Kodak md30 problemi

poruka: 3
|
čitano: 5.475
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kodak md30 problemi

Pozdrav,zanima me  dali netko zna kako se rješavaju i  dali imaju  i drugi probleme sa digitalnim  fotaparatom  kodak easyshare md 30.... jer ispada da sa tim  fotičem  uopče nije lako   djelit slike...

naime radi se o sljedecem...

uz dotični aparat se dobije usb kabel  bi se snjim trebalo  prebacivat fotke,no  to je moguce samo jednom....jer  kada se pokusaju slike ponovno prebacit te iste  aparat na kompjuteru odradi cijelu radnju poveze se i sve ali  nasnimi 0 slika i 0 videa!! samo svjeze fotografije koje jos nisu vidile  kompjutera  bivaju snimljene na njega! zašto??

Zatim  kodak nudi  opcije da se skinu sa neta neki programi tzv.galerije ali na njima se dešava ista stvar!!

bio sam u  ovlaštenom servisu  i tamo mi tvrde da je to takav aparat i da je  problem u softveru!

kazu da je rjesenje  sd reader kartica,ali mi je to  sasvim  glupo rjesenje,zbog cinjenice da  je jednom moguce presnimit slike a poslje ako  bude potrebno ne...

..

sve u svemu problemi  i sami problemi...ima  li tko  objašnjenje sto se desava?hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kodak md30 problemi

počet ću od ovoga:

nije mi jasno zašto ti je glupo rješenje čitać kartica???? to je naprotiv odlična investicija i super stvar...

problem je u software-u kodaka, easy share..

mnogo ljudi ima problema s time, i baš sam se dobro začitao na netu, postoji par određenih rješenja:

1. kaže kad instaliraš software koji si dobio (instaliraš ga na komp) nemožeš vidjeti priključeni aparat kao (storage) odnosno kao medij, nego se mora ić u device manager da se to rješi

2. čak i kada namjestiš sve da vidiš uređaj, moraš ić klik na sliku save as, pa odaberi folder i tako non stop, i da spominju se opet oni problemi ako odspojiš pa spojiš fotić, da neće ići transfer..

najbolje je uzeti čitać kartica i nećeš imati problema....

ubaci karticu, prebaci slike, obvezno COPY nikako CUT, kopiraj sa kartice slike koje želiš i zaljepi negdje u folder, jer ako na kompu brišeš podatke sa kartice, kada tu istu vratiš u aparat može ti stvarat probleme, bacat erore aparat, da nevalja kartica, pa ćeš formatirat, može se cijela stvar "zaklat", drugim riječima na kompu samo kopiraš sa kartice, a kad karticu vratiš u aparat onda tamo brišeš, formatiraš i ostalo (u postavkama aparata)

ako ti se baš neda kupovat čitać kartica, reci, pa ću ti iskopirat sve sa neta, kakav je postupak i što su ljudi poduzeli

pozz nadam se da sam malčice pomogao

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
Re: Kodak md30 problemi

Odlično  puno ti hvala ovo je bilo više nego brz odgovor!! neizmjerno ti hvala...{#}

može daj mi iskopiraj jer  ja kad sam tražio a vjeruj mi trazio sam nisam  pronasao nikaj,vjerovatno neznam na pravim mjestima trazit..{#}

a kaj se tiče   citaca kartice.....dosada mi nije trebao,naravno da  cu ga kupit ako cu morat..no glupo mi je  kupovat  reader  jer  kosta kakvih 50 -setak kn i to je pitanje na kakav cu naletit po toj cjeni......sad sam pozalio sto sam uzeo kodak....trebao sam   ubost sonija,samsunga,canona za 100kn skupljeg al bi bio miran a ovako  sam   problemi i to  nevjerovatno glupi problemi!!

jedino je dobro sto  fotic  drzi dobro bateriju ajd  to mu se mora priznat...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice