Sony DSC-S650, softwer?

poruka: 3
|
čitano: 4.979
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sony DSC-S650, softwer?

Zna li tko ili mi moze staviti link, gdje bih mogla skinuti softwer ili driver kojega sam greskom izbrisala iz kompa, pa sada ne mogu prebacivati slike a veoma mi je hitno!!!!! Pomoc!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Sony DSC-S650, softwer?
manyija kaže...

Zna li tko ili mi moze staviti link, gdje bih mogla skinuti softwer ili driver kojega sam greskom izbrisala iz kompa, pa sada ne mogu prebacivati slike a veoma mi je hitno!!!!! Pomoc!!!!!

Pokušaj sa instalacijom ovog programa...

http://esupport.sony.com/US/perl/swu-spec-eula.pl?mdl=DSCS650&upd_id=4598&os_group_id=13&ULA=YES

17 godina
neaktivan
Re: Sony DSC-S650, softwer?
manyija kaže...

Za čisto prebacivanje slika sa fotoaparata na računalo nije ti uopće potreban nikakav dodatni softver.

Uključi kabel u aparat a usb u računalo i upali ga. Računalo će ti prepoznati aparat kao removable drive i fino otvori folder i kopiraj slike gdje želiš.

World Championships: 7, GP started: 281, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,483
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice