Malo sam pretraživao i gledao... i sve mi se čini da je ovaj digitalac Olympus SP-590 UZ vrhunski za tu cijenu.
Htio bih čuti druga mišljenja i možda preporuke za bolji digitalac.
Da čujem iz iskustva dal je dobar ili ne prije nego ga kupim. :)
Malo sam pretraživao i gledao... i sve mi se čini da je ovaj digitalac Olympus SP-590 UZ vrhunski za tu cijenu.
Htio bih čuti druga mišljenja i možda preporuke za bolji digitalac.
Da čujem iz iskustva dal je dobar ili ne prije nego ga kupim. :)
Da, istina. Za relativno nisku cijenu dobiješ solidan SLR aparat.
Da, istina. Za relativno nisku cijenu dobiješ solidan SLR aparat.
To nije SLR aparat.. da pojednostavim, SLR su svi fotoaparati kojima se može mjenjati objektiv..
Drugo, taj fotoaparat je dosta dobar ali što ti točno želiš konkretnije? Automatiku ili da ti sam podešavaš?
Pa ne trebam ja SLR.
Samo želim jedan jako kvalitetan digitalac, jer doma imam HD kameru.. ali slike su ji za nikaj.... mislim jesu dobre ali vide se "krivi" pikseli.
A pošto su mi slike draže od videa, tražim dobar digitalc.
Automatsko podešavanje je dobro.... ali ručno je ponekad bolje.
Automatsko bi htio.
Sad sam gledao Sony DSC-H50.
Jer sam pokušavao nači fotić sličan Olympusovom ali da nema AA baterije... jer sa tim baterijama nemam preljepa iskustva...
I dao na usporedbu Sony i Olympus ovdje.
Sony je nešto osjetno slabiji, to se vidi i u cijeni ali me privlači posebno zbog Li-lon baterije.
Hmmm Ima ko kakav prijedlog?
Hmmm Ima ko kakav prijedlog?
obrati pažnju na pentax X70 i nikon P90.
obrati pažnju na pentax X70 i nikon P90.
Da dobri su samo šteta što ih kod sebe u trgovini nemogu nabaviti....
Nego Naišao sam na jedan novi primjerak od Sonya Nova verzija od DSC- H50... DSC-HX1.
Za tih 700kn više od Olimpusa je jako isplativ. :)
Mislim da cu taj sony uzet.. samo da još nekaj para skupim....
I dalje otvoreno za prijedloge i komentare. :)
Savjetujem ti SP-570UZ. Jednostavno ovaj ipak ima malo previše megapiksela na jako malom senzoru, a ovaj ipak ima 2 MP manje (isto puno, ali probavljivo)
Evo hvala svima na prijedlozima oni su me naveli da dobro sve pretražim i usporedim....
I na kraju sam kupio Sony DSC-HX1.
Jučer navečer sam ga doma donesel a dans bum se bacio na slikanje i otkrivanje što može.
Hvala svima i admin može lock.
Ajde, pa nabaci koju sliku ;)