Zablokiran objektiv

poruka: 6
|
čitano: 6.181
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Zablokiran objektiv

Imam noviji Olympusov digitalac,i dok je bio izvučen objektiv pao je na zemlju i vjerojatno udario objektiv,i ne da se više pokrenuti objektiv.Kolega mi je imao isti problem,ali sa jeftinijim aparatom,pa je riskirao i ručno izvukao objektiv,i proradio je normalno!Znači da ne mora bit nužno neki veći kvar,nadam se!Ne bi mi bio problem ga poslati na servis negdje,ali da budem siguran da će mi reći istinu,i da neće mi dić lovu za nešto što ni neće napravit!A mogu mi reći šta god hoće kad se u to ne kužim.

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Zablokiran objektiv

ali da budem siguran da će mi reći istinu,i da neće mi dić lovu za nešto što ni neće napravit! -malo je takvih...

A mogu mi reći šta god hoće kad se u to ne kužim.-Mislim da češ ipak platiti

popravak nekom serviseru,a sad nadajmo se da ti neče zabiberiti cijenom... 

Zagorje u srcu
14 godina
neaktivan

Da,sad mi je žao što nisam išao za nekog servisera.

16 godina
Zablokiran objektiv

hehe, ev i meni se zablokirao objektiv danas, i ne može ni mrdnit više..:S inaće radi se o sony cyber-shot dsc s930 fotoaparatu, nezz dal da ga nosim na popravak da mi ne zabibere cjenu jer nezz dali je to uopće i neki veliki kvar, a i kad bi ga nosio popravit nemam gdje jer živim u malom mjestu.. :\

I See Offline People ! Mladim djevojkama podešavam CONFIG SYSe i pravim AUTOEXEC BATe ... :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Eto,kolega,jedino nam preostaje zajedno čekat da nam se netko smiluje i pomogne koliko može!

Inače moj je Olympus SP-565 UZ.Dosta je slikao i išao po cijeloj Hrvatskoj jer planinarim i baš mi fali,jebga!

14 godina
neaktivan
Zablokiran objektiv

U međuvremenu sam zvao Olympusov servis u Zagrebu i tip mi je odmah rekao da je jedini lijek da se promijeni objektiv,što košta ravno 1000 kuna!!! Naravno da mi nije palo na pamet plaćat za nešto što nije.I kako znam koliko muke treba da se stvarno zaradi 1000 kuna,strpljivo ga rastavim ipak nekako (znači da se može!!!). Ima oko 50 jako sitnih šarafića,nekoliko krupnih dijelova i potpuno ispravan objektiv!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice