Fotic oko 1000kn

poruka: 9
|
čitano: 3.012
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Fotic oko 1000kn

danas sam prosao po gradu i nasao par kandidata :

SONY DSC-W510 1099kn

OLYMPUS VR-310 1150kn

PENTAX rz 10 1200kn

PENTAX S1  nezz cijenu nisam vidio mislim da je oko 900kn

NICON B100 1000kn

eto to mi se svidjelo ali ako imate neki drugi model u glavi slobodno recite pa ako ga bude bilo u trgovoni vidjet cemo sta dalje :D

0 0 hvala 0
16 godina
Fotic oko 1000kn

pa zar niko nema neku preporuku? sta je bolje vamo tamo :S

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Fotic oko 1000kn

ovakvih pitanja ima non stop, kao prvo teško da je itko isprobao sve aparate te im poznaje mane i nedostatke, pa da bi konkretno mogao reći, također nitko ti neće kopirat neku recenziju...eventualno napiši koji ti je zapao za oko...šta te ponajviše zanima kod aparata, što očekuješ (npr toliko mpx-a, hd video treba ili netreba imat, dizajn, veličina, itd) pa onda možemo konkretnije

samo krupno, ništa sitniš
16 godina
Fotic oko 1000kn

nisam neki profesional zato mi ne treba nesto super... ciljam na neku srednju klasu... sa njim bih i snimo i sliko... volio bih mozda da ima brzi ''okidac'' jer na canonu (6 g star xD ) kojeg sam imao uvijek je bio razmak izmedu 2 slike oko 2-3sec sto me uzasno zivciralo a isto tako mi je zdero baterije kao lud... to bih volio sada izbjeci jer necu nosit sa sobom 50 baterije ili puniti fotic svakih 15min...  ne zelim nista profi ali isto tako ne zelim neko smece... neka srednja klasa... ako nemate nista za preporucit onda mi barem savjetujte koju marku da gledam ( koja je najisplativija itd )

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Uzmi Olympus FE3010 ja ga koristim super slika samo malo loše snima ako oćeš kvalitetnu sliku 12 MP zaovljava moje potrebe{#}

kalko1212
16 godina
Fotic oko 1000kn

3x opticki zoom ? :S

rekli su mi da je opticki zoom najvazniji kod fotoaparata :S

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

AKo ćeš na daljinu slikat onda je ali ovako ako slikaš naprimjer proslave, auto show onda ne ovo je dobar fotić koji sam ti rekao je za tu namjenu.

kalko1212
14 godina
neaktivan

od navedenih ja bi išao osobno na OLYMPUS VR-310...a ako te baš zanima nešto više...za koju stoju više uzmeš si ovo :

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.fc1679cde4bf41d68d681ecb9bca6af0.digitalni-fotoaparat-fuji-finepix-s2950-14-mp-18-x-zoom-akcija.aspx

i imaš znatno moćniji, ozbiljniji aparat..bez sumnje...mana je jedino što je glomazniji od onih koje si naveo...da skratim poantu, nemoj ulagat 1000kn za aparat, a tu stvarno ni nemoš dobit ništ pošteno to je najniža klasa...za koju stoju dobivaš već bolji aparat koji ima potencijala...i pametnije si uložio novce...šta ti misliš o tome..ako ti neodgovara tako šta probat ćemo naći nešto drugo

samo krupno, ništa sitniš
16 godina
Fotic oko 1000kn

evo  kupio sam fotic, to jest kupila ga sestra xD Fujifilm Finepix JZ500 ... sta mislite o njemu?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice