Nikon coolpix d500?

poruka: 6
|
čitano: 1.614
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Nikon coolpix d500?

Znaci konacno bi izdvojia pare za decentni fotoaparat/HD kameru i prijatelj mi iz mađarske moze pribavit nikon coolpix d500 za 2000kn, kod nas je 2700, zanimaju me misljenja i smatrate li da ima sta bolje u tom cjenovnom rangu, gleda sam testove na netu , nije to baš usporedivo sa kvalitetom snimke/slike canona 550D ali kad obratimo pažnju na cijenu ne mogu to ni ocekivat, kasnije si eventualno mogu uzest punokrvni DLSR, do sad sam ima 7 godina staro sony-evo kompaktno smece pa cu sigurno bit zadovoljan ali svejedno me zanimaju misljenja.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nikon coolpix d500?

bump,itko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Nikon coolpix d500?

U svakom slucaju ce ti to biti veeliki pomak prema pravoj fotografiji...naravno..kako si i sam napisao , dok ne kupis DSLR...

Iako Coolpix D500 je po kvaliteti i iznad odredjenog dijela entry level DSLR aparata....

Ako stvarno mozes uzeti za te novce...uzmi .. neces pozaliti.

Uz njega naravno i neku brzu mem. karticu...:)))

resistance is futile
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Re: Nikon coolpix d500?
unimatrix001 kaže...

U svakom slucaju ce ti to biti veeliki pomak prema pravoj fotografiji...naravno..kako si i sam napisao , dok ne kupis DSLR...

Iako Coolpix D500 je po kvaliteti i iznad odredjenog dijela entry level DSLR aparata....

Ako stvarno mozes uzeti za te novce...uzmi .. neces pozaliti.

Uz njega naravno i neku brzu mem. karticu...:)))

da,mislim da ipak nema smisla skupljat masu para za neki brutalni DSLR tipa 550D , ako je do sad sve što znam o dslr-ovima ono šta se može nač u tutorialu s foruma "how to dslr" od jednog forumaša, to sam par puta procita, znam da od ovog nikona ne mogu ocekivat ono sta bi dobia od postenog dslr-a ali za početak i više nego dobro, još ga samo moram pitat pošto iz mađarske mogu dobit canon 1100D, jer mi se čini kod nas kao best buy DSLR

17 godina
odjavljen
Nikon coolpix d500?

550D i nije tako skup... uvijek bi izabrao prije njega..kad bi vec birao DSLR nego 1100D...iako je za dobru sliku vazniji dobar objektiv..pa ako kupis i taj 1100D...pokusaj kupiti samo tijelo..a zasebno bolji objektiv..jer onaj kit i nije bas nesto 

Dobrih objektiva se nadje na oglasniku...ili kupi neki alternativni...ne mora biti Canon...Tamron i Sigma su sasvim dobri 

resistance is futile
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2012 12:55 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Nikon coolpix d500?
unimatrix001 kaže...

550D i nije tako skup... uvijek bi izabrao prije njega..kad bi vec birao DSLR nego 1100D...iako je za dobru sliku vazniji dobar objektiv..pa ako kupis i taj 1100D...pokusaj kupiti samo tijelo..a zasebno bolji objektiv..jer onaj kit i nije bas nesto 

Dobrih objektiva se nadje na oglasniku...ili kupi neki alternativni...ne mora biti Canon...Tamron i Sigma su sasvim dobri 

1100D sa kitom je 3400, 550D je 5000, je to je poprilična razlika, a i to sta kazes, kad bi jos trazia objektiv, trebalo bi potrošit para, mislim da mi je ovaj nikon izvrstan i jednostavan za početak,morat cu razmislit još malo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice