Problem na SP590UZ

poruka: 7
|
čitano: 1.746
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Problem na SP590UZ

Kad stavim baterije u fotoaparat javlja se nekakav zvuk u njemu, kao da ga pokusava dignut ali ne moze...

fotoaparat je apsolutno mrtav, osim tog zvuka...

zvuk se ne javlja kod paljenja, vec kod samog zatvaranja poklopca za baterije, tj kada zatvorim kontakt...

ima tko kakvih iskustva s tim ?

potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Problem na SP590UZ
je li ti pao? Je li zvuk dolazi od zupcanika koji pokrecu objektiv?
Ako je pod garancijom,posalji ga u Recro i popravit ce ga ili ces dobiti novi.
17 godina
neaktivan
Problem na SP590UZ

kupljen je u 4 mjesecu 2009...

sumnjam da je 3 godine garancija, a sada trenutno ne mogu do racuna i garancije...

pa cuje se zupcanik ili nesto kao da koci, ili pokusava nesto napravit...

ali je problem da ja stavim na "gledanje slika" upalim, on stavi natpis olympus i to je to...

i stalno pokusava...

ako nista, moram ga dat na servis

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ako ne mozes pregledavati onda vjerovatno nije do objektiva. Servis i moli boga da je nesto benigno jerbo bi te moglo poprilicno kostati.
Cudno mi je da ne izbaci nikakvu poruku o kvaru tipa zoom erorr,the lid is open ili tako nesto
14 godina
neaktivan

imao sam par iskustava sa takvom pojavom na olympusu

-uvalio napunjene nimh baterije, kresnem na ON, on krene..i ostane mrtav...onak pomakne malo objektiv i skroz mrtav ništ nemoš, prebacim na OFF ništa..da bi skonto da su mi baterije iako nove, dugo stajale negdje u trgovini i da su skoro za ništa...rješeno je s novim baterijama..

-ako slučajno imaš poklopac objektiva i upališ aparat, on krene "izvlačit" objektiv i dođe do poklopca, zatim zaglavi i izbaci ti poruku i zvučni signal, off-on i riješeno..

-i jako jako puno problema sa XD karticama...znale su mi uštekat aparat, da sam moro čupat baterije van...

-jednom sam jednu bateriju okrenio suprotno..upalio i krčao je aparat slično kao tebi

-meni dan danas taj oly sp570uz šljaka, nije pokvaren al drastično me razočarao jel je počeo otkazivat svako malo...ili baterije ili memorijska (koja zaglavi kad sprema neku veću fotku)

samo krupno, ništa sitniš
17 godina
neaktivan
Problem na SP590UZ

meni se jednom desilo da mi cijeli zapis od jedno 40 slika uopce nije spremio...

ja sma slikao, i pregledao slike, ali kad sam dosao u hotel i isao prebacivat, uopce nisu postojale na kartici..

ali cu probat sa novim baterijama, ove su punjive i u upotrebi...

ako ne ide na servis...

dugo sam planirao kupit neki SLR ali ovo mi je sad onda trosak

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

evo ako sam dostojan reći onda je moja konstatacija da je ta serija olympusa super kad ih kupiš kad je sve novo...kasnije zna izdat u radu...naglasak moram stavit na kartice koje vrlo lako skuriš ako često formatiraš i slične stvari...

sretno sa aparatom i novim odabirom, ako budeš tražio dslr postaj temu, rado ću pripomoć imam iskustva u tome...

samo krupno, ništa sitniš
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice