fuji finepix s1500 ili sony dsc-h10?

poruka: 6
|
čitano: 7.255
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
jeftini ultra zoom?

Ovako: Vlasnik sam neispravnog kompakta fuji finepix f30 (žena ga smrdala :( ), uskoro bi trebali postati roditelji, a trebat ce i za ostale prilike nam fotic (more itd.)

Taj fuji sto sam ga koristio je bio PRVA LIGA! Uglavnom to sam isto tako trazio i proucavao dok nisam slucajno naletio na njega u Mediamarku u Pechu, nije mi jasno zasto je Fuji tako slabo zastupljen u Hrvatskoj.

Uglavnom nisam neki strucnjak za digitalce, ali znam ove u kompaktnoj klasi jer mi je i supruga koristila u poslu sony, olympus i canon, al svi su bili NULA u usporedbi sa f30.

I sad bi malo ove jeftine ultra zoom dig.

Sta vi mislite o o Fuji s1500 (1500kn) i sony dsc-h10(1600kn), e znam jos za kodak z8612 (1050kn)

E da sad mi je jos malo upao u oko i FUJI FINEPIX F200 (mada nije ultra zoom), samo ne znam koliko dodje kod nas. JEL ZNA NETKO?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: jeftini ultra zoom?

Imao sam priliku koristiti f30 i po meni radi se o jednom od najboljih kompakta koje sam imao prilike probati, brz, jako mali shutter lag, Super CCD senzor me naprosto oduševio... Nisam siguran koliko vam je potreban veliki raspon ultra zoom-ova ali u slučaju da nije ja bi išao na nekog od njegovih nasljednika(f40, f50...) koji su po nekim parametrima( high ISO performanse) malo lošiji. F200EXR je posljednji u nizu nasljednika i izgleda kao odličan fotoaparat i pravi nasljednik f30 i f31fd-a.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.6.2009 23:15 (isthvan).
16 godina
neaktivan

ma taj f30 mi je stvarno bio dobar, cudim se da ljudi ne kupuju vise fuji-jeve kompakte.

Uglavnom koliko sam skuzio fuji ima dobre kompakte, a i entery ultra zoom modele.

Al mene zanima sada komentari na fuji s1500 i sony dsch10 (ili neki slican jeftini ultra zoom)

Zasto,  e zato jer ultra zoom bi me kostao do 1600kn, a kad bi kompakt onda bi neki bolji kao fuji finepix f200, al vjerujem da je paprena cijena, sigurno preko 2500kn.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uglavnom da se pohvalim
Postao sam vlasnik dslr Sony-a a200 kit 15-70mm
Star 11mjeseci, garancija jos godinu dana, ni jedna ogrebotina, ispucano 2000 snimaka.
Kupljen za 2000kn

Moze lock teme

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: fuji finepix s1500 ili sony dsc-h10?
sweex1978 kaže...

Uglavnom da se pohvalim
Postao sam vlasnik dslr Sony-a a200 kit 15-70mm
Star 11mjeseci, garancija jos godinu dana, ni jedna ogrebotina, ispucano 2000 snimaka.
Kupljen za 2000kn

Moze lock teme

18-70 je objekttiv, ne 15-70. ;)

u svakom slučaju - čestitam!

ea mel tation dignissim theophrastus. inani aperiam inciderint an pri. ut ius nulla quodsi corpora. aliquid vocibus.
16 godina
neaktivan
RE: jeftini ultra zoom?

ako trebas f 200 novi zapakirani 50% ispod cijene javi se na 99igor@gmail.com

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice