Vraćanje video isječka

poruka: 14
|
čitano: 2.343
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Vraćanje video isječka

Forumasi, imam problem, "slucajno" sam izbrisao vazan video isječak sa fotica i sada trazim program koji bi mi omogucio vracanje tog isjecka, pa vas molim da mi navedete koji program i kako? Hvala unaprijed...

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Vraćanje video isječka

Sta zar nitko ne zna? ? ? A ja sam mislio da ima profica.....

S obzira na obzir, da tvoj obzir ne dolazi u obzir momu obziru, doci ce u obzir da je moj obzir bolji od tvog obzira...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Vraćanje video isječka
4ucker kaže...

profici ne snimaju video na fotic :)
17 godina
Vraćanje video isječka

Ja sam koristio O&O MediaRecovery.

Instaliraj ga na računalo i spoji fotoaparat na računalo. Potom pokreni program i slijedi upute.

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan

GetDataBack for FAT

ako imaš sd ili micro sd karticu, priključi fotoaparat na komp i vrati video s ovim programom

Bubamara na steroidima.
16 godina
Vraćanje video isječka

Hvala Klimama i Jurluku....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Hvala Klimama i Jurluku....

nema na čemu. ja sam sebi s tim alatom sebi vratio datoteke i s formatiranog usb-a
Bubamara na steroidima.
16 godina
Vraćanje video isječka

Meni nijedan ne radi, tj ne prikazuje fotic kao drive...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Brada kaže...
4ucker kaže...

profici ne snimaju video na fotic :)
profići rade redovite backupove, profićima se ne dešava da OPET obrišu fotke/filmiće s fotića, desilo im se to dovljno puta da su naučili svoju lekciju. Namigiva

kaj se tiče snimanja videa na fotić - sve više i više SLRova će imati opciju snimanja videa, nekako imam dojam da će se koristiti čak i fotići za snimanje videa u slučaju nedostatka adekvatne opreme...
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 13:09 (elkarrde).
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

imaš možda neki od onih iritantnih fotića koji se prijavljuju windowsima kao imaging device, umjesto kao mass storage? canon je na zlu glasu zbog toga.

kolko ja znam, jedina nada ti je card-reader i izvlačenje podataka s kartice direktno. ako si snimao na ugrađenu memoriju, imam dojam da se možeš pozdraviti s izgubljenim podacima.
ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
elkarrde kaže...
4ucker kaže...

imaš možda neki od onih iritantnih fotića koji se prijavljuju windowsima kao imaging device, umjesto kao mass storage? canon je na zlu glasu zbog toga.

kolko ja znam, jedina nada ti je card-reader i izvlačenje podataka s kartice direktno. ako si snimao na ugrađenu memoriju, imam dojam da se možeš pozdraviti s izgubljenim podacima.
 Imam microSD karticu, a imam Sony Cybershot DSCS7800 tako nesto, platio ga preko 1500 kn, a fotic prikazuje kao mass storage...
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...
 Imam microSD karticu, a fotic prikazuje kao mass storage...
probaj s karticom u card-readeru (posudi, ako nemaš), ne vidim drugo rješenje.
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

jel možda treba instalirat drivere za fotoaparat?
ili ubacit microsd u čitač memorijskih kartica stvar riješena
Bubamara na steroidima.
16 godina
Vraćanje video isječka

Ljudi, stvar je rijesena, Jurluk trebalo je nesto nasteliti malo i onaj tvoj prog. je proradio, ali sam sa card-readerom pokusao i uspjelo tako da obojici HVALA.......

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice