Znaci konacno bi izdvojia pare za decentni fotoaparat/HD kameru i prijatelj mi iz mađarske moze pribavit nikon coolpix d500 za 2000kn, kod nas je 2700, zanimaju me misljenja i smatrate li da ima sta bolje u tom cjenovnom rangu, gleda sam testove na netu , nije to baš usporedivo sa kvalitetom snimke/slike canona 550D ali kad obratimo pažnju na cijenu ne mogu to ni ocekivat, kasnije si eventualno mogu uzest punokrvni DLSR, do sad sam ima 7 godina staro sony-evo kompaktno smece pa cu sigurno bit zadovoljan ali svejedno me zanimaju misljenja.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bump,itko?
U svakom slucaju ce ti to biti veeliki pomak prema pravoj fotografiji...naravno..kako si i sam napisao , dok ne kupis DSLR...
Iako Coolpix D500 je po kvaliteti i iznad odredjenog dijela entry level DSLR aparata....
Ako stvarno mozes uzeti za te novce...uzmi .. neces pozaliti.
Uz njega naravno i neku brzu mem. karticu...:)))
U svakom slucaju ce ti to biti veeliki pomak prema pravoj fotografiji...naravno..kako si i sam napisao , dok ne kupis DSLR...
Iako Coolpix D500 je po kvaliteti i iznad odredjenog dijela entry level DSLR aparata....
Ako stvarno mozes uzeti za te novce...uzmi .. neces pozaliti.
Uz njega naravno i neku brzu mem. karticu...:)))
da,mislim da ipak nema smisla skupljat masu para za neki brutalni DSLR tipa 550D , ako je do sad sve što znam o dslr-ovima ono šta se može nač u tutorialu s foruma "how to dslr" od jednog forumaša, to sam par puta procita, znam da od ovog nikona ne mogu ocekivat ono sta bi dobia od postenog dslr-a ali za početak i više nego dobro, još ga samo moram pitat pošto iz mađarske mogu dobit canon 1100D, jer mi se čini kod nas kao best buy DSLR
550D i nije tako skup... uvijek bi izabrao prije njega..kad bi vec birao DSLR nego 1100D...iako je za dobru sliku vazniji dobar objektiv..pa ako kupis i taj 1100D...pokusaj kupiti samo tijelo..a zasebno bolji objektiv..jer onaj kit i nije bas nesto
Dobrih objektiva se nadje na oglasniku...ili kupi neki alternativni...ne mora biti Canon...Tamron i Sigma su sasvim dobri
550D i nije tako skup... uvijek bi izabrao prije njega..kad bi vec birao DSLR nego 1100D...iako je za dobru sliku vazniji dobar objektiv..pa ako kupis i taj 1100D...pokusaj kupiti samo tijelo..a zasebno bolji objektiv..jer onaj kit i nije bas nesto
Dobrih objektiva se nadje na oglasniku...ili kupi neki alternativni...ne mora biti Canon...Tamron i Sigma su sasvim dobri
1100D sa kitom je 3400, 550D je 5000, je to je poprilična razlika, a i to sta kazes, kad bi jos trazia objektiv, trebalo bi potrošit para, mislim da mi je ovaj nikon izvrstan i jednostavan za početak,morat cu razmislit još malo