Techno

poruka: 92
|
čitano: 26.469
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
Techno

Evo skini si ovaj set i poslušaj, unutra je hrpa malo starijih, ali legendarnih techno hitova...

http://rapidshare.com/files/122593243/bestOF_techno_mix.mp3.html

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com | Blog - ivanwp.wordpress.com
18 godina
Techno

Ma DJ DEAN rules u svim izdanjima...dj networx,tunnel trance force,tunnel goes ibiza,...

P4 HT 2,8 @ 3,2 1GB RAM 6600GT 128MB 500/900 @ 564/1164 Maxtor 160GB ATA
18 godina
neaktivan
RE: Techno
HalF-DeaD kaže...

Vidim da ljudi mijesaju techno i ostale zanrove poput trancea i housea. Pogledajte ovaj link da skuzite razliku: http://techno.org/electronic-music-guide/

Paul van Dyke je trance vecinom. Slicni DJi su Tiesto, Armin van Buuren, Sander van Doorn, ATB, Paul Oakenfold, Above & Beyond, DJ Quicksilver, Darude...

Vi koji serete po ovakvoj glazbi i kazete da nemaju rijeci, u tome je i char. Hocete rec da su rijeci u cajkama ("Napravi mi sina pod svjetlima kasina") - cast izuzecima -  bolje od tisine? Hocete rec da je psovanje iz rapa (nije cijeli rap) bolje od tisine? Hocete rec da su rijeci tipa "Ajmo se nadrogirat i napit jeaaaaaaa" bolje od tisine? Sami sebe zavaravate i mozete slobodno stisnuti tipku "back" u vasem browseru - jednostavnije od pisanja gluposti.

Btw:

<3

potpuno se slazem...
18 godina
HalF-DeaD kaže...

Paul van Dyke je trance vecinom. Slicni DJi su Tiesto, Armin van Buuren, Sander van Doorn, ATB, Paul Oakenfold, Above & Beyond, DJ Quicksilver, Darude...

Btw:

<3

Heeeej braco, nemoj mi Oakenfolda stavljati u isti koš s Quicksilverom i Darudom, a bogami ni s van Dykom. Oakenfold je miljama kvalitetniji, a i bogohuljenje je prozvati ga trance DJ-om, jer lik miješa sve i svašta, i to na najbolji mogući način.
18 godina
protjeran
Originalni_manic kaže...
HalF-DeaD kaže...

Btw:

<3

Heeeej braco, nemoj mi Oakenfolda stavljati u isti koš s Quicksilverom i Darudom, a bogami ni s van Dykom. Oakenfold je miljama kvalitetniji, a i bogohuljenje je prozvati ga trance DJ-om, jer lik miješa sve i svašta, i to na najbolji mogući način.
 Tako je @Originalni_manic, potpuno se slazem s tobom, @Half-DeaD pripazi malo s svrstavanje, Oakenfold-a,
Zlo i Naopako
18 godina
neaktivan
ukucajte si ovo u youtube ovo je dobro.
talk-thin white duke mix
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
HalF-DeaD kaže...

Vidim da ljudi mijesaju techno i ostale zanrove poput trancea i housea. Pogledajte ovaj link da skuzite razliku: http://techno.org/electronic-music-guide/

Vi koji serete po ovakvoj glazbi i kazete da nemaju rijeci, u tome je i char. Hocete rec da su rijeci u cajkama ("Napravi mi sina pod svjetlima kasina") - cast izuzecima -  bolje od tisine? Hocete rec da je psovanje iz rapa (nije cijeli rap) bolje od tisine? Hocete rec da su rijeci tipa "Ajmo se nadrogirat i napit jeaaaaaaa" bolje od tisine? Sami sebe zavaravate i mozete slobodno stisnuti tipku "back" u vasem browseru - jednostavnije od pisanja gluposti.

Btw:

<3

Potpisujem!!
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 15:36 (mali.ivica87).
18 godina
unknown kaže...
ukucajte si ovo u youtube ovo je dobro.
talk-thin white duke mix
 .... pogledaj si na youtubeu za kojeg DJ-a (od ovih kaj ti je ekipa napisala) da malo vidiš i čuješ kaj oni točno rade
imaš na internetu o tome koliko hočeš,samo trebaš tražit Osmijeh
Moj laptop:HP Compaq 6715b, procesor Sempron 3600+(dosta se grije,jel to uobičajno???)
18 godina
ambivalent kaže...

Evo skini si ovaj set i poslušaj, unutra je hrpa malo starijih, ali legendarnih techno hitova...

http://rapidshare.com/files/122593243/bestOF_techno_mix.mp3.html

našao sam vremena i poslušao ovaj set...odličan je Osmijeh
usput: to je pravi techno
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.6.2008 16:02 (mali.ivica87).
18 godina
neaktivan
mali.ivica87 kaže...
  našao sam vremena i poslušao ovaj set...odličan je Osmijeh
  Snimao sam to na traktoru3 prije nekih godinu/dvije...
18 godina
neaktivan

Skinuo sam ga i preslušao, odlično obavljeno Namigiva

18 godina
neaktivan
Techno

Benny Benassi je najbolji i ima dobre spotove

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 14:26 (vedrann).
18 godina
neaktivan
Techno

Benny Benassi ne vrti techno već mtv-komercijalu.

18 godina
moderator
Techno

Evo jedan jako mali dio moje kolekcije na slici u prilogu Osmijeh

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
18 godina

Skini:

Juno Rector
Hallucinogen
Logic Bomb
Hux Flux

Shpongle

...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 14:58 (dado).
18 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Evo jedan jako mali dio moje kolekcije na slici u prilogu Osmijeh

Hehe, ja doma imam kolekciju od preko 500 setova (freak:)

btw, hawtin rulz ;) 
18 godina
moderator
ambivalent kaže...

Hehe, ja doma imam kolekciju od preko 500 setova (freak:)

btw, hawtin rulz ;) 
 Hehe ovo je comp na poslu LOL
Kod kuce ima jos Cox, Dave Clarke, Hawtin, Billy Nasty...
Najvise mi leze Cox, Umek i Clarke.
Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
18 godina
Techno

Ja krenem od početka, od čovjeka koji je izmislio pojam techno <<>> Juan Atkins

i ta ekipa iz Detroita

Kevin Saunderson

Derrick May

Jeff Mills kao posebna stavka

Mike Banks i Underground Resistance

Cybortron

Aux 88/Keith Tucker/ DJ K-1

Detroit Techno Militia

Ectomorph

Arpanet

Scan 7

Drexciya

Dopplereffekt

od europejaca

Scan X (mislim i prva techno stvar > kao techno > koja mi se svidjela

već je prošlo 13 godina :s)

Sven Vath

u zadnje vrijeme Pan Pot

Onur Ozer

i tako

nisam nešto ljubitelj suhog zvuka kakak prakticira Liebing i ekipa

volim laganiji i ambijentalniji minimal ili Detroit electro...

(sad provokacija - inače više slušam drum and bass i glitch :lol:)

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 19:49 (rashomon).
18 godina
Techno

Znam te priče. Techno i Detroid, odgovor na house muziku, samo tvrđeg zvuka. Zbog velike količine industrijalaca u gradu, auto industrija.

hcsc
18 godina

Ima dokumentarni film koji govori o tome

High Tech Soul

Kaže se da je Detroit arhitektonska - građevinska - planska - kakva već sve ne - greška

Grad koji je kao industrijsko mjesto bio predviđen i građen da u njemu živi 4 000 000 ljudi, a živi 1 000 000

Tako da atmosferom grada dominiraju velike i napuštene betonske konstrukcije...

Preporučujem film! Nije loš...

18 godina
Techno

molim link ili... što već ako imaš...

hcsc
18 godina

Trailer

ima ga na torrentima...

Inače, uvijek moram spomenuti Crobot Crew, domaći zvuk...

Tople preporuke ljudi...Xed rules...

18 godina
neaktivan
e ljudi kad dolazi junior jack ponovno u RH?
Viva la vida
18 godina
neaktivan
Techno

pa gle ovak(moje misljenje)

ja ti nisam siguran za zanr bas al su jako dobre

gledaj na youtube:::::

dj toxic---its killing me

dj toxic---secret melody

dalje imas dj aligator( od njega protect your ears,yallah yallah (to ti  je on u kompi s arrashom

cascada(ovo ti je dance al je odlicna grupa il kaj vec jesu)----neverending dream--al obavezno skini sve njihove albume

scooter(vele da je to rave-isto sve njihove albume

gledaj na you tube i:::::

dht-listen to your hart(ima svise verzija---slow ihard)

ovo su ti samo primjeri od tih izvođaca pa ak ti se svidi skini sve al cascadu i scootera mozes odmah skinut(moja preporuka)

jednom kad te techno uzme ne pustaCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCoolCool

Psssssst Zecovi spavaju 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
18 godina
Techno

Obozavam Prodigy, bilo je preludo na jarunu.

Edit:

Dodo bi jos Aphex Twin, predobre su neke stvari.

Brutala...

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz HD3850 512 MB OC 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.6.2008 20:23 (Psiho246).
18 godina
neaktivan
ljudi vidim da ste zanemarili moje pitanje pa ponavljam

Viva la vida
18 godina
neaktivan
unknown kaže...
ljudi vidim da ste zanemarili moje pitanje pa ponavljam

pogledaj na njegov site

techno sam po sebi je genre elektronske muzike a ne naziv za elektronsku muziku kad smo već kod toga
nemožete reć da trance spada pod techno jel to nije istina(ko da kažete da punk spada pod rock :S)

vidim da je većina ovdje za trance i house,ali jel netko od vas ikada poslušao harderstylez(hardcore,hardstyle)?
18 godina
neaktivan
ambivalent kaže...

Benny Benassi ne vrti techno već mtv-komercijalu.

Istina, mada mi Benassi odgovara, nije on tako loš...puno je gorih od njega koji se nazivaju DJ-ovim a vrte teški trash.

Slažem se i potpisujem i gore navedene tvrdnje koje se tiču napada na techno glazbu. Ja inače volim jako širok spektar različitih tipova glazbe - pri samom vrhu su mi techno, jazz i blues (koja kombinacija) - ali i narodna. Mrzim kad ljudi napadaju određene tipove glazbe (i ne samo glazbe) - stvar je osobnog ukusa i zato kad vidim da neki idiot piše: "techno je sranje" ili "ako slušaš narodnu nisi normalan" onda moram reagirati (kao npr. svojim potpisom). AKO TI SE NE SVIĐA TECHNO NE POSTAJ I NE UKLJUČUJ SE U RASPRAVU - zar je to toliko teško shvatiti.

Moja preporuka DJ-ova koji imaju kvalitetne setove su definitivno Carl Cox (bio sam na partyu na Gripama u Splitu prije par godina...koji car...), Jeff Mills, Umek (s meni omiljenim stvarima Gatex i Lanicorn), Petar Dundov, Samuel L Session i dr.
Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
18 godina
neaktivan
random_storm kaže...

Slažem se i potpisujem i gore navedene tvrdnje koje se tiču napada na techno glazbu. Ja inače volim jako širok spektar različitih tipova glazbe - pri samom vrhu su mi techno, jazz i blues (koja kombinacija) - ali i narodna. Mrzim kad ljudi napadaju određene tipove glazbe (i ne samo glazbe) - stvar je osobnog ukusa i zato kad vidim da neki idiot piše: "techno je sranje" ili "ako slušaš narodnu nisi normalan" onda moram reagirati (kao npr. svojim potpisom). AKO TI SE NE SVIĐA TECHNO NE POSTAJ I NE UKLJUČUJ SE U RASPRAVU - zar je to toliko teško shvatiti.

Moja preporuka DJ-ova koji imaju kvalitetne setove su definitivno Carl Cox (bio sam na partyu na Gripama u Splitu prije par godina...koji car...), Jeff Mills, Umek (s meni omiljenim stvarima Gatex i Lanicorn), Petar Dundov, Samuel L Session i dr.
Slažem se sa ovim da je sve stvar osobnog ukusa. Neka narod sluša ono što voli, bez da im se ljepe etikete i osuđuje što slušaju techno/narodno/metal...

Što se tiče elektronske glazbe, teško se odlučiti za određenog DJ-a jer svi oni sa vremenom promjene stil, ploče koje danas nose u torbi nemaju veze sa pločama koje su nosali prije par godina. Ono što se ne mijenja je iskustvo i način na koji te provedu kroz svoj set. Obišao sam stvarno sve partye i festivale kod nas i u susjednim državama, imao priliku poslušati svakakva imena... nekad ostaneš jednostavno očaran glazbom, a nekad te i popularni (čitaj skupi) DJ-i tipa Cox, Umek i sl. jednostavno razočaraju. Sve mi se čini kako su danas DJ-i pod velikim utjecajem publike, recimo jedan Mills odsvira vrhunski set sa uglavnom stvarima iz svoje novije produkcije, a ljudi razočarani sa komentarima "šta je ovo, gdje su bellsi, di je jaguar?".

Naravno postoje i oni koji svojim imenom jamče kvalitetu, tipa Kowalski ili Pascal... 
Zatvorite prozore. linuxzasve.com
18 godina
neaktivan
Techno

Ma potpuno si u pravu...ali i oni su "poslovni ljudi", techno je veliki biznis - pa pogledaj samo naše Zrće...naravno da će i velika imena nekada podbaciti ili puštati komercijalu jer onaj koji plaća diktira ugođaj, jel tako. Techno je iz undergrounda prešao u šminkeraj - i to onaj teški kod nas - ali nove nade postoje...

Naoružan logikom p.s. ja sam u onih 92% tinejđera koji (između ostalog) slušaju turbo folk...ako nisi jedan od onih 8% koji ne slušaju TB, kopiraj si ovo u potpis. LOL.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice