Da sada bi trebao izaći E-5x0, pa će ovaj pojeftiniti.
Da sada bi trebao izaći E-5x0, pa će ovaj pojeftiniti.
Dodali par art filtera u e-420, nazvali ga e-450 i cijene ga kao e-520? To je prodavanje magle.
Sta bi onda uradili s e-520+filteri? Nazvali ga e-550 i plasirali u cjenovni rang sa e-620? Bilo koji informiraniji kupac ce to jednostavno zaobici.
Dodali par art filtera u e-420, nazvali ga e-450 i cijene ga kao e-520? To je prodavanje magle.
Sta bi onda uradili s e-520+filteri? Nazvali ga e-550 i plasirali u cjenovni rang sa e-620? Bilo koji informiraniji kupac ce to jednostavno zaobici.
Ja bi to i volio :) E-620 sa cijenom istom ili malo vecom (eto, nisam toliko bezobrazan :)) od e-520. Sjedam u auto i idem u Zg po svoj primjerak. :)
Al vidjecemo sta ce biti u narednom periodu.
D5000@3200 ISO=E620@800 ISO
Jos oly ima chroma noise, sto mi je puno ruznije :)
Dobar je ovaj d5000, samo je skup.
Nažalost tako je. E-3 se još uvijek najbolje nosi sa šumom (ali naravno da nije bolji od D300)
imam Olympus E-520 i dva objektiva, 14-42mm i 40-150mm. želio bih kupiti jedan objektiv za makro snimanja te još jedan teleobjektiv. da li je rješenje makro prsten za makro ili nije?Šta mi preporučujete?
Pozdrav
Offtopic si. Mogao si pitati to isto u temi o E-520. Tako ce se pored recenzije naci i preporuka i sve ce biti na jednom mjestu putnicima namjernicima :)))
Pitanje se odnosi na makro prsten i objektive. Savršeno je nebitno na kojem će se tjelu koristiti, (unutar 4/3 sustava, jel?).
Hehe, kada ovo nije tema za macro prstenje i objektive, ide u offtopic i riskira si kartona, kao i ti i ja trenutno
Ma necete dobiti karton, ali kad vec ima e-520, mogao je tamo postaviti pitanje, pa bi se ispod recenzije aparata nasla i rasprava o objektivima, preporuke, iskustva, tako da bi i neki citatelj koji dodje na BOL a ne zalazi na forum imao kompletniju sliku o tom proizvodu (aparatu) ukoliko ga doticni interesuje, jel? :)))
I mom mišljenju. Mislim da je Oly na dobrom putu (čekam review E-P1 zbog True Pic V procesora) i nadam se da uskoro stiže zamjena za E-3 jer E-30 ga već šiša
Oces i ti mijenjati onda? :)
Ne neću E-3 mjenjati tada. Evo malo po malo kupim neki objektiv (još su ostali u planu Sigma 50 f1.4, ZD 7-14 i macro prsten ili možda čak pravi macro objektiv više bi volio). Najvjerojatnije preskačem sljedeći E-X aparat :(