*** serijom.Kartice podržavaju cross ali nemaju dotičnu opciju u catalistu koja bih trebala stojati pod performansama.

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: 2 way CF
Igor150 kaže...

U tom i jeste poanta,pojedinci imaju iati problem i sa nekim r9 grafuljama te sa nekin hd 7*** serijom.Kartice podržavaju cross ali nemaju dotičnu opciju u catalistu koja bih trebala stojati pod performansama.

Šta kaže gpuz?

14 godina
neaktivan

Iskreno nisam ga ni stavio,ma vidim da je vram međusobno podjeljen.Ma ima neki štos u control panelu što se mora narihtat pa reinstal katalist, u mom slučaju je 64 bitna 7ca.Ajd bacit cu gpuz kad dođem kući.Ma kad se prvi put srećem s ovim.

Schiljak
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 20:19 (Igor150).
14 godina
neaktivan

sad vidim da mi je druga disable-ana,odnosno druga koja mi je u sporijem PCI utoru.e to me žulja.

Schiljak
14 godina
2 way CF

A gpuz?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 way CF

Ma skontam poantu problema.problem u bios-u i ploči.Ništa od ovoga sa dvije ovakve grafulje,nedopušta matična.Pojavi mi se opcija crossfire-a ali APU+1na grafulja.Ništa od cf dviju grafa bez takozvanog mosta i nekih ozbiljnijih grafa.tako da...jednaa ide mami,druga će ići na bubanj za jedno 8 mjeseci.Jednostavno ili sporiji pci ili brži pci-e.

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
2 way CF

Prodaj obje i uzmi jednu jaču.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
2 way CF

Ma jedna će poslužit narednih 7 mjrmeseci pa leti na bubanj.Druga ide mami u zamjenu umjesto hd 6450 low profilke sa pasivim.Ma uzet jednu r9ku i laku noć.crissfire radit s 2x nekon r9kom neisplati mi se na ovaj pric sa 4mb cache memorije.

Schiljak
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice