DMC-FZ100 Lumix

poruka: 6
|
čitano: 1.553
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
DMC-FZ100 Lumix

Kupio sam aparat u naslovu, sad me zanima koju SD karticu da uzmem i koliko memorije, našao sam da mu treba kartica kase 6 ili veća to je vjerovatno od Panasonica, koja je to brzina čitanja/pisanja neznam...

Ove Panasonicove su dosta skupe pa neku zamjenu molim.

Šta mi vi preporučujete? Hvala!

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: DMC-FZ100 Lumix
17 godina
neaktivan
DMC-FZ100 Lumix

Ovaj ne vidim zašto bi se mislio oko kartice, zanemari brzine čitanja/pisanja, svejedno ti je, prebacio slike za minutu ili minutu i 3sek.

Pogledaj samo koju želiš veličinu. Ako ti je slika 5MB, onda 4GB ti je dovoljno za gotovo 800 slika. Mislim da ti je to dovoljno.

p.s. šta ima u Ljubuškom električnom? Ako primate informatičara s iskustvom, zovi! Najbolja firma na terenu!{#}

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Dobro to, a ima li veze kod HD snimanja brzina kartice, nisu bez veze naveli klasu 6 ili veću?

Neznam, slabo sam u Ljubuškom, a uvijek treba pametni ljudi {#}

E8500, EP45-DS3, HD4870 GS, DDR 4GB, Corsair TX650, WD 640GB, T220, TERRATEC Cinergy 2400i DT Dual DVB-T tuner
17 godina
neaktivan
sportline kaže...

Dobro to, a ima li veze kod HD snimanja brzina kartice, nisu bez veze naveli klasu 6 ili veću?

Neznam, slabo sam u Ljubuškom, a uvijek treba pametni ljudi {#}

Class 2 : H.264 video recording, MPEG-4, MPEG-2 video recording
Class 4: MEPG-2 (HDTV) video recording, digital still camera (DSC) consecutive photo shooting
Class 6: Mega-pixel DSC consecutive photo shooting, professional video camera
Class 10: Full HD video recording, HD still picture consecutive shooting

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan

U MagazinRS nemaju na lageru ni jednu, a treba mi danas, di još u Zagrebu mogu da pogledam?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice