cudi me sto nieko nije spomenio "komsiju" Valentino Kanzyani :)
a za one koji kazu da je techno shit (ko moja mater su od 50+ godina) nek se poklope usima ,ne mozes tehno "preslusat" tj skocit na ~2min seta i slushat 1 min i reci shit je ...vec moras od pocetka do kraja svaki bit da skontas jer techno kao i svaki drugi zarn ima "uvod,razradu,zakljuca"
NE slusaj folk ,umri prirodnom smrcu!!!
Say NO to pop culture!!!
logn live electro music :)
peace
EDIT: ako hoces nesto sveze "nabavi" Zoo Brazil - No Place Like Home ,ima dobrih pesama :)

a video spotove da ne spominjem uvijek je neka utrka pa onda on s uvijek istim mikrofonom u ruci!
poslušaj si nekaj od Headhunterz-a
skinite si novi Above & Beyond album(Sirens of the sea)
prejako

...

Mislim da tu komercijalna muzika radi zbrku tak da nema potrebe da na forumu jedni druge uvjeravamo sto jest, a sto nije techno, sto jest, a sto nije trance.
Granice i razlike izmedju zanrova su nekad jako male (mijesa se sve i svasta). Kad slusam radio stanice, neki voditelji to sve nazivaju club glazbom (elektronskom), s tim da je house najrasprostranjeniji oblik club glazbe (uz techno, trance...).
Mislim da tema ode u potpuno krivom smjeru...kao i uvijek...ne bi se trebali prepucavati i diskutirati što je techno a što ne. Dajte radije uploadajte štogod od svojih silnih kolekcija na rapidshare i podjelite neke dobre mixeve s nama ostalima...pa da i mi obogatimo svoje zbirke...samo nemojte MTV komercijalu a sve drugo bit će ok...
Najbolji site za setove itd..
Nema samo techna... pravog techna zapravo i nema više, al zato DJ-i kao što su James Zabiela, Desyn Masiello, Moby kad se potrudi :) , Adam Beyer, Eric Prydz itd... uglavnom, site je odličan i jako puno dobrog materijala ima.
Također i Hybrid preporučujem. Ekipu koju ću ovaj vikend imat priliku gledat.
Prozujao sam kroz pa mozda cak i stotinjak foruma vezanim za elektronsku glazbu i ovaj >>> http://www.gszforum.pl/ <<< je definitivno najjaci.... neke teme imaju i po 15k postova...
Koji god novi Ep,cd il single izajde zavrsi na tom forumu i u 90% bitrate je 320...
Setova isto ko dreka ima....
caka je samo jedna.... moras biti regan da bi vidio linkove... (besplatna registracija)
a forum je poljski... :D
No uz malo truda sve se najde... ;)
bump
Ima ko nekakvih pisama za preporuku, novih
oho vidim da već 2 mjeseca niko nije ništa govorio pa ajmo je ppkušat ponovno malo pokrenut.................
inaće ja slušam techno i rep pa mene sad malo zanima techno ali nove verzije ali da bude bass žestok i da se bar nešto i pijeva, znam za benny benassy,broklyn-a dj, tiesto, i tak par još njih ali zanima me nekaj drugo .................ali da su nove i dobre i da se bar malo pijeva i da ima dobar bass..............
i da kažem onima koji imaju protiv techna nek se nejavlja .......jer se za njih ova tema nevaži i nemojte se mješat tamo di vam nije mjesto..............i to su sigurno oni koju slušaju cajke.............i oni koji slušaju metal.............
i dajte mi neke naslove............
hvala unaprijed..............
oho vidim da već 2 mjeseca niko nije ništa govorio pa ajmo je ppkušat ponovno malo pokrenut.................
inaće ja slušam techno i rep pa mene sad malo zanima techno ali nove verzije ali da bude bass žestok i da se bar nešto i pijeva, znam za benny benassy,broklyn-a dj, tiesto, i tak par još njih ali zanima me nekaj drugo .................ali da su nove i dobre i da se bar malo pijeva i da ima dobar bass..............
i da kažem onima koji imaju protiv techna nek se nejavlja .......jer se za njih ova tema nevaži i nemojte se mješat tamo di vam nije mjesto..............i to su sigurno oni koju slušaju cajke.............i oni koji slušaju metal.............
i dajte mi neke naslove............
hvala unaprijed..............
idi na temu elektronska glazba ako te zanima tiesto,benny i sl. tamo se cesce raspravlja a i ti si promasio temu jer izvodjaci koje si naveo nemaju veze sa ovom temom ali itekako imaju sa onom sto sam ti prvo spomenio. 
nesto starije
i nesto novo od varele,ponovo se vraca svom dobrom starom technu.